Mystery Design
New Member
دوستان واقعا جای شما خالی، امروز رفتم مراسم تشییع، خیلی دلگیر بود.....دقیقا همین دیشب اولین برف تو فم اومد اونم عجب برفی، همه جا یخبندون، من دیشب تب داشتم و سرم زدم اما امروز با اون حالم نتونستم مراسم تشییع رو از دست بدم و رفتم......همین امروز فهمیدم که از فامیلای نسبتا دورمون بود.....ایشالا عکسا و فیلم رو فردا میذارم، آخه با موبایل پسرخالم گرفتم.......
امسال یه سخنرانی اومد مدرسمون و حرف قشنگی میزد، میگفت: تو قرآن سه جور شادی ذکر شده:
1-شادی مکروه: شادی ای که انسان با مادیات دنیا بدست میاره، از جمله پول و مقام و هممون هم میدونیم که دنیا به هیچکس وفا نکرده و این شادی ابدی نیست
2-شادی حرام: شادی ای که با انجام محرمات و ترک واجبات بدست میاد
3-شادی مستحب: شادی ای که یاد لبستن به اهل بیت و خدایی شدن بدست مید که توصیف ناپذیره
من خوشحالم که جواد سومی رو انتخاب کرده بود وایشالا در جوار پیامبر و اهل بیتش محشور میشه!
در ضمن، از طرف همتون به پدرش تسلیت گفتم...
امسال یه سخنرانی اومد مدرسمون و حرف قشنگی میزد، میگفت: تو قرآن سه جور شادی ذکر شده:
1-شادی مکروه: شادی ای که انسان با مادیات دنیا بدست میاره، از جمله پول و مقام و هممون هم میدونیم که دنیا به هیچکس وفا نکرده و این شادی ابدی نیست
2-شادی حرام: شادی ای که با انجام محرمات و ترک واجبات بدست میاد
3-شادی مستحب: شادی ای که یاد لبستن به اهل بیت و خدایی شدن بدست مید که توصیف ناپذیره
من خوشحالم که جواد سومی رو انتخاب کرده بود وایشالا در جوار پیامبر و اهل بیتش محشور میشه!
در ضمن، از طرف همتون به پدرش تسلیت گفتم...
آخرین ویرایش: