ریلیر نهایی و پخش موزیک ویدیوی اشکای من

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
ریلیز و پخش موزیک ویدیوی اشکای من

سلام بروبچ عزیز
قبلا 2نا شات از این موزیک ویدیو رو گذاشته بودم. این کار از 2 شنبه دهم بهمن از کانال pmc در حال پخشه.
فیلمبرداری ، ادیت ، اصلاح رنگ و ویژوال افکت کار رو خودم انجام داد.
دوست داشتم اصل کار رو با کیفیت بالا براتون بزارم ولی بنا به درخواست خواننده مجبور شدم ورژنی که از خود pmc رکورد شده رو بزارم. (با عرض معذرت)
چند ثانیه اول آهنگ هنگام رکورد از شبکه خورده شده ( بازم معذرت):)

نکته ایی که منو بیش از هرچیزی وسوسه کرد کار رو اینجا بزارم دوربینیه که در این کلیپ استفاده شده. باید بگم بیش از 90 درصد نماها با دوربین 550d گرفته شده. این شاید بیشتر برای اونایی جالب باشه که فکر می کنن برای پخش کار از pmc حتما باید برن سراغ دوربین های گرون قیمت. در صورتی که من 550d رو 900 هزار تومن با یه لنز خریدم.

کل کار در افترافکت بسته شده.

از دوست عزیرم hosein0251 مدیر انجمن فیلمسازی واقعا ممنونم که در مراحل پست پروداکشن بهم کمک کرد. :wink:

و در نهایت باید بگم این موزیک ویدیو با تمام ایراداتی که داره قبل از هر چیز برای من یه تمرینه تا کارای حرفه ایی بسازیم در آینده. هرچقدر دلتون می خواد انتقاد کنید چون من برای کارای حرفه ایی تر به این انتقادا خیلی نیاز دارم. :rose:

حمایت از آهنگ یادتون نره. تو سایت pmctop20.com کد آهنگ 8497 . خواننده ورشان امیری. دمتون گرممممممم.

Tehranboys.jpg

varshan2.jpg

لینک دانلود
http://www.mediafire.com/?4p8ea76708a3516

[email protected]

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
کارتون خوب بود دوست من

راستی اونجا که از جلوی خواننده یه سری چیز سفید مثل کاغذ رد میشه،یهو از یجا ظاهر میشه و یه جا دیگه غیب میشه؛منظورم اینکه از بیرون کادر نمیاد و دوباره از کادر بیرون نمیره بجاش غیب میشه؛عمدا این کار رو کردی؟آخه من فکر میکنم حواست نبوده.
اونجا هم که پسرِ میاد بغل دخترِ می ایسته به نظر من به ترکیب کلی کار نمیخوره
دیگه همه چی اوکی بود

موفق باشی:rose:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
راستی کارو چجوری فرستادین pmc؟به جز راه هایی که تو سایتش گفته راه دیگه ای نیست؟مثلا آپلود کنیم لینکشو بدیم بهشون
یه توضیح بده

mooli63

نه اونجا قرار نبود از بیرون کادر وارد بشه باید فقط یهو جلو خواننده ظاهر می شد ولی اونطور که باید نرمی نداره و خیلی چشمو نوازش نمی کنه.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کاری که واقعا ایده دزدی ای توش نیست و زحمت فراوانی برای زیبا شدن این کار کشیده شده خیلی خیلی ارزشمنده .:rose:
ممنون علی

saeid..hp

Member
کار بسیار زیبایی شده
به امید کارای بعدی و موفقیت روز افزون شما و سر فرازی بچه های مجید انلاین

aligraphic

Well-Known Member
کار بسیار زیبایی شده، هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت....
:rose:

راستی کارو چجوری فرستادین pmc؟به جز راه هایی که تو سایتش گفته راه دیگه ای نیست؟مثلا آپلود کنیم لینکشو بدیم بهشون
یه توضیح بده

چرا میتونی لینک دانلود کار رو براشون ایمیل کنی!
من امتحان کردم بعد یه هفته هم بهت جواب میدن

[email protected]
[email protected]
[email protected]

البته tv persia جواب نداد زنگ زدم!!!

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
همین یکی دو ساعت پیش داشتم میچرخیدم داخل ابزار لهو و ...:green:
یه دفعه دیدم داره پخش میشه،یادم اومد گفتید که منصرف شدین از ادامه دادنش،اما در کل هم موسیقیش قشنگ بود هم کار آقای فراهانی:wink:
اون تهران بویز چی بود آخرش؟:green:

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوست من
کار قشنگی بود.
می خواستم بدونم زمینه ی کارها عکس بوده یا سه بعدی کار کردین ؟ یا اماده ؟

mooli63

سبلان جون راستش من منصرف شدم ولی اون گروهی که من براشون این کارو ساختم اصرار داشتن پخش بشه. به هر حال پخش شد اون گروه هم اسم tehranboys دارن دیگه. در واقع کارگردان کار من نبودم.

درباره موزیک ویدیوی اشکای من mooli63

سلام
عذر میخواهم وارد مبحث اساتید فن تصویر وجلوه شدم
از دید تخصصی افتر افکت شما نمره خوبی دارید:wink:

اجازه میخواستم من هم نقطه نظراتم را در مورد خود کلیپ بگم بعنوان مخاطب ناآشنا با افتر افکت

البته برخی به ضعف کارگردانی وتدوین اثر برمیگردد
:mad: - نماهای تکراری در فیلم زیاد بودند
--- ریتم کلیپ خسته کننده بود

دلیلی بر رنگ کهنگی وابهام فیلم وجود نداشت

میتوانستید بعضی از المانها یا خواننده رادر هر نمایی بصورت کاملا رنگی با بکراند همین رنگی که انتخاب کردید
استفاده کنیدمثلا لب شخصیت خانم قرمز پر رنگ و چهره همین رنگ انتخابی بود بهتر بود
کمتر میشه معنا ومفهومی در پیوند نماها پیدا کرد لذا جزو کلیپهای ج قرار دارد:mad:

هیچ قصه وداستانی در این کلیپ بیان نمیشود:cry:
میتوانستید از لباسهای مختلف برای شخصیت خانم کلیپ استفاده کنید
حرکت کاغذها جالب نبود - موهای خواننده هم تکان میخوردند فضا بهتر میشد

علت جدایی او از عشقش را نمی فهمیم و چرا به این پوچی رسیده است..و...:paint:

:neutral:البته به زیباترین صورت ممکن هم ذکاوت و هوشمندی ذاتی شما در اینکارنمایش گذاشته شده است و نشان میدهد فردی متخصص و کار بلد میباشید .
من بازهم از شما عذر خواهی میکنم اگر صحبتهای من غیر تخصصی بودند:neutral:
:oops:---کــاش رویـاهامان روزی حـقیـقت می شدند،

----- --- و تـمـام سینـه هـا، دشت مـحـبت می شدند

--------- سادگی، مهر و صفا قانون انسان بودن است

-------- کاش قانون هایمان یک دم رعایت می شدند:oops:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
عذر میخواهم وارد مبحث اساتید فن تصویر وجلوه شدم
از دید تخصصی افتر افکت شما نمره خوبی دارید:wink:

اجازه میخواستم من هم نقطه نظراتم را در مورد خود کلیپ بگم بعنوان مخاطب ناآشنا با افتر افکت

البته برخی به ضعف کارگردانی وتدوین اثر برمیگردد
:mad: - نماهای تکراری در فیلم زیاد بودند
--- ریتم کلیپ خسته کننده بود

دلیلی بر رنگ کهنگی وابهام فیلم وجود نداشت

میتوانستید بعضی از المانها یا خواننده رادر هر نمایی بصورت کاملا رنگی با بکراند همین رنگی که انتخاب کردید
استفاده کنیدمثلا لب شخصیت خانم قرمز پر رنگ و چهره همین رنگ انتخابی بود بهتر بود
کمتر میشه معنا ومفهومی در پیوند نماها پیدا کرد لذا جزو کلیپهای ج قرار دارد:mad:

هیچ قصه وداستانی در این کلیپ بیان نمیشود:cry:
میتوانستید از لباسهای مختلف برای شخصیت خانم کلیپ استفاده کنید
حرکت کاغذها جالب نبود - موهای خواننده هم تکان میخوردند فضا بهتر میشد

علت جدایی او از عشقش را نمی فهمیم و چرا به این پوچی رسیده است..و...:paint:

:neutral:البته به زیباترین صورت ممکن هم ذکاوت و هوشمندی ذاتی شما در اینکارنمایش گذاشته شده است و نشان میدهد فردی متخصص و کار بلد میباشید .
من بازهم از شما عذر خواهی میکنم اگر صحبتهای من غیر تخصصی بودند:neutral:
:oops:---کــاش رویـاهامان روزی حـقیـقت می شدند،

----- --- و تـمـام سینـه هـا، دشت مـحـبت می شدند

--------- سادگی، مهر و صفا قانون انسان بودن است

-------- کاش قانون هایمان یک دم رعایت می شدند:oops:
عجب:)
والا دفاعیات و اینا با خود صاحب اثر هستش دوست گلم ولی چون بعضی جاها یه سری نکات رو اشتباه عرض کردین گفتم بازم اگه راه داره بخونید
قطعا شما خودتون استاد ما هستید،جواب بعضی سوالاتتون رو در سوال های بعدیتون دادین،خیلی مخلصتون هستم:rose:

mooli63

دوست عزیزم فیلمساز ممنون بابت توجهی که به کلیپ داشتی. البته من ابتدای پست گفتم کارگردانی کار به عهده من نبوده. پس من هیچ نقشی در انتخاب لباس ، فیلمنامه ، کارگردانی و اینکه علت جدایی او چیست نداشتم. من فقط باید دقت می کردم فیلمبرداری کار سالم از لوکیشن بیرون بیاد و در مراحل ادیت و افکت گذاری قطعا نه می توانم و نه اجازه دارم از خودم متن برای کلیپ طراحی کنم.
مخالف این نکته هستم که هر کلیپی باید قصه و داستان داشته باشه. بلکه کلیپ لزوما باید طرح و سناریو درش وجود داشته باشه. سناریو هم لزوما قصه و داستان نیست. اما فقر سناریو رو اگه می گفتی می پذیرفتم. اون هم گفتم این وظیفه طراح و کارگردان کاره نه من.
ایشالا برای آینده و کارهای بعدی که خودم طراح کار باشم شرایط فرق خواهد کرد.
دست من هم تو ادیت بسته بود چون تا لحظه ی فیلمبرداری هیچ اطلاعی از دکوپاژ موزیک نداشتم و فی البداهه فیلمبرداری می کردم.

موزیک ویدیوی اشکای من mooli63

دوست خوبم mooli63 :rose:
من هم نوشته بودم که نقطه نظراتم در مورد خود کلیپ است و میدونم کارگردانی را شما انجام ندادید و... و اینها فقط نظر وسلیقه من بعنوان مخاطب است و تاکید کرده بودم نا اشنا با افتر:sad: ومنکر توانمندی شما نیستم و نقد من در مورد کل اثر بود

و دلیل اصلی این بود که شما خودتان نوشته بودید انتقاد کنید :mad: تا کارهای حرفه ای تر انجام دهید :paint:

مطمینم هیچ کس به اندازه شما با این امکانات / کار را به این هنر مندی وزیبایی نمی ساخت/ ولی مخاطب کاری به هزینه وامکانات و...ندارد وفقط روی اثرقضاوت میکند و اول نظرمخاطب مهمه :neutral:

:oops: دوباره تاکید میکنم که به زیباترین صورت ممکن هم ذکاوت و هوشمندی ذاتی شما در اینکارنمایش گذاشته شده است و نشان میدهد فردی متخصص و کار بلد میباشید .:oops:

به امید موفقیت روز افزون شما :oops:

mooli63

اتفاقا انتقادایی که داشتی رو من حتما در کارهای بعدی لحاظ می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا