:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

narges.naghavi

New Member
فونت ایران نستعلیق در ایندیزاین به خوبی کار نمیکنه. پیشنهاد من : در برنامه ایلستریتور نستعلیق بنویسید بعد نوشته رو تبدیل به مسیر کنید (دقیقا یادم نیست کدوم گزینه در ایلستریتور این کار رو میکنه ولی فکر کنم باید روی نوشته راست کلیک کنی و گزینه ..... رو بزنی) سپس در ایلستریتور کپی و در ایندیزاین paste کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید.ایمیلم رو براتون میفرستم.اگه مشکلی در زمینه ایندیزاین و ... بود بهم ایمیل بزنید یا در یاهو مسنجر پیام بگذارید.یاهو مسنجر رو ترجیح میدم چون همه جوره سریعتر و راحتتره.

متشکرم
اول اینکه من قبلا iilastrator داشتم سیستمم خیلی کند شده بود و فتوشاپم خیلی هنگ می کرد
وقتی remove کردم همه چی درست شد
دوم اینکه منظورتون اینه که تبدیل به شیی کنمش؟ و از فونت درش بیارم؟

آخرین ویرایش:

Unity

Member
از اون جايي که ايلاستريتور و فوتوشاپ ربطي بهم ندارن (يعني وقتي يکي در حال اجرا هست مشکلي براي ديگري وجود نداره و وقتي هم که همزمان باز هستن سيستم خب مسلما از حالتي که يکيشون باز هست کندتر خواهد بود) توصيه ميکنم هر دو رو نصب کني. در مورد فونت ايران نستعليق هم نميدونم دقيقا چه مشکلي داري . من روي cs4 me که البته 30 روزه هست تست کردم مشکل خاصي نداره . روي cs3 تست نکردم چون نصب نيست رو يسستمم .

aminaee

Member
فقط ایلستریتور

متشکرم
اول اینکه من قبلا iilastrator داشتم سیستمم خیلی کند شده بود و فتوشاپم خیلی هنگ می کرد
وقتی remove کردم همه چی درست شد
دوم اینکه منظورتون اینه که تبدیل به شیی کنمش؟ و از فونت درش بیارم؟
بله منظورم اینه که از حالت متن در بیاد.
چون ایلستریتورم چند وقته که پیغام expire میده و اجرا نمیشه و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست، نمی تونم دقیقا گزینش رو بهتون بگم.

در ضمن :
cpu:intel 1.7 یک هسته ای!
ram :512 sd عهد ناصرالدین شاه!
vga:128 این یکی رو دو سال پیش ارتقا دادم که تازه شده این!!
من با این سیستم هم فتوشاپ دارم و هم ایلستریتور و هم ایندیزاین.حتی بعضی وقتا ایندیزاین و فتوشاپ رو با هم باز میکنم. و حتی 3d max 9 !! البته یه خورده کنده ولی با حوصله کار میکنم.

البته دوستان میگن که photoshop , illustrator نسخه cs3 با هم سازگاری ندارند:
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=103203

آخرین ویرایش:

narges.naghavi

New Member
سپاسگزارم

بله منظورم اینه که از حالت متن در بیاد.
چون ایلستریتورم چند وقته که پیغام expire میده و اجرا نمیشه و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست، نمی تونم دقیقا گزینش رو بهتون بگم.

در ضمن :
Cpu:intel 1.7 یک هسته ای!
Ram :512 sd عهد ناصرالدین شاه!
Vga:128 این یکی رو دو سال پیش ارتقا دادم که تازه شده این!!
من با این سیستم هم فتوشاپ دارم و هم ایلستریتور و هم ایندیزاین.حتی بعضی وقتا ایندیزاین و فتوشاپ رو با هم باز میکنم. و حتی 3d max 9 !! البته یه خورده کنده ولی با حوصله کار میکنم.

البته دوستان میگن که photoshop , illustrator نسخه cs3 با هم سازگاری ندارند:
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=103203

بسار متشکرم
فردا میخرم
به امید خدا مشکلم حل بشه

narges.naghavi

New Member
سوال مهم درباره خروجی pdf

سلام دوستان
مشکل من این هست که نمیدونم بهترین خروجی رو از طریق پرینت بگیرم یا اکسپورت؟ یعنی بعضی میگن این و بعضی میگن اون گیج شدم حسابی!!!!
اولی پسوند indd میده
مشکل دوم اینه که آیا اینکه کدوم ورژن اکروبات رو انتخاب کنم مهمه یا نه:-?
مثلن توی سیستم من با اکروبات9 همه چی درسته اما با سیستم دوستم همه چییز به هم میریزه
نیاز به کمک فوری دارم
خیلی ممنون:sad:

آخرین ویرایش:

NojanServer

Member
سلام دوستان
مشکل من این هست که نمیدونم بهترین خروجی رو از طریق پرینت بگیرم یا اکسپورت؟ یعنی بعضی میگن این و بعضی میگن اون گیج شدم حسابی!!!!
اولی پسوند indd میده
مشکل دوم اینه که آیا اینکه کدوم ورژن اکروبات رو انتخاب کنم مهمه یا نه:-?
مثلن توی سیستم من با اکروبات9 همه چی درسته اما با سیستم دوستم همه چییز به هم میریزه
نیاز به کمک فوری دارم
خیلی ممنون:sad:

از پست آخر استفاده كن شايد كارت راه بيافته

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=789510&posted=1#post789510

Unity

Member
راهی هست که بشه توی ایندیزاین ME از دو فونت توی یک Character Style استفاده کرد؟
(یعنی برای متن انگلیسی که توی یک پاراگراف هست از یک فونت استفاده بشه و برای متن فارسی از یک فونت دیگه)
متاسفانه کاراکترهای انگلیسی فونت های فارسی خیلی ناجور هستن.

پیشاپیش ممنون

narges.naghavi

New Member
نیاز به کمک فوری در مورد فونت کتاب دبستان

دوستان اسم فونت کتاب دوم دبستان چی هست؟
از چه طریق میشه به دست آورد؟
آیا پروین داره؟ شنیدم اسمش آموزانه و فقط با ویندوز 98 کار میکنه اما نمیدونم درسته یا نه
من با indesign صفحه بندی کردم کتاب کمک آموزشی هست و باید فونت کتاب درسی رو داشته باشه
بدجوری گیر افتادم
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
منتظر جواباتون هستم
سپاس

aminaee

Member
دوستان اسم فونت کتاب دوم دبستان چی هست؟
از چه طریق میشه به دست آورد؟
آیا پروین داره؟ شنیدم اسمش آموزانه و فقط با ویندوز 98 کار میکنه اما نمیدونم درسته یا نه
من با indesign صفحه بندی کردم کتاب کمک آموزشی هست و باید فونت کتاب درسی رو داشته باشه
بدجوری گیر افتادم
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
منتظر جواباتون هستم
سپاس

جواب ایمیلتون رو دادم.
در ضمن این شرکتی هست که پروژه فونت ایران نستعلیغ رو انجام داده :
http://www.hamoonsoft.com/
شاید بتونید راهنمایی بگیرید.

x-behrooz

Member
راهی هست که بشه توی ایندیزاین me از دو فونت توی یک character style استفاده کرد؟
(یعنی برای متن انگلیسی که توی یک پاراگراف هست از یک فونت استفاده بشه و برای متن فارسی از یک فونت دیگه)
متاسفانه کاراکترهای انگلیسی فونت های فارسی خیلی ناجور هستن.

پیشاپیش ممنون

من هم دقيقا مشکل شما رو دارم دلم مي خواد فونت هاي انگليسي با تايم نيوز باشه و فارسي هر چي دلم مي خواد ولي راهش رو پيدا نکردم
مگر اينکه با دست انگليسي ها رو درست کنم که غيرعملي هستش

aminaee

Member
خط کتاب کلاس دوم دبستان

جواب ایمیلتون رو دادم.
در ضمن این شرکتی هست که پروژه فونت ایران نستعلیغ رو انجام داده :
http://www.hamoonsoft.com/
شاید بتونید راهنمایی بگیرید.

narges.naghavi لیست و نمونه فونهایی که شرکت داده ورزان هامون تولید کرده رو میتونید از سایت شورای عالی اطلاع رسانی کشور در قسمت پروژه های انجام شده و با نام ارائه فهرست جامع و دسته بندي قلمها در محيط رايانه‌اي بگیرید.
فونتهای افزار -بیتا-کلاس اول-قلم 1 - قلم 2 -پیش نویس -سایه-و سراج فونتهایی هستن که به نظر من ممکنه همون چیزی باشند که شما لازم دارید.
مثلا این فونت افزار هست که شبیه خط تحریری و نستعلیقه:

آخرین ویرایش:

Unity

Member
من هم دقيقا مشکل شما رو دارم دلم مي خواد فونت هاي انگليسي با تايم نيوز باشه و فارسي هر چي دلم مي خواد ولي راهش رو پيدا نکردم
مگر اينکه با دست انگليسي ها رو درست کنم که غيرعملي هستش

فکر کنم راهش این باشه که فونت فارسی رو که می خواهیم بعنوان فونت Base باشه رو با برنامه هایی مثل FonLab ویرایش کنیم و کاراکترهای لاتین اون رو با کاراکترهای لاتین فونتی که می خواهیم برای متنهای انگلیسی بکار ببریم جایگزین کنیم.

narges.naghavi

New Member
فونت فراز

narges.naghavi لیست و نمونه فونهایی که شرکت داده ورزان هامون تولید کرده رو میتونید از سایت شورای عالی اطلاع رسانی کشور در قسمت پروژه های انجام شده و با نام ارائه فهرست جامع و دسته بندي قلمها در محيط رايانه‌اي بگیرید.
فونتهای افزار -بیتا-کلاس اول-قلم 1 - قلم 2 -پیش نویس -سایه-و سراج فونتهایی هستن که به نظر من ممکنه همون چیزی باشند که شما لازم دارید.
مثلا این فونت افزار هست که شبیه خط تحریری و نستعلیقه:

بسیار متشکرم من از این سایت دانلود کردم همینیه که شما گفتید اما اول اسمش اینه: Mj_Faraz
و من از خروجی که میده میترسم مبادا اشکالی پیش بیاد
ممنون

aminaee

Member
narges.naghavi گفت:
و من از خروجی که میده میترسم مبادا اشکالی پیش بیاد
متوجه منظورتون نشدم. اگه منظورتون اینه که این فونت تو فایل pdf به هم بریزه و .... / نگران نباشید اگر مشکلی باشه موقع pdf گرفتن ایندیزاین بهتون هشدار میده.
حتی میتونید با استفاده از منوی file گزینه prefight قبل از pdf گرفتن خودتون بررسی کنید که فونتی مشکل نداشته باشه یا ببینید همه عکسها cmyk هستن یا نه و سایر بررسی هایی که قبل از pdf میتونه مفید باشه.

آخرین ویرایش:

shamim_n_65

New Member
1هو ،تو يك پيجي كه داشتم كار ميكردم همه ي تكست هام محو شد!جالبه كه كادر دورش هست،اون مربع نشون تكست هم پاييينشه،اما اثري از حروف نيست.

avril0ali

New Member
Help me

Dostan man mikham Majale 40-50 Page bebandam,1seri Soalat dashtam Lotf mikoniD agar hamfekri bediD
1.baraye shomaregozari pageha che rahi has ke sarri tar bashe yani che raveshi has ke az 1ta 48 Automat bezare paene safe.
2-man mikham 1seri matnha ro shekl dar dar beyaram har kari kardam moshkel dare ino ham Ezhare Lotf koniD 1tozihe Daghigh bediD

شما ابتدا روي صفحه مستر يك Tex box خالي بكشيد، ر مرحله بعد روي آن راست كليك كرده inset Spesial charecter وبعد markers و در انتها curret page number را انتخاب مي كنيد، بلا فاصله داخل tex box حرف A را مي بينيد جاي نگراني نيست كافيست به صفحه هاي اصلي برويد و شماره صفحه ها را ببنيد.
در ضمن براي تغييراتي از جمله سايز و نوع فونت ، وسط چين و يا... ميتوانيد روي tex box داخل مستر برويد و آنجا اين تغيرات را
اعمال كنيد

Dostan man mikham Majale 40-50 Page bebandam,1seri Soalat dashtam Lotf mikoniD agar hamfekri bediD
1.baraye shomaregozari pageha che rahi has ke sarri tar bashe yani che raveshi has ke az 1ta 48 Automat bezare paene safe.
2-man mikham 1seri matnha ro shekl dar dar beyaram har kari kardam moshkel dare ino ham Ezhare Lotf koniD 1tozihe Daghigh bediD

شما ابتدا روي صفحه مستر يك Tex box خالي بكشيد، ر مرحله بعد روي آن راست كليك كرده inset Spesial charecter وبعد markers و در انتها curret page number را انتخاب مي كنيد، بلا فاصله داخل tex box حرف A را مي بينيد جاي نگراني نيست كافيست به صفحه هاي اصلي برويد و شماره صفحه ها را ببنيد.
در ضمن براي تغييراتي از جمله سايز و نوع فونت ، وسط چين و يا... ميتوانيد روي tex box داخل مستر برويد و آنجا اين تغيرات را
اعمال كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا