تسلیت به دوستان مجید آنلاین!!!

.:. soroosh .:.

Active Member
از صبح که کامنت دادم همش تو فکر این بودم که امیدوارم اشتباه شده باشه ...
هر چند دقیقه این پیج را رفرش میکردم که شاید یکی بیاد بگه اتفاقی نیافتاده یا ..
اما خب در نهایت و متاسفانه ...
از صبح دلم گرفته بود به خاطر این قضیه، چند دقیقه قبل یکی از بچه ها بهم پیغام داد که سروش میدونی جواد آخرین پستش تو این انجمن برای تاپیک و اثر تو بوده! این و که گفت برای چند لحظه انگار مغزم کار نمیکرد دیگه... شاید حکمتی داشته نمیدونم.
نمیدونم دیگه چی باید بگم. روحش شاد.

SAEED@R

Member
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست................ هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود

صحـــــــنه پیــــــوســـته بجاســـــــــت................ خـرم آن نغــمه که مــردم بسـپارند به یاد

منم به خانوداه و دوستانش تسليت ميگم.:sad:

Mystery Design

New Member
دوستان قمی که میخوان بیان برای مراسم توجه کنن:
فردا(چهارشنبه) ساعت 2 بعد از ظهر تشییع جنازه از مسجد امام رضا تو گذرخان شروع میشه و مراسم ختم هم بعد از نماز مغرب تقریبا ساعت 6 و نیم بعد از ظهر تو مسجد امیر المومنین (فلکه رسالت) برگزار میشه......من فردا میرم، هرکی میتونه بیاد....

درضمن ، تو گلزار شهدا دفنش میکنن :cry:

آخرین ویرایش:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
منم به نوبه خودم تسلیت می گم ، جوونی کم سن و سال با این همه تخصص و هنر ... واقعاً حیف شد ، خدا به خانوادش صبر بده

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
گفتمش نقاش را نقشي بكش از زندگي ... با قلم نقش حبابي بر لب دريا كشيد

از ديروز يكسره دعا ميكردم اين خبر شوخي باشه ولي ...

صميمانه تسليت ميگم و براي خانواده محترمشون صبر و شكيبايي آرزومندم

من هم تسلیت میگم:rose: نمیشناختمش ولی بعضی از پستهاشو میخوندم ولی دوستانی که در جریان هستن بگن یعنی اینقدر ضربه شدید بوده در فوتبال اگه اشتباه نکنم که منجر به ضربه مغزی مرحوم ناکام جواد عزیز شده به راستی که فاصله زنده بودن انسان و مردن یک قدم هست:sad::cry:

HamidSHS

Active Member
سلام به همه
نمیدونم چطور باور کنم این واقعیت رو ....... واقعا نمیدونم
سخته ..... حتی واسه منی که سید رو از نزدیک ندیده بودم و فقط باهاش چت کرده بودم
عجب پسر گل و با صفایی بود ...
امروز که این خبر رو شندیم ، تا وقتی که به اینجا سر نزدم باورم نمیشد که جواد از بین ما رفته .......
خیلی تلخ بود برام .... فکر میکنم یکی از بهترین دوستام رو از دست دادم ... حتی درست حسابی نهار نمیتونستم بخورم و لبخند رو لبام نمیاد.....
Mystery Design عزیز ... از طرف من به خانوادش تسلیت بگو......
خدا رحمتت کنه سید .......... ما رو داغون کردی با رفتنت ... باور کن اینا در حد حرف نیست و احساس واقعیم هست ...... :sad:
خواهش میکنم از مراسمش عکس بزارید ..... کاش میتونستم بیام اما حیف که یک سری چیز ها اجازه اومدن رو نمیده بهم و دست و پام رو بسته .....
دیگه نمیتونم تایپ کنم .....
فقط میگم روحت شاد :((

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
واقعا متاسف شدم ...
امیدوارم روحش شاد باشه

تسلیت میگم به خانواده و دوستانش و امیدوارم خدا بهشون صبر بده ... :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا