شما اگه خواستی فردا ظهر با هم قرار میذاریم بریم خونشون.......اگه بخوای شمارمو پ.خ میکنم زنگ بزن برای هماهنگی!من هم ساکن قم هستم و اتفاقا از دوستام در انجمن بود و سعی میکنم یه خبری بگیرم. خیلی ناراحت شدم
با اجازه من امضاتو بذارم؟! واقعا باورم نمی شه...
انشاء الله که روحشون قرین رحمت الاهی باشه...
انا لله و انا الیه راجعون...
امیدوارم که صحت نداشته باشه ...
نه داداش اصلا بههم برنخورده....خودم تجربه چند برابر اینو دارم، شما اگه بیای تو خانواده های ما زندگی کنی میفهمی دنیا چی به چیه...میفهمی چرا جواد این چیزا رو مینویسه.....این دنیا خیلی کوچیکه........به قول یکی از معلمامون که میگه: شما به بچه ای که تو شکم مادرشه هرچقدر بگی یه دنیای دیگه بعد از این هست باور نمیکنه چون محیط تعریف شده برای اون فقط شکم مادر هست....حالا ما هم هرچقد بهمون بگن این دنیا کوچیکه و بعدش یه دنیای دیگست هیچکس باور نمیکنه یا حتی اگه باور کنه این باور براش به ایمان قلبی تبدیل نمیشه!mystery design عزیز
باور کردن این برای بچه های انجمن سخته ، یه وقت فکر نکنی این عکس العمل رو واقعا نشون دادن
من که زیاد آقا جواد رو نمی شناسم ولی بازم ناراحت شدم
بیشتر جلب توجه برای من ، پروفایل جواد هست که وقتی آدم میخونه یه جوری میشه
مثلا نوشته : خسته شده دلم از زمونه.
یا
درباره javadmagic
زندگينامه
یکی که از زمونه خستست...
محل سكونت
زیرسایه امام زمان(عج)
علايق
خدا...
شغل
توی دانشگاه روضه های ارباب، رشته زینب شناسی رو میخونم.
شما و دیگر دوستان که دوست دارند می تونن این امضا رو کپی و در امضاشون قرار بدهند...با اجازه من امضاتو بذارم؟
هنوز تصمیم گرفته نشده...فردا معلوم میشه مراسم تشییعش کی هست!دوستان همشهری اگر از مراسم خبری داشتند اطلاع بدهند