دلت ميخات سرعت داونلدت تا 10GB باشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Navid4d

Member
يك گيگ !! تقريبا همه جاي دنيا به اين سرعت رسيدن !
مگه پرينت اسكرين آق سامان خودمون رو نديدن !!!
4 گيگا بود فكر كنم ......

anti-life

Active Member
محسن جان الان بحث سر ديش و ماهواره هست ....چون اگه اينا رو داشته باشي سرعتت زيادتر هست ولي بايد access رو داشته باشي ...يعني پول......ولي من در مورد 1 ترا حرفي ندارم .....ولي بر فرض اگه اين سرعت باشه به درد ما بچه خونگيها نميخوره آخه من هاردم تا 160 GB بيشتر نيست و فكر كنم كمتر از يك صدم ثانيه و با اين سرعت ..حافظه من پر ميشه.......شايد اين سرعت باشه ولي براي مصارف خانگي حداقل نيست...........اخه سرعت مهم نيست مهم اينكه هيچ فايلي به اين گندگي نيست كه بخوايم به خاطرش به اين سرعت برسيم.......

آخر سر بابا ما به همين سرعت خونگي قانع باشيم بهتر اين گنده گوزيا به ما نيومده.......

ولي بابا ما سرعت نخواستيم فقط يكي بياد ياد بده چطوري ميشه با ديش ماهواره يه access گرفت ...همين رو بدونيم خوبه.....ديگه سرعتش چقده و چنده مهم نيست.........

پس از دوستان خواهش ميكنم در اين مورد توضيح بدن و كاري به سرعتش نداشته باشن ....مهم اينكه به معلوماتمون اضافه بشه .......

okay من در مورد 1GB حرفي ندارم چون خودم هم در اين مورد يعني سرعت 1GB ديدم ولي 1 ترا ديگه...

MrMohi

Active Member
آقا من اصلا کاری ندارم سرعت چقدر باشه ! هر چند سرعت 10 گیگ میتونه خیلی محسنات داشته باشه ! مثلا شما میتونید هر سه فیلم ارباب حلقه ها رو با کیفیت دی وی دی در عرض کمتر از یک ثانیه داونلود کنید . ولی برای مایی که تو ایران زندگی میکنیم و از این خطوط پر سرعت اینترنتی بهره میبریم داشتن سرعت چند مگابایت بر ثانیه مثل رویاست وای بحال 10 گیگا بایت بر ثانیه که هوش از سه فاز آدم میپرونه ! در هر حال دوست عزیز من اگر بتونم از این سه دیشی که روی پشت بوم افتاده حتی جند مگابایت بر ثانیه هم داونلود داشته باشم از شما سپاسگذارم . تازه دلتون بسوزه! ما سه تا ال ان بی داریم واسه همین سرعت داونلودم میشه 30 گیابایت! جل الخالق ! آقا راستی نمیشه کاری کرد که به همین اندازه سند داشته باشه؟ اونوقت چه شود! با یک حمله دی داس سایت یاهو رو میشه خوابوند . واسه همیشه لالا!

MrMohi

Active Member
منتظر شنیدن ادامه آموزشهای شما دوست عزیز هستم

با تشکر

kiyanoosh

Member
دوستان سلام ...............................
اولن معذرت كه طول دادم چون دارم شرحم را مينوسم و تازه نقل مكان كردم...............
واما موضوع T1 :twisted:

[web:54ca0d4997]http://www.broadbandbuyer.com/chartbusiness.htm[/web:54ca0d4997]

در ضمن دوستمون اقاي shahram51 گفتند:
؛تا اونجايي كه من ميدونم و تجربه كردم سرويسهاي ماهواره اي كه الان فعال هستند هيچ كدوم همچين سرعتي رو نمي دهند...و شركت europeonline هم فقط يك سرويس حجمي مي دهد كه تا سقف 2 گيگابايت كه داونلود كرديد قطع مي شود و سرعتش هم حداكثر به 2 مگا بايت در بهترين شرايط مي رسه ؛
درسته ولي بنده تا 2 گيگام تموم بشه 10 گيگا استفاده كردم و زياد. تازه اگه اشتراك كرده باشم اگه كه نه :twisted: مال مفتي چه گفتي :twisted: .............. :

ARM

Member
:idea:
همگي سلام.

من تازه همين امروز به جمعتون اضافه شدم و اينجا هم دومين پيغامم رو دارم مينويسم.

ديدم اينجا بيشتر از جاهاي ديگه مشتري داره و موضوع هم واسم جالب اومد و وارد شدم و كمي هم از نوشته ها رو خوندم (البته فقط صفحه اول رو) و چندان واسم جالب نبود. چون اين چيزي كه ازش صحبت شده وجود داره و خيلي هم خوبه ولي هيچ ربطي به ايران نداره (حداقل تا 10 سال ديگه) و چه الان و چه تا 5-6 سال ديگه هم قيمت بسيار بالاپي داره و كاربردش هم براي خانه و شركتهاي كوچك بسيار كم هست (حتي اگر براي DL كردن فيلم ازش استفاده كنيد.

خوب در اصل من نيومدم كه بحث داغ اينجا رو روش آب يخ بريزم. فقط چون اكثرا بچه ها از ايران اينجا هستند خواستم يك موضوع تقريبا جديد رو بهتون معرفي كنم كه البته هزينه اين هم خيلي زياد هست و احتياج به تجهيزات داره ولي هم كاربردي است و هم منطقي. آدرس زير رو بخونيد و اگر خوشتون اومد از اين طريق از Net استفاده كنيد. سرعت و هزينه اش منطقي و خوب هست.

توضيح اينكه: در اين مقاله به اين بر ميخوريد كه براي send باز هم بايد از تلفن و dialup استفاده كنيد با اينكه dish در اختيار داريد و به ماهواره وصل هستيد. بايد بگم كه در ايران محدوديت وجود داره و خط send در اختيار دولت است. پس فقط receive شما از ماهواره است و send با تلفن انجام ميشه و از اونجاپي كه سرعت اينترنت همان سرعت دريافت است پس ربطي به send شما ندارد و از نظر منطقي هم همين است كه شما يك آدرس نيم خطي را رويش كليك ميكنيد و اين آدرس send ميشود و در عوض يك فيلم دريافت ميكنيد. پس در اصل سرعت دانلود همان سرعت دريافت يا receive است (با هم یکی نیست و منظورم این بود که به سرعت دریافت ربط داره نه ارسال).
و اما اينكه چرا در ايران اينطور است؟ توضيح اينكه مثلا هنگام شورشهاي مردمي ( مثلا چيزي مثل 18 تيرماه سال78 ) دوات ميتواند همه خط send ها را قطع كند. پس عملا ارتباط اينترنت ايران قطع ميشود و نتايجي را به دنبال خواهد داشت كه ديگه اوناش ميشه بحث سياسي و خارج از محدوده سايت اينجا.

خوب. اميدوارم كه اين نوشته هاي من به كار تون امده باشه.

تا بعد - خوش باشيد رفقا و خدانگهدار

ديدي آدرس داشت يادم ميرفت:
بزنید تو سر من تا مقاله آدرسم بیاد.
(این مقاله مربوط به گذاشتن دیش در ایران است.)

ARM

Member
MrMohi جان سلام.
آقا كجا ارزپن ميگيره به ما هم بگين بي زحمت تا يك حال مبسوطي بكنيم.

مرسي و فعلا........

BeHnAm_akb

Active Member
آقا من يه سوال برام پيش اومدهSEND رو چه طور بايد انجام بديم؟آخه شما خودتون ميگيد RECEVER

در ضمن فكر كنم اين اينترنت فقط براي 10 گيگ اطلاعات بوده

MrMohi

Active Member
با صحبتهایی که دوستان فرمودند فکر کنم سند رو باید از خطوط تلفن داشته باشیم . یعنی باید خط هم اشغال باشه

mossi

Member
MrMohi گفت:
با صحبتهایی که دوستان فرمودند فکر کنم سند رو باید از خطوط تلفن داشته باشیم . یعنی باید خط هم اشغال باشه
دقيقا همينطور است

اينجا اونهايي كه امكانات استفاده از DSL ندارند

يعني فيبر نوري هنوز به ده يا محله شان نرفته از satelite استفاده ميكنند كه دو امكان گيرنده و فرستنده را باهم دارد. ضمن اينكه از خط تلفن و مودم هم بايد استفاده كرد. اينها كمي گران هستند ماهي 45 يورو ولي درعوض سرعت بالايي دارند. 8 مگابايت دانلود و 2 مگابايت آپلود .

تازه هر جايي هم اين سرويس را نميدهند. مگر اينكه مشتري به اندازه كافي داشته باشند .
مثلا من اگر به تنهايي از شورآباد مشهد تقاضاي اين سرويس را از اويتل ست بكنم . براش صرف نميكنه و مرا تحويل نمگيرد.

اين شركت ها درضمن سرويس تلفن هم دركنار اينترنت ميدهند كه خيلي ارزان تر از معمول است .

درنتيجه مشتري مشكل اشغال بودن تلفن را ندارد .

وقتي كسي به او تلفن ميزنه ، صداي زنگ تلفن را از بلندگوهاي كامپوتر ميشنوه و با ميكروفون پاسخ ميده.

و برعكس وقتي خودش هم بخواهد مثلا به چين زنگ بزنه ازطريق اين اينترنت ساته لايت زنگ ميزنه به قيمت خيلي ارزانتر حتي از اين كارت ها كه مرسوم است .
خلاصه اينكه اينجا ما تا 8مگابايت دانلود را ديديم . ولي 10 گيگا را هنوز نه!!!!

MrMohi

Active Member
آقا کیانوش پس چی شد؟ بابا پسر خوب بیا بقیه ش رو بگو من دارم خفه میشم ! من هر روز میرم این دیش ها رو با حسرت نگاه میکنم دیگه کم مونده دق کنم ! گل پسر بیا ماجرا رو کامل توضیح بده ما کار رو شروع کنیم . بیا عزیز من بقیه ماجرا رو بگو تا نرفتم خودمو دار نزدم!

منتظرما!

چاکریم

kiyanoosh

Member
سلام دوستان
معذرت دير كردم :oops: خلاصه دوسنان بنده شرح برنامها رو خيلي ساده كفتم :D هركسي انجام داد ميتونه به دون هيج برداختي تا دلش ميخاد دونلود كنه :twisted: تازه هيج لزومي هم به انترنت نداره فقط در يه صورت اون هم براي دريافت فايل دونلود كه بنده اين فايل رو قبل از شروع دونلود تو اين قسمت ميذارم :twisted: البته هر فايلي وقت خاص و تاريخ خاصي داره ...
و اما راجب دونلود ....
ميتونيد فيلم تمام انواع فيلم...... :twisted:
بازي اكسبوكس و بلي استيشن و كامبيتر :idea:
اهنك الا اخر............................................
:!: برنامهاي جديد و و و و و و
بفرماييد از اين جا
<=====
این هم ادرس MSN دوستان واسم ايمل نفرستن متونيد منم تو ليست ادد كنيد معمولأ شبها اون لاين هستم
[email protected]
دوستان زودتر .....................

ARM

Member
همگي سلام.

اقا جون بي زحمت تكليف ما رو روشن كنيد كه دارين راجع به اين قضيه در ايران صحبت ميكنيد يا در آمريكا و اروپا؟ تا من بيچاره هم بدونم داستان چيه!

راستيُ توي ايران شنيدم كه ISDN رو كه فكر كنم 20 سالي ميشه در آمريكا ديگه استفاده نميشه و تا چند وقت پيش فقط به شركت ها ميدادندُ حالا به خونه ها هم ميدن كه البته اگر امكانش باشه براي مخابرات اون منطقه.

قريب به دويست هزار تومان مخابرات ميگيره و همين مقدار هم بايد خودمون تجهيزاتش رو از بازار تهيه كنيم. از نوعي هم هست كه 2 خط تلفن داره و يك خط ديتا و شماره اش هم با خط هاي معمولي تهران فرق داره. فقط يك نكته كه هنوز نميدونم اينه كه هزينه اش چه مقداره و چطوري محاسبه ميشه؟!!!

فكر كنم اين يكي با صرفه تر باشه و امتياز خط هم مثل تلفن ثابت مال خودتون هست و فقط آبونمانش رو بايد هر ماه بپردازيد كه گفتم نميدونم چقدره!

اگر كسي در اين مورد مطلب تازه داشت هم بي زحمت بنويسه اينجا.

فداي همه و فعلا خدانگهدار.

anti-life

Active Member
كيانوش تو هنوز زنده اي و داري در اين مورد مينوسي ......... بابا كشتي ما رو كه بگو خلاص كن .........كف كردم من ........... اگه يكم ديگه لفت بدي اينجا هم قفل ميشه ها .......

kiyanoosh

Member
anti-life جون سلام عزيزم :eek:
بنده كارم تموم شد يعني شرح را با خلاصه كفتم بقيه اش با شماست در ضمن ديشب 3گيگا دونلود كردم 2 فيلم و 1 بازي مافيا واسه ايكس باكس :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
منتظرم كي آماده مي شي عزيز ....... :roll:

جدیدترین ارسال ها

بالا