حور انیمیشن

بابا ما یک سوال کردیم و جواب اش را هم سال هاست گرفتیم . بهتر هست بی خیال بشید و عقده ها را جایی دیگه خالی کنید .
بعد هم اون کسی که می آید کارهای دیگه را دزدی می کنه و به اسم خودش می زنه خیلی بدبخت تشریف داره و اگر منظورت شما من هستم که در سایت چند تا نمونه کار از شرگت Evermotion و چند تایی دیگه گذاشتم باید روی متن هر کدام از تصاویر کلیلک کنید و مطالب اش را بخونید .

ااااااااااااااااااااااا والا چی بگم من حتی یک دونه از کارای شما روهم ندیدم عزیزم من فقط یک کار دیدم که ماله یک باشگاه در مشهد بود

بعدم خوب اگه شما در اونجا توضیحاتی دادید که من واقعا نمیدونم چی هستن خوب پس اصلا چرا ناراحتی خوب راستش تو که این کارو نکردی......؟

نمیدونم ...؟ ولی خواهش میکنم از من ناراحت نشو چون من واقعا کارای شمارو ندیدم....

شما ها چرا اینقدر عصبانی هستید
linkinpark اخه چرا به خودت میگی بد بخت خوب همه مجبورا توهم همین طور توروخدا اینجوری نگین

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خوب من موضوع رو ميخوام ببرم سر اصل مطلب
من سوالاي زيادي دارم
البته ميدونم كه جاي پرسيدن خيليهاش اينجا نيست
ولي چند تا ديگه به ذهنم رسيد كه اگه جواب بديد ممنون ميشم:)

شما خودتون چند وقت مكس كار كرديد؟
در ضمن ميتونيد عكسهايي از كاراي ديگه مثل نيرو انتظامي، شركت گاز و ... بزاريد؟

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
ماله یک باشگاه در مشهد بود
مشهدش خيلي خارجي بود:lol:
========================مطالب فرعي!
سلام آقا ارشاد
يك سوالي به ذهنم رسيد:D
اين بود كه طراحي(نه ساخت) كاراكتر در گروه شما به عهده چه كسيه؟:neutral:
طراح حركت كيه؟:neutral:
اسم نميخوام ها:)، موقعيت كاري شون رو بگين ممنون ميشم:)
اينم بپرسم كه معيار مالي كار در گروه شما چيه؟ (از لحاظ انيماتور<->تهيه كننده):)
چاكرييييييييييييييم:D

با سلام

محسن جان من 9 ساله که با max کار میکنم البته 5 سال حرفه ای (منظور از حرفه ای بودن در یک هنر یعنی اینکه شما بتونید علاوه

بر تامین نیاز معنوی و روحی ازش پول هم در بیارید) و 4 سال در خانه.

اولین مکسی هم که باهاش شروع کردم مکس 2 بود که سریع 3.5 اومد که اونموقع کاراکتر استودیو بعنوان یک سی دی همراه مکس

بود

کار گاز کار شرکت ما نیست و تا جایی که من میدونم کار شرکت اقای ابوالحسنی هست

من در تیم نیرو انتظامی هیچ وقت نبودم ولی سعیم رو میکنم که ازشون عکس بگیرم

و اینکه هم اکنون داره کاری پخش میشه به نام مبارزه با مواد مخدر البته تازه شروع شده اونم کار تیم ماست که توش کلی پارتیکل

بازی و افکت و در قسمت دومش اسپیشال افکت هم داره حتما ببینید

من عکسهاشو دارم ولی میخواهم بشتر پخش بشه بعد بگذارم تو سایت.

اما روح الله جان در تیم ما کار طراحی کاراکتر رو کارگردان انجام مده چون بسیار طراح دست قویی هستش و شخصیت پردازیش خیلی

خوبه و بعد از تهیه چند مدل شیت از نماهای مختلف اونارو اسکن میکنه و به مدل ساز میده

-طراح حرکت......؟

ببین سیستم اینجوریه که کار گردان استوری بورد و بارشیت رو تهیه میکنه و به عوامل (لی اوت کار انیماتور و افکت کار) تحویل میده و

هر کسی کارش رو شروع میکنه و در واقع این انیماتور هست که با توجه به استوری بورد و حال و هوای نما حرکات رو در میاره.

راجب سوال اخر بیشتر توضیح میخواهم....

ممنونم از سوالایه خیلی خوبتون

راستی اگه میخواهین با برو بچه های حور اشنا شین این لینکو ببینین

http://www.hooranimation.com/fa/gallery/subpage.asp?sid=51

roohollah

Banned
ممنون از جوابهای دقیقتون:)
منظورم اینه که چه کسی قرارداد میبنده با خارج از سازمان و با چه معیاری:neutral: و معیار محاسبه حقوق کارمندان چیه:neutral:؟
چاکرییییییییییییییییم:D

hosienmax100

3D Artist
راستی اگه میخواهین با برو بچه های حور اشنا شین این لینکو ببینین

http://www.hooranimation.com/fa/gallery/subpage.asp?sid=51

سلام ارشاد عزیز

شیطون شرکتتون شبیه شرکت پیکساره عجب امکاناتی دارین :wink:

یه سوال همینجوری دارم _-خانم های شاغل در اونجا همشون 2d کار میکنن __تعدادشون هم که ماشالله زیاده

یه آرزو انشالله یه روزی برسه شرکت شما انیمیشن در سطح جهانی بسازه

موفق باشی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
آقا ارشاد منم فكر نميكردم شركت حور اين همه كارمند داشته باشه
خيلي حال كردم
انشا الله موفق باشيد

:razz: یا علی عجب تیمه خفیه. فکر نمی کردم این همه باشین. راستی آبدارچی نمی خواین؟ :lol: :lol:

سلام اقا شرمنده کردین

ولی حالا یک مطلب جدی شرکت ما همیشه از نیروهای فعال و با استعداد که تو مجید انلاین من زیاد دیدم دعوت به همکاری

میکنه و کافیه که شما فقط یک فرم پر کنید و نمونه کار بدید

به محض رسیدن به ظرفیت از بین نمونه کار ها چند تا تیم مچ میکنه و شروع به کار میکنه

و یک چیزی ام بگم بینه خودمون باشه از من نشنیده بگیرید : مردونه خیلی هوای بچه هارو داره خیلی بیشتر از اونکه فکرشو

بکنید و از همه مهمتر اینه که اونجا واقعا تیم ورک کار میکنیم .

بازم ممنون

سلام به تمام دوستان

اینم چند تا رندر دیگه از مجموعه وزارت کار

پیوست ها

• code-03-c.jpg
    code-03-c.jpg
    221.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • code-08-a.jpg
    code-08-a.jpg
    391.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • vesarat 3-.jpg
    vesarat 3-.jpg
    268.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

roohollah

Banned
آره:)
ديديمشون:)
ماله وضارت كار و امور اجتماعيه اگر اشتباه نكنم:)
شما كلا مجموعه خوبي هستيد:d

AVGHH

Member
سلام
اوووووووووه ه ه !!
چه حوصله ای داری تو، میشینی همه رو جواب میدی؟! بابا یکم خودتو بگیر!! (زود خودمونی شدم، نه؟)

راستی منظورت از نمونه کار چی بود؟ میدونم چیه ها ولی میخوام بدونم انیمیشن یا تصویر؟ عکس کاراکتر یا در و دیوار؟ رندر نهایی شده یا فقط طرح در حد اتود؟ و... یه مثال بزن، مثلا من یه کاراکتر طراحی کردم و ساختم، یه لیپ سینک در حد غزبیتم (بخوانید Ghozbit) دادم بهش (در حد چن کلمه)، قبوله؟! کلن باید همه چیه مکس رو خورده باشی یا کله کردن تو هر سوراخیش در حد آشنایی بسه؟
یه چیز دیگه خود توا مکس رو چه جوری یاد گرفتی؟ کلاس یا هلپ خودش یا...؟

خیلی ممنون.

آخرین ویرایش:

hellboy3d

Member
سلام
ای ول داره
خداییش اولین کاری بود که تلوزیون ایران دیدم و انقدر انیمیت جالبی خوبی داشت
خسته نباشید میگم بهتون

سلام
اوووووووووه ه ه !!
چه حوصله ای داری تو، میشینی همه رو جواب میدی؟! بابا یکم خودتو بگیر!! (زود خودمونی شدم، نه؟)

راستی منظورت از نمونه کار چی بود؟ میدونم چیه ها ولی میخوام بدونم انیمیشن یا تصویر؟ عکس کاراکتر یا در و دیوار؟ رندر نهایی شده یا فقط طرح در حد اتود؟ و... یه مثال بزن، مثلا من یه کاراکتر طراحی کردم و ساختم، یه لیپ سینک در حد غزبیتم (بخوانید Ghozbit) دادم بهش (در حد چن کلمه)، قبوله؟! کلن باید همه چیه مکس رو خورده باشی یا کله کردن تو هر سوراخیش در حد آشنایی بسه؟
یه چیز دیگه خود توا مکس رو چه جوری یاد گرفتی؟ کلاس یا هلپ خودش یا...؟

خیلی ممنون.

ااااااا راستش وقت ندارم جواب بدم.......؟

هه هه

نمونه کار یعنی حد اقل 5 فایل که گویای میزان اشنایی شما با کار(هر کاری) و ابزار کاری باشه و دارای متوسط استاندرد بازار باشه

من مکس رو از رو هلپش یاد گرفتم(البته اون موقع به جز چند تا سی دی ایرانی تعطیل هیچ رفرنسی نبود سال 81-80)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا