دلت ميخات سرعت داونلدت تا 10GB باشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kiyanoosh سلام
آقا فایل ها دانلود نمیشن
صفحت بد طراحی شده عکس هاش باز نمیشن چرا با Frontpage طراحی نکردی هر کاری کردم باز نشدند و اما چند تا سوال که اگه جواب بدی ممنون میشم
1- فایل مورد نظر برای دانلود از کجا باید پیدا بشه (مثلا فیلم)
2- واسه دانلود حتما باید به Internet کانکت باشم
3- آیا این سیستم با ماهواره Utel Sat و Arab-Sat هم کار میکنه
4- اخه واسه دیشش منکرات میگیره چوب .....
5- مگه میشه بدون ریسیو چیزی دانلود کرد پس حتما باید یک ساعت خاصی یک دیتا به همه ارسال بشه که اگه توش پارازیت بیفته دیگه عجرش با خداست

خوشبحالتون که حد اقل توی این ایران خراب شده نسیتید من که اینجا کف کردم

و اما anti-life جان چه کاره ای چند سالته اسمت چیه باهات کار دارم اگه جواب میدی بهم یک پیغام بده (میخواهم مدیر سایتم بزارمت )

anti-life

Active Member
من هميشه امادم ......... تو فقط يه پيغام خصوصي بهم بده از همين سايت بعد تومومه..........

ما چاكر دوستان هستيم ...كسي حمال نميخواد !

اقا منتظرما

MrMohi

Active Member
آقا یک نفر که این سخت افزارها رو داره بیاد این روش رو پیاده کنه ما ببینیم این کار شدنیه یا نه ! دستش هم درد نکنه

آقا کیانوش دست شما هم درد نکنه . مطالب جامع و کامل بود

kiyanoosh

Member
سلام دوستان
راجب اينموضوع گفتم مكان مهم نيست مهم اگه دسترسي به اين ماهواره
EUT0W3KW.jpg
داري + كارت رسيور دجيتال PCI واسه کامبیتر که سپورت DVB داشته باشه
یه سری هم اگه اینجا بزنی بد نیست :twisted: بقيه حل ........ :twisted:

Kiyanoosh سلام
آقا فایل ها دانلود نمیشن ....عزيز چرا ميشه :evil:
صفحت بد طراحی شده عکس هاش باز نمیشن چرا با Frontpage طراحی نکردی هر کاری کردم باز نشدند و اما چند تا سوال که اگه جواب بدی ممنون میشم
1- فایل مورد نظر برای دانلود از کجا باید پیدا بشه (مثلا فیلم)
2- واسه دانلود حتما باید به Internet کانکت باشم
3- آیا این سیستم با ماهواره Utel Sat و Arab-Sat هم کار میکنه
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :twisted:
4- اخه واسه دیشش منکرات میگیره چوب .....
5- مگه میشه بدون ریسیو چیزی دانلود کرد پس حتما باید یک ساعت خاصی یک دیتا به همه ارسال بشه که اگه توش پارازیت بیفته دیگه عجرش با خداست

Ealireza50141 جون
راستش عزيز
اين سايت باز ميشه ولي يكمي صبر ميخاد :wink:
راجب سوالات.....
1- فايل مورد نظر با من -مجاني- :eek:
اين فايل احتمال داره مثلا 2الا4 گيگا به شما اجازه دونلود بده-البته كم كمش 2گيگاست- اون موقع شامل فيلم و اهنگ و ...................بي نهايت دونلود 8O
ميتونيد ساعت 24 دونلود كنيد البته اين فايل هم وقت خاصي و تاريخ مشخصي داره تاريخ گذشت فايل بنداز بيرون..............
2- اصلا نيازي به انترنت نداري 8O :twisted: .فقط واسه فايل دونلود كه چند كيلو بايت
3- ماهواره Eutelsat W3 at 7.0°E
4- منظورت نگرفتم عزيز....
--------------------------------------------------------------------
اقای MrMohi عزیز من دارم استفاده می کنم و شرح هم دادم ...4 ساعت بیش 2 فیلم با یه کارتو + برنامه که هنوز باز نکردم ولی فکر کنم فیلمها باهال از اونایه :twisted:
هر که این راه که گفتم انجام بده 100% برنده میشه تازه 5 قدم جلوتر در عالم تکنولوژي گذاشته
منتظرم دوستان.............................................

anti-life

Active Member
اقا كيا من چي كار كنم كه اينجا تك افتادم و زير اين موج نيستم ...... يه فكر به حال من كن بابا ........در ضمن حمال نبود !

MrMohi

Active Member
آقا کیانوش انجام این کار نیاز به ریسیور هم داره ؟ منظورم از این ریسیور های خونگی هست . اگر ممکنه یک بار دیگه سخت افزارهای لازم رو بطور مختصر و مفید توضیح بدید ممنون میشم

kiyanoosh

Member
MrMohi سلام عزيزم
راجب رسيور بايد از اين نوع باشند...اين رسيورها انواع زيادي دارن كه از همه بهتر سكاي ستار 1 و سكاي ستار 2 با ورژنهاي مختلف فرقشون هم 1 گرونتر از 2 بخاطر اينكه 1 از پروسسور زياد نمي گير و از مموري همينطور و در ضمن تيوي اوت دار و اكثر كانالهاي كارتي رو باز مي كنه ولي 2 از مموري +پرسسور ميگيره تي وي اوت نداره كانالها مثل 1 باز ميكنه 1قيمتش از 150يوربه به بالا ولي 2 از 70 الا 100 يور مي رسه واما رسيور خونگي نمدونم اگه هم بشه دردسرش زياد اين خلاصه .....
كارت من سكاي استار2 .............
وسلاماینجا رو ببین

MrMohi

Active Member
کیانوش جان میبخشی دوباره وقتت رو میگیرم
:oops: :oops: :oops:
میخواستم یک سوال بپرسم و برم . پس تجهیزات سخت افزاری مورد نیازمون شد یک کارت ریسیور دی وی بی و یک دیش و ال ان بی؟ اگر مورد دیگری هست بفرمائید
فکر کنم الان از دست من اینجوری
:evil:
شده باشید
جون صدّام فقط میخواستم بدونم وقتی میخوام برم قطعه بخرم بدونم دنبال چی میرم . بهر حال ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادید

anti-life

Active Member
جون كيا فقط عرض ادب بود ......راستي د بشر مگه با تو نيستم ميگم يه فكر به حال اين وريا بكن كه اين موج رو ندارن ....... يه موج بگو بدردمون بخوره

kiyanoosh

Member
MrMohi جان ... اره عزيز همون چيزايي كه گفتي
:x ------------------------------------------------------
انتي جون عزيز روي اين ماهواره هم هستش ولي بنده امتحان نكردم :cry:
النايل سات
11919
افقي
6/5
27500
400 pid

Amir2003

Member
عجب اوضاعيه ها!!!
آقا خيلي عاليه اگه كار كنه راستي شما محل سكونتتون كجاست فقط محض اطلاعات عمومي مي‌خام بدونم

anti-life

Active Member
كيا من حوشله سرو كله زدن با رسيور رو ندارم ندارم ...... يه چي بگو سالم باشه كانال سكسي هم نداشته باشه ....... :‌دي چه ربطي داشت

ARM

Member
همگي سلام.

MrMohi جان اگه خريدي و كار رو شروع كردي و نتيجه گرفتي يه ندا هم به ما بده كه بريم دنبالش.

فداي همه - تا بعد.....

sirvan

Member
آقایان جهت اطلاعتان بگم که skystar2 در ایران با قیمت 125000تومان پیدا میشه.

nima_isp

Member
kiyanoosh گفت:
سلام دوستان
ميتونيد با من تماس داشته باشيد
[email protected]
اقا اين چرتوپرت ميگه اصلا اين جور چيري نيست

داره تبليغ ميكنه هر كي هر سواي راجع به رسيو ماه واره داره با من در ميا بزاره جواب ميدم اين يارو همه رو سر كار گذاشته اينحا بپرسد يا ميل من [email protected]

kiyanoosh

Member
مرسي از اين برخورد ماشالله معلوم كه اهل علمي
و اما تبليغم باعث كم فروشي جنس شما كه نشوده ,هيچ كه رو سر كار نگذاشتم اگه چند صفحه برگردي واست همه چيزو روشن مي شه اقاي علمي

rahincom

Member
آقا بالاخره تونستم ببينم صفحه را.

راستي لينك اين فايل كار نمي كنه Fazzt6101ClientForEON.zip

جدیدترین ارسال ها

بالا