همگي سلام.
من تازه همين امروز به جمعتون اضافه شدم و اينجا هم دومين پيغامم رو دارم مينويسم.
ديدم اينجا بيشتر از جاهاي ديگه مشتري داره و موضوع هم واسم جالب اومد و وارد شدم و كمي هم از نوشته ها رو خوندم (البته فقط صفحه اول رو) و چندان واسم جالب نبود. چون اين چيزي كه ازش صحبت شده وجود داره و خيلي هم خوبه ولي هيچ ربطي به ايران نداره (حداقل تا 10 سال ديگه) و چه الان و چه تا 5-6 سال ديگه هم قيمت بسيار بالاپي داره و كاربردش هم براي خانه و شركتهاي كوچك بسيار كم هست (حتي اگر براي DL كردن فيلم ازش استفاده كنيد.
خوب در اصل من نيومدم كه بحث داغ اينجا رو روش آب يخ بريزم. فقط چون اكثرا بچه ها از ايران اينجا هستند خواستم يك موضوع تقريبا جديد رو بهتون معرفي كنم كه البته هزينه اين هم خيلي زياد هست و احتياج به تجهيزات داره ولي هم كاربردي است و هم منطقي. آدرس زير رو بخونيد و اگر خوشتون اومد از اين طريق از Net استفاده كنيد. سرعت و هزينه اش منطقي و خوب هست.
توضيح اينكه: در اين مقاله به اين بر ميخوريد كه براي send باز هم بايد از تلفن و dialup استفاده كنيد با اينكه dish در اختيار داريد و به ماهواره وصل هستيد. بايد بگم كه در ايران محدوديت وجود داره و خط send در اختيار دولت است. پس فقط receive شما از ماهواره است و send با تلفن انجام ميشه و از اونجاپي كه سرعت اينترنت همان سرعت دريافت است پس ربطي به send شما ندارد و از نظر منطقي هم همين است كه شما يك آدرس نيم خطي را رويش كليك ميكنيد و اين آدرس send ميشود و در عوض يك فيلم دريافت ميكنيد. پس در اصل سرعت دانلود همان سرعت دريافت يا receive است (با هم یکی نیست و منظورم این بود که به سرعت دریافت ربط داره نه ارسال).
و اما اينكه چرا در ايران اينطور است؟ توضيح اينكه مثلا هنگام شورشهاي مردمي ( مثلا چيزي مثل 18 تيرماه سال78 ) دوات ميتواند همه خط send ها را قطع كند. پس عملا ارتباط اينترنت ايران قطع ميشود و نتايجي را به دنبال خواهد داشت كه ديگه اوناش ميشه بحث سياسي و خارج از محدوده سايت اينجا.
خوب. اميدوارم كه اين نوشته هاي من به كار تون امده باشه.
تا بعد - خوش باشيد رفقا و خدانگهدار
ديدي آدرس داشت يادم ميرفت:
بزنید تو سر من تا مقاله آدرسم بیاد.
(این مقاله مربوط به گذاشتن دیش در ایران است.)