کلا پلاگین های استفاده شدهفقط این پلاگین بوده یا نرم افزار که باهاش این کارو زدی ؟
اگه پلاگین بوده مال کدوم برنامست؟
سلام....یه خبر خووووووووووب.....دارم میرم سیستم بخرم...........داررم میترکم از خوشحالی
16 گیگ رم
cpu 2600k
این درخت ها ماله آرشیو icure itreeهستن.خیلی سبکک هستن.خیلی.
با سیستم جدید evermotion میزارم.
سلام.مرسی
کلا پلاگین های استفاده شده
3dsmax 2012
multiscater 1.0.8
vray 2 sp1
سلام.کرک نداره.یه فایل dll داره که توی فولدر مکس پوشه پلاگین کپی میکنی.همین.احتمالا نسخه اشتباه نصب شده.اگه خودت مکس 2012 داری و وینددزت 7 64 بیتی هست کرکی که خودت ازش استفاده میکنی و کار میکنه رو بهم بده.
در مورد این کار که به نظرم شایسته گالری تاپ نیست اما پیشنهاد خوبی هست.من پیشنهاد می کنم مدیران مجید آنلاین بعد این همه مدتی که بچه ها زحمت کشیدن و کارهاشون رو توی سایت قرار دادن، اقدامی بکنن و همه ی کارهای متوسط و روبه بالا رو بصورت آلبومی برای اعضا و برای دانلود بذارن . مگه ما چی مون از CGSociety کمتره ؟ حالا اونا چاپ می کنن ما پول نداریم همینجوری آنلاین می ذاریم... از من گفتن بود من که می خوام بشینم همه رو تک تک جمع کنم. بعد نگید نگفتید
32 بیت بودن یا 64 بیت بودن مکس رو مشخص کن بعد اگر درست نصب شده باشه موقع کپی تو پوشه پلاگین می پرسه که این فایل هست می خواهید روش بریزید که نشون می ده درست نصب کردیناشتباه نصب نشده همون فایلی که تو اتاق دانلودت بود دانلود کردم و اجراش کردم گفت ورژن مکس رو مشخص کن که کردم و خودش مسیر رو شناخت بهد از نصبش همون dllرو تو پوشه plugin کپی کردم ولی موقه اجرا مکس هرور میده و پلاگین لود نمشه و مکس با تاخیر زیاد بالا میاد که این پلاگین کار نمکنه.
32 بیت بودن یا 64 بیت بودن مکس رو مشخص کن بعد اگر درست نصب شده باشه موقع کپی تو پوشه پلاگین می پرسه که این فایل هست می خواهید روش بریزید که نشون می ده درست نصب کردین