بی بی کد تست با Multi Scatter

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید؟ این دفعه نسخه جدید multi Scaterرو دانلود کردم.گفتم باهاش یه تستی بزنم.
حالا این کارو چجوری زدم....:green:
فردا صبحش امتحان داشتم.گفتم من دارم درس میخونم سیستم بیکار نباشه و از زمان استفاده کنم.بنابراین از ساعت 10 تا 11 شب پشت سیستم کارو ساختم و رندر گرفتم...

نکته مثبت و منفی درباره multi scater.
تو نسخه های قبل وقتی میخواستیم یه چیز رو تکثیر کنیم اول باید به منتال ری پروکسی یا وی ری پروکسی تبدیل میکردیم.بعد عملیات تکثیر انجام میشد.
اما تو نسخه جدید فقط بهش آبجکت بدین...خودش از روش پروکسی میسازه.

تو نسخه قدیمی امکان اینو نداشت که بشه نقاشی کرد.یعنی با یه ماژیک تعیین کنیم کجا درخت باشه کجا نباشه.
اما تو این نسخه قابلیت ماژیک اضافه شده.

توی نسخه قبل هر vrat scatter‌فقط یه نوع آبجکت رو در نظر میگرفت.اما توی این اسکاتر شما 10 نوع گیاه بهش بده خودش بصورت راندوم تکثیر میکنه

و بهترین قابلیت.توی نسخه جدید اگه 10000 عدد درخت رو تکثبر کنیم تا جای ممکن کاری میکنه که درخت ها توی هم نرن...و اضافات رو پاک میکنه....این خیلی خوبه امممممما....یه بدی داره...
وقتی که ما عدد 10000 رو بهش میدیم این توی رم 10000 درخت رو درنظر میگیره.وقتی که ما براش تعریف میکنیم که کاری کن تو هم تو هم نرن، اضافات رو ظاهرا پاک میکنه و اصلی ها رو نشون میده.اما در حقیقت اگه 140 تا درخت توی صفحه دیده بشه بقیه یعنی 9760 عدد درخت دیگه رو توی رم نگه میداره!!‌
کلا دوربین توش به سختی میچرخه!!!‌

زیاد فک زدم.اینم از کار
آپدیت جدید

پیوست ها

• Test0001.jpg
    Test0001.jpg
    669.4 کیلوبایت · بازدیدها: 141
  • Test0003.jpg
    Test0003.jpg
    695.4 کیلوبایت · بازدیدها: 114
آخرین ویرایش:

arbab_arch

Member
سلام بر مرد بزرگ عرصه چیزهای جدید و نکات جالب و ...
امتحانات تمام شد به خیر وخوشی انشاالله ؟؟؟؟ :shock:
عالی بود عارف جان مستفیزمون کردی.
لینک دان هم اگه داره و واست امکان داره بزار دعات میکنیم.
خسته نباشی.:rose:

mhattaran

کاربر VIP
ممنون از اطلاعاتت عارف جان،این درختا مدل آماده هستن؟ یا با روش خاصی ساخته شدن؟

*farshid*

کاربر VIP
well done عارف
well done

خوبه ... چمنش هم خوب شده ...درختاشو زیاد دوس ندارم .ولی در کل زیباست .
توضیحاتی که در مورد مولتی اسکتر دادی جالب بود ... اینکه خودت تعیین کنی درخت کجا باشه کجا نباشه خیلی به درد میخوره ...

سلام آقا عارف گل خسته نباشی بسیار هم خوب
من یک نکته متوجه شدم اگه دیده باشی درختایی که آرک مدل رندر میگیره واقعا درخت وواقعی میشه مثل ماکت نمیشه وقتی بالای صحنه
یک وی ری لایت بزرگ با قدرت کم بزاری خیلی واقعی میشه درختا
در کل مرسی از زحماتت

abbasi_0912

Active Member
سلام عارف جان خوبی؟
آقا کار خوبی شده منم مثل فرشید زیاد با درخت ها حال نکردم خصوصا سمت چپی
این پلاگین multi scater که گفتی توی ورژن های قدیمی امکان نقاشی کردن رو داره فقط این پروکسی که گفتی رو نداشت

AREF

سلام....یه خبر خووووووووووب.....دارم میرم سیستم بخرم...........داررم میترکم از خوشحالی
16 گیگ رم
cpu 2600k
این درخت ها ماله آرشیو icure itree‌هستن.خیلی سبکک هستن.خیلی.
با سیستم جدید evermotion میزارم.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام....یه خبر خووووووووووب.....دارم میرم سیستم بخرم...........داررم میترکم از خوشحالی
16 گیگ رم
cpu 2600k

مبارک باشه عرف جان ایشا الله یه عمر باهاش کار کنی.

از این به بعد شاهد کارهای توپ از عارف خواهیم بود با این سیستم جدید.

منم یه لپل تاپ توپ دارم برای آخر تابستون هم می خوام یه pcتوپ توپ بگیرم اون موقه که خیلی حرفهای بشم.

saeedmagic

Member
16 گیگ رم
cpu 2600k
سلام عارف کاره خیلی خوبی شده ایول ولی GrowFX کل همه این درخت مرخت هارو خا بونده لا مذهب به زودی همه باید بزنن کنار اون میاد جای همشون از هر نظر از همشون شاخ تره ولی یه ایراد داره خیلی خیلی پیچدست به قول دوستم انگار مکس پلاگینه growfx اونقد که این پیچدست!

چه cpu هست اینتل core i7?
یه ذره توضیح بده من اصلا سخت افزار بلد نیسم چه رمی می گیری؟ قیمت رم چنده؟سی پی یو چند؟ بهترین مادر بورد چیه چنگیگ رم سا پورت می کنه جونه بچد جوابه منو بده پیر شی مادر

AREF

CPU : intel core i7 2600k 425toman
motherboard : Asus P8P67 280 toman
ram : Corsair Vengence 16 GB bus 1600 DDR3 460 toman
تقریبا سه برابر سیستم فعلی من هست.و علت دیگه خوب بودنش اینه که رم 16 گیگ داره و برای پروژه های بزرگ عالی هست.
Grow FX کار نکردم.

m.n1362

Member
سلام عارف جان..تو چمن مشکل دارم من:green:..ولی کارت خوب شده مثل همیشه دنبال مباحث تازه ای ...:rose:

سلام عارف جان خسته نباشی مرسی بابت کار عالی و قشنگه ومطلب مفید
عارف جان این سی پی یو که میخوای بخری قیمت واقعی هستش یا به دلیل تولید پایین وجدید بودن گرون نباشه؟جزوه دسته Sandy bri

max vray

کاربر VIP
سلام عارف جان مثل همیشه اطلاعاتت عالیه و من موندم اینهمه اطلاعات از کجا میاری تو مریخ روز 25 ساعته فکر کنم روزای تو 100 ساعته که انقدر وقت واسه تحقیق و مطالعه داری:green::lol:
موفق باشی داداش

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
زیبا بود عارف جان، تبریک.
مخصوصا من از اون رندر دومیتون خیلی خوشم اومد.
فقط زیادی همه چیز همرنگن. کاش یه کم رنگ ها راندوم تر بودن، اینطوری رئال تر میشد فکر کنم.
شاد باشی و موفق.

AREF

سلام.یه سری تغییرات دادم.از arch model 58 هفت عدد درخت آوردم و یه رندر گرفتم.
واو دیدم با این رم 16 گیگ یه ذره بگین کند نشده بود! یه جا یادمه دستم خورد به یه گزینه دیدم 15 گیگ رم رو مصرف کرد و بعد فایل در حال نجات پیدا کردن بود که خودم بستمش!!!
سیستم رو گذاشتم رندر و رفتم 2 ساعت خوابیدم.گفتم شاید رندر تموم شده یا شایدم نشده.
اومدم دیدم زمان رندر شده 38 دقیقه!! حالا جالبه یه مطلبی رو عرض کنم.
تو رندر قبلی برای اینکه صرفه جویی بشه توی زمان رندر اومدم محاسبات Global ilumination به اندازه نصف صفحه درست کردم و ذخیره کردم. بعد به اندازه واقعی رندر گرفتم شد 2 ساعت و نیم.
الان اینجا همه تنظیمات رو یه مقداری بیشتر کردم بعد رندر گرفتم مستقیم بدون هیچ ذخیره محاسبات شد 38 دقیقه!
الان دقیقا شدم مثل این زن های افاده ای و ا واه خواهری که از بچشون و شوهرشون هی تعریف میکنن میرن رو اعصاب

پیوست ها

• Test0000.jpg
    Test0000.jpg
    516.9 کیلوبایت · بازدیدها: 111

arbab_arch

Member
مبارکه عارف جانخیرش روببینی انشاالله.
قیمت تموم شده کیست چند شد گرافیک چی بستی؟؟

saeedmagic

Member
ای جانم دل مارو آب انداختی به مولا بگو بگو بازم بگو دوس دارم:green:
راستی کارت گرافیکت چیه؟ توی یه فضای اینتوری راحت حرکت می کنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا