تغییرات فایل 1 در مورد format ورودی نرم افزار افتر افکت

hoomantala

New Member
سلام بر دوستان گلم. والا من ویدئو از یوتیوب دانلود کردم و میخوام import کنم تو افترافکت اما دو تا مشکل دارم: 1- فرمت فایل FLV هست ولی نمیدونم چرا نرم افزار ارور ایمپورت میده! آیا میشه codec نرم افزار رو آپدیت کرد؟ و 2- من قصد دارم به وبدئو زیر نویس اضافه کنم، آیا افتر افکت این قابلیت روداره یا نه؟. اگه نه از چه نرم افزاری باید استفاده کرد برای merge کردن زیر نویس!!! والا من دیگه گیج شدم انقدر گشتم تو نت!!! :-?
دست گلتون رو میبوسه. پیشیاپیش ممنون...

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
در مورد هر دو سوال شما جواب مثبت هست
افترافکت هم flv ایمپورت میکنه
هم می تونی زیرنویس اضافه کنی
اما نرم افزار های اختصاصی برای اضافه کردن زیر نویس وجود داره که برای این کار از اونها
استفاده کنی بهتره

hoomantala

New Member
با عرض شرمندگی عکس بالا رو اشتباه گذاشتم. عکس اینه. واسه ایمپورت زیر نویس هم همین ارور رو میده. واسه چن تا ویدئو با چند پسوند مختلف امتحان کردم. نمیدونم چشهsrd.jpg

JEYDI7

Active Member
به نظر من دو تا احتمال وجود داره یا اسمش خرابه و یا اینکه ویدیوت کلا مشکل داره . :)

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز اولا یه بار تو این جور مشکل نام فایل رو عوض کن یا تو قسمت Properties چک کن که Read Only نباشه

ثانیه کدک های تولید کننده فایل های FLV متغییر هستند و ممکنه از کدکی خاض برای تبدیل فایل شما موقع آپلود رو نت استفاده شده باشه که عملا با یه کانورت ساده مشکلت حل میشه در غیر اینصورت تو حالت کلی افتر Flv رو ساپورت میکنه

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام بر دوستان گلم. والا من ویدئو از یوتیوب دانلود کردم و میخوام import کنم تو افترافکت اما دو تا مشکل دارم: 1- فرمت فایل FLV هست ولی نمیدونم چرا نرم افزار ارور ایمپورت میده! آیا میشه codec نرم افزار رو آپدیت کرد؟ و 2- من قصد دارم به وبدئو زیر نویس اضافه کنم، آیا افتر افکت این قابلیت روداره یا نه؟. اگه نه از چه نرم افزاری باید استفاده کرد برای merge کردن زیر نویس!!! والا من دیگه گیج شدم انقدر گشتم تو نت!!!
دست گلتون رو میبوسه. پیشیاپیش ممنون...

سلام
به نظر من اگه قصدت فقط دادن زیر نویسه خیلی خیلی بهتره از برنامه های تخصصی که کار رو بسیار آسون می کنند استفاده کنی
کافیه تو این فرومهای زیر نویس و تبدیل فیلم به dvd یه سر بزنی برنامه های خوبی برای اینکار هستند
افتر افکت اصلا گزینه مناسبی برای اینکار نیست

اما اگر میخواهی جلوه های ویژه به فیلمت اضافه کنی که راه رو درست اومدی

شاد زی

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
در راستا و ادامه صحبت دوست عزیزم باید بگم اگه فقط و فقط قصدت چسبوندن زیرنویس هستش کارای زیر رو انجام بده

1) اول زیر نویس و فیلم رو هم نام کن (اگه زیر نویست Srt هستش)

2)Notepad رو باز کن فایل Srt رو بنداز توش میبینی که زیرنویست میاد با زمانبندیش به چیزی دست نزن (البته اگه نمیخوای شیطنت کنی مثل قبلنای ما ) حالا از فایلت Save as بگیر کدینگ رو از حالت ANSI بزار رو UTF-8 حالا ذخیره کن

3) از یکی از دو برنامه Freemake Video Converter یا Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کن خود من هر دوش رو نصب دارم اما برنامه اولی راحت تره و خیلی هم داره استفاده میشه تو دنیا

توسط این نرم افزار شما فایل فیلم رو بیار خودش زیر نویس هم میشناسه اگه هر دو تو یه پوشه باشن اگه هم نشناخت میتونی از قسمت Add Subtitle جلوی خود اسم فایل قرار داره استفاده کنی مرحله آخر هم نوع فایل هست که مثلا بزار رو mp4 و تمام

یه نکته خیلی مهم وجود داره برای خودم هم پیش اومده گاها برای اینجور کانورت ها باید رو همون حالت ANSI باشه اما برای پخش زیر نویس با فیلم تو TV ها حتما باید UTF-8 باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا