سلامسلام
رابطه ی word با ایندیزاین رو دقیقا نمی دونم چطوری هست. مثلا یک فایل ورد که باز می کنم کلی استایل باهاش باز می شه. چطور می شه توی ورد یک سری استایل مشخص درست کرد و فقط همون ها توی ایندیزاین باز بشن؟
دوستانم به من توصیه کردن سیدی آموزشی شرکت پرند رو بگیرم. هنوز خودم تهیه نکردم گذاشتم برای نمایشگاه کتابکسی هست بتون ایندیزاین یاد بده یا سی دی ، یا سایت معرفی کنه (( به خدا لنگ ایندیزاینم))
تو فتوشاپ با همون مود CMYK یک فایل PSD که لایه Background نداره بسازید. توی Indesign با گزینه File > Place انتخابش کنید.سلام
من برای وارد کردن تصاویر در ایندیزاین نیاز دارم که تصاویر به صورت بدون زمینه سفید باشه مثل png
ولی مشکل خروجی png اینکه مد رنگ rgb میشه و این مسئله در خروجی ها چاپ مشکل ساز میشه
کسی راه حلی داره
چه جالب و سادهتو فتوشاپ با همون مود CMYK یک فایل PSD که لایه Background نداره بسازید. توی Indesign با گزینه File > Place انتخابش کنید.
سلام
چجوری میشه تو ایندیزاین کلماتی مثل ( می توانم ، می گذرد و .... )رو طوری تنظیم کرد که "می" آخر سطر و "گذرد" خط بعد نیوفته ؟
یعنی همیشه کنار هم باشند.
ممنون میشم اگر کسی بلد هستش راهنمایی کنه
سلام مجدد با گشتن تو اینترنت و اطلاعاتی که داشتم تونستم به این مشکل دسترسی پیدا کنم .
نتیجه کلی اینکه باید از نیم فاصله استفاده بشه تا نرم افزار بتونه به عنوان 2 کلمه مرتبط به هم روشون حساب کنه ( با کلید های ترکیبی ctrl+shift+2)
کلید های کنترل+اف رو میزنید تا یه پنجره براتون ایجاد بشه در مرحله بعد روی تب text قرار میگیرید بعد در قسمت find what مینویسید ( می فاصله ) منظورم از فاصله space bar هستش
و در قسمت change to مینویسید ( می "نیم فاصله") منظورم از نیم فاصله همون ctrl+shift+2
در آخر هم change all میزنید تا همه متون رو چک و درست کنه .
امیدوارم مفید و واضح توضیح داده باشم .
علیک سلامسلام
من با شماره صفحه گذاشتن تو دیزاین مشکل دارم. چجوری تو قسمت مستر شماره صفحه بذارم که تو همه صفحات تغییر کنه؟
علیک سلام.سلام دوستان وقت بخیر
وقتی در ایندیزاین cc2017 یک تکست باکس رو چند ستونه می کنم ترتیب ستون ها چپ چین میشه چطور این مشکل حل میشه؟
سپاس فراوان