سلام به همه دوستان . یه مدتی بنا به دلیل خیلی از مسائل شخصی و جامعه ای نشد که پستی بدیم
دوستان فرصت رای دهی که اعلام کردیم تمام شده.. اما تا من و امین هم رای خودمون رو کامل بررسی کنیم و روی کارها اعمال کنیم اگر کسی بازم خواست رای بده مشکلی نیست، امتیازی که میده در نظر گرفته میشه..
اینو واسه این میگم که یه عده از دوستانی که انتظار داشتیم هنوز نرسیدند رای بدن..
فکر کنم ما جزء اونایی بودیم که انتظار داشتین شرلوک جان ..
من از همه بچه ها ومدیران انجمن تشکر می کنم بابت مسابقه ای که گذاشتن و تمامی زحماتشون .
البته حیف که نتونستیم کار رو تموم کنیم و کار فینال رو تو مسابقه بذاریم ( وگرنه اول بودیم
)
این نظرات شخصی منه و امیدوارم دوستان ناراحت نشن
شماره رندر = امتیاز بنده
11 = 10 هم ایده اش قشنگه هم رندر البته می تونست تو مدلها بیشتر کار بشه ولی در کل عالی
3 = 9 ایده خیلی زیبایی اگه یخورده محیطش و رندر قوی تر بود یک کار تک می شد
9 = 8 وقتی که بخش های 2D کارت بیشتر بود خیلی قشنگتر بود مخصوصا اون درخته ( ایده شما هم خیلی عالی بود )
10 = 7 برداشتی که من از این کار داشتم ( با مجید آنلاین یخورده قدم بلندتره اون موقع دستم به بعضی چیزا نمیرسید که الان میرسه
) رندر تمیزی و ساده ای گرفتی آفرین )
6 = 6 فرخ جان به نظر من فقط از لحاظ نورپردازی و رندر کار بسیار زیبایی بود ولی ایده جالب و روشن نبود ، همچنین مدلها ساده
2 = 6 ایده تقریبا خوب ، اجرا هم در حد خودش خوب
8 = 5 ایده خوب ، اجرا ضعیف
12 = 5 ایده خوب ، رندر خوب ،مدلها ساده
7 = 4 آفرین که پشتکار بود که حتی با مدلهای های ساده ، تو مسابقه شرکت کردی
1 = 4 نظری ندارم
5 = 3 این کار فکر کنم 99% 2d باشه خیلی کارکتر قشنگ و خوش رنگ و لعابی شده اما چون مسابقه 3 بعدی بود من امتیاز پایین دادم به کارت
4 = 1 به نظرم ضعیف بود و بیشتر ترکیب چند تصویر با هم بوده اما آفرین که شرکت کردی
بازم تشکر از همه
موفق باشید