بی بی کد تقدیم به معلم خوبم فرشید

saeedmagic

Member
سلام عارف جان کاره خیلی خوبی شده واقعا یه جهشی کردی تو کارت بهت تبریک میگم:rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خیلی رندرهای خوبی شدند
شبیه آخرین کار آقا فرشید شده یکی از رندرها(البته فکر کنم یکی مونده به آخر.آخریش اون کارکتر کاغدیه بود انگار:))
از رندرهای کلوز آپ کارتون خیلی خوشم اومد
خسته نباشید:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام عارف جان اول تبریک میگم به خاطر کاره خوبت دوم هم تشکر میکنم به خاطر مردانگی و محبت(نمیدونم پارسال بود یا پی رال سال)

brute force دقیق ترین و بهترین انجین gi تو وی ری هست البته به عنوان انجین اصلی و ترکیبش با انجین فرعی که اونم نوع و تنظیمات خاص خودش رو داره کنترل نویزش هم یکسری تنظیمات خاص میخواد و یه قلق هم داره.یه چند تا کار exterior دستم هست اونا رو انجام میدم منم یه کار داخلی برای دل خودم میزنم با شیوه رندر گیری خاص خودم.

کمی هم از کار بگیم:

کنترل نویز,با اینکه کنترل شده ولی یه خورده زیادی میزنه تو قستم کتابخونه و صفحه تلویزیون
داق هم عالیه یه پلاگین جدید و خوب اومده برای فتوشاپ که خیلی خوب میتونی داف رو مدیریت کنی.
شیدر سازی عالی و بینقص نویز کار به خاطر نوری دوومی هست که گذاشتی.شیدر کف یه خورده عیره چوب میزنه.

عارف این یکی از بهترین کارت بود تبریک میگم و این کار رو پیشنهاد برای تاپ گالری میدم.

موفق باشی دوست خوبم.

از فرشید هم به خاطر کمک و انگیزه ای که به بچه ها میده تشکر میکنم بدونه شک اون استاد همه ما هم هست بخش سه بعدی مدیر خیلی خوبی داره.

بچه ها تو اورموشن هم نظرات یادتون نره.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.من هنگ کردم!‌چقدر بازدید!! صبح بودم آموزشگاه تازه اومدم هنگ کردم! خوشحالم.خیلی خوشحالم این کار اینقدر مورد توجه اولا معلمم دوما دوستان قرار گرفته.فعلا کار یکی از همین نظر دهنده ها دستمه! کارشو ول کنم میاد منو میزنه.اما چشم.میخوام متریال میز رو عوض کنم. شیدر کف رو اصلاح کنم.زاویه ها هم فکر کنم خوب باشه.نمی دونم بازهم چیزی لازمه بگیرم.
اما سوالم اینه بعضی جاها سابدیوایز رو 64 گذاشتم اما بازهم یه خورده نویز هست.! دیگه هنگ کردم و اینکه اگه بخوام نور شب کار کنم منابع نور رو کجاها بزارم.

FARDA20

Member
سلام .....................................عالیه.......................................پیشنهاد تاپ گالری

AREF

سلام.رندر اولی رو اصلاح کردم. کف زمین رو از نظر رفکلت یه مقداری تعدیل کردم تا از حالت فلزی در بیاد.اگه دیگه خوب نیشه بعد از این کاری که دستمه دوباره رندر میگیرم.
40001-2.jpg

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خسته نباشی عارف
کار فوق العاده زیبایه
رندر کار عالیه، فقط میتونم بگم که یک مقدار کم زمین و تلویزیون نویز دارن
نسبت به قبل خیلی پیشرفت کردی

Mehroo

Member
سلام - خسته نباشی
یه تشکر بابت توضیحات کاملی که دادی
یه تشکر خاص برای هدف قشنگت
بابا چیدمان - اعصاب - حوصله :rose:
به عنوان یکی از کسایی کارهات رو دنبال میکنم کاملا حس میکنم این کار یه سر و گردن از بقیه کارهات بالاتره
به نظرم تایل کف مین به 1/2 باید تقلیل پیدا کنه چون به اجزای صحنه ات نمیخوره و زیادی بزرگ نشون میده "استاندارد رو ولش"
متریال چرمی صندلی به نظرم اگر حالت پارچه ای داشته باشه بهتره ولی متریال میزش فوق العاده جذاب شده خیلی خوشم اومده

sasan irani

Well-Known Member
عارف جان احسنت عالیه دستت درد نکنه ای ول خسته نباشی من 1کوچولو ار گف ایراد دارم با اون وی ری فور که انگار 1جوری مصنوعی شده اما در کل دمت گرم

max vray

کاربر VIP
ویری فر رو اگه اشتباه نکنم پروکسی کردی و چهار بار کنار هم کپی کردی:wink:اره؟
راستی وجنتینگ و کروماکی هم به کارات بده.

AREF

سلام به همگی.آره کف رو قبول دارم.به کل عوضش میکنم.شاید رنگش هم عوض کردم.
محمد این کروماتیک چی هست؟
فرش مویی با وی ری فور نیست.ماله ولوم اینتریور شماره 25 هست. دقیقا 4 بار کپی کردم.

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام حال کردم آقا عارف دمت گرم چی کار داری می کنی بابا ترکوندیمن موندم شما چطوری نور پردازی می کنین شاخ در میارم الان موندم چطور چنین رندر طبعی و مشتی می گیرین واقعا کف بر شدم

3D Art

Member
درود بر تو عارف جان
تازه دیروز دیدم جواب پ.خ ای که واست نوشته بودم سند نشده :|
خیلی کار خوبی شده آورین بر تو
منم نظرم این بود که از bf استفاده نکنی چه بهتر که استفاده نکردی :دی
مزیت وی ری همین lc و ir هست دیگه ...

FF_MEM

New Member
کارت عالی بود عارف یعنی فوق العاده بود خیلی حال کردم ..... کارای دیگه ای هم داشتی بهم معرفی کن خوشحال میشم کاراتو دنبال کنم:clap::clap::clap:

max vray

کاربر VIP
عارف جان منظورمو تو این عکسا نشون دادم و اینکه با یکم تغییرات چجوری میتونه بشه.البته به قول خودت من پست پروم هاته:green:

پیوست ها

• ps.jpg
    ps.jpg
    824.6 کیلوبایت · بازدیدها: 42

AREF

سلام.مرسی از افشین عزیز.خوشحالم کارم نظرت رو جلب کرده
فرزاد عماد خیلی ممنون
و اما داداش محمد. عجب چیزی هست این کرومیک.عین دوربین واقعی خطا عکاسی بوجود میاره... جالب هست.تمام تلاش یه سه بعدی کار این هست که خطاهای موجود توی عکاسی رو بوجود بیاره و از اون طرف یه عکاس برعکس این قضیه عمل کنه.

inter77

Member
واقعا زیباست خسته نباشی عارف جان زاویه های دوربین عالیه نور محیط همه چی واقعی دست درد نکنه.موفق باشی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
واو.
وااااو.:green:
عارف جان تبریک میگم.
خیلی کار توپی شده.
معلومه واقعا انرژی صرف این کار کردی.
خسته نباشی.
من یه ایراد بنی اسرائیلی میگیرم از کارت!
توی این رندر حس میکنم رفلکت روی تلویزیون کش اومده انگار که درختا در حال حرکته!

دیدی بنی اسرائیلی بود؟!:green:
آقا در کل تبرییییک.
پیشنهاد برای تاپ گالری.

پیوست ها

• 4-fixed0004-F-2.jpg
    4-fixed0004-F-2.jpg
    454.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 40001-2.jpg
    40001-2.jpg
    455.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

AREF

سلام حسین جان.کم پیدایی پسر.ممنون از نقدت ..نمی دونم بهش رفلکت گلاسینس دادم.شاید به خاطر اینه که 2 تا hdr داده شده.یکی برای بک گراند یکی برای درخت.شایدهم آنستروپی باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا