ممنون از همه بچه هایی که تا حالا نظر دادن.
ما که قبلن نظراتمون رو همراه ارادت عرض کردیم :دی
به نظر می که خیلی قشن شده.بنکلن کارای این سبکی می لابم
رنگش همین آبی قراره باشه؟ بازم قشنه ^.^
موفق باشی دوست جانه هنرمند
مرسی عسیسی.
چون کلمه ی آبین به معنای آبگون - مثل آب و ... هست رنگش رو آبی انتخاب کردم.
البته همونطوری که خودتم میدونی لزومی نداره همه جا لوگو فقط 1 رنگ خاص باشه.
مگر اینکه اون رنگ نشون دهنده ی اون لوگو باشه.
مثلا لوگوی مک دونالد باید قرمز با نوشته های زرد باشه چون این رنگ براش تعریف شده
ولی مثلا لوگوی شرکت نایک بعضی جاها مشکی ئه بعضی جاها قرمز بعضی جاها سفید و ...
ولی اینجور لوگوها رو میشه در جاهای مختلف با رنگهای مختلف دید.
سلام ، بااجازه.. کار خیلی خوبی شده ،
آبین رو می شه تشخیص داد ،
ولی به نظر من اگه طرف راست و چپ لوگو که شکل چنگک شده ازاین حالت بیاد بیرون و قوسها خیلی کمتر بشه فکر کنم به الکترونیک و کامپیوتر نزدیکتر بشه
چون خط قوسی که به کار بردین در کامپیوتر معنی خاصی نداره.. با این تغییر " آ " و " ن " حالتشونو از دست نمی دن و مهمتر از همه اینکه از خشونت لوگو کاسته می شه.
موفق و موید و پیروز باشین
ممنون یزدی جان.
البته من نتونستم متوجه این موضوع بشم که چه ارتباطی میتونه بین کم شدن قوس با موضوع
الکترونیک و کامپیوتر باشه.
در مورد خشونتی هم که میگید گمون نمیکنم اونقدرا خشن باشه! :دی
ولی این به قول شما خشونت رو میشه با نظری که مجتبی داد یعنی گرد کردن نوک منحنی به جای تیز بودن حل کرد.
سلام.
تو قشنگی لوگو که شکی نیست اما برا من یک مقدار نا مفهوم بود !!!
ممنون.
از چه نظر نامفهومه؟ اگر به لوگو خوب دقت کنید از 4 قسمت تشکیل شده. 2 منحنی در راست و چپ و 2 خط راست در وسط.
منحنی اول از سمت راست نشان دهنده ی کلمه آ و منحنی سمت چپ نشون دهنده ی ن
دو خط وسط هم نشون دهنده ی بـ و یـ هستن.
نقصی توش نیست ولی تشخیص ابین سخته
رنگ بندی
لیلی جان من به شخصه اعتقاد دارم که هیچ موقع نباید لقمه رو جوید و توی دهن بیننده گذاشت!! :دی
باید اجازه بدیم بیننده یکمی به لوگو دقت کنه و روش فکر کنه.
این فکر کردن بخاطر این نیست که بیننده وقتش رو صرف طراحی گرافیکی لوگو کنه و از موضوع اصلی
شرکت غافل بشه!
بلکه بخاطر اینه که هر چقدر لوگو بیشتر بیننده رو به فکر فرو ببره، ناخودآگاه بیننده اون لوگو رو برای همیشه
توی ذهنش نگه میداره و هر موقع یاد لوگو بیافته در اصل یاد اون شرکت میافته ولی اگر یه لوگوی حاضر و آماده باشه
بیننده خیلی روی درک کردنش وقت نمیذاره و طبیعتا زود هم از یادش میره.
خیلی خوبه ، لوگوی خیلی حوبی شده ، یونیک ها کاملاً رعایت شده کلمه آبین هم کاملاً خواناست .
تمام مشخصات یه لوگو رو داره و کامل هست.
البته منم لوگوی بدون نقطه رو دوست دارم ، ولی بعضی وقتا میشه با نقطه کارای جالبی کرد که حتماً تجریه خودت تو لوگو از من بیشتره.
این فقط یه ایده هست که گذاشتم ، چون وقتی نقطه وجود داشته باشه ببیننده سعی میکنه کلمه رو بخونه !
مثلاً سه تا نقطه زیر دوتا خط وسطی بزاری و یه نقطه تکی وسط ن بزاری ، این فقط یه نظره و شایدم اصلاً خوب نشه ولی امتحان کنی بد نیست.
ببخشید اگه تو طرحت دست بردم ولیمیخواستم واضح تر منظورمو بفهمی.
نظر خودم اینه که بدون نقطه قشنگتره ولی خوب همونطوری که
لیلی هم گفت خوندنش سخته .
یه پیشنهاد دیگه هم که دارم اگه یونیک سرکش - آ - و - ن - تیز نباشه و منحنی بشه جالبه.
البته میدونم که شاید این حالت ها رو تست کرده باشی.
من خودم وقتی یه لوگو میزنم معمولاً 20 تا 30 مدل مختلف میزنم بعد که یکیشو انتخاب کردم . دوباره حسابی اونو بالا پایین میکنم.
در مورد نقطه ها باید بگم که همونطوری هم که توی جواب پست لیلی گفتم اعتقاد من اینه که لازم نیست لوگو
همیشه تمام و کمال باشه. البته از اون مهمتر اینه که توی طراحی لوگو و آرم باید موضوع تقارن و توازن رعایت بشه.
الان این طرحی که شما زحمتش رو کشیدی اون 3 تا نقطه ی وسطی موضوع تقارن و توازن رو حفظ میکنن و ایرادی توش نیست.
ولی اون نقطه ی حرف ن کاملا این توازن رو بهم میریزه و سمت چپ لوگو رو سنگینتر میکنه!
برای اینکه اولا این توازن و تقارن حفظ بشه و ثانیا لوگو از حالت نوشته و متن به حالت شیپ و شکل دربیاد
تشخیص من این بود که میشه نقطه ها رو حذف کرد و حذف نقطه ها خللی در خوندن لوگو ایجاد نمیکنه.
در مورد گرد کردن لبه های آ و ن هم موافقم حتما یه امتحان میکنم.