تجربیات seo/سئو من !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coder

Member
چند سالی هست که گوگل به علت سوء استفاده های زیاد دیگه اهمیت نمیده، و کلمات کلیدی در هر یک بیشتر از 3مرتبه نباید تکرار شود، بیشتر از 3بار تکرار بشه گوگل میفهمه سوء استفاده شده و همان اهمیت اندک هم دیگر نخواهد داشت

phpweb

Active Member
چند سالی هست که گوگل به علت سوء استفاده های زیاد دیگه اهمیت نمیده، و کلمات کلیدی در هر یک بیشتر از 3مرتبه نباید تکرار شود، بیشتر از 3بار تکرار بشه گوگل میفهمه سوء استفاده شده و همان اهمیت اندک هم دیگر نخواهد داشت
اگه از این متا تگها استفاده نکنیم چی؟ آیا گوگل نمره منفی می ده؟

منظورتون از "کلمات کلیدی در هر یک بیشتر از 3مرتبه نباید تکرار شود" چیه؟ یعنی نباید یه کلمه کلیدی رو توی تمام صفحات سایت تکرار کرد یا منظورتون چیز دیگه ای هست؟

coder

Member
هیچ اشکالی نداره اگه استفاده نکنی پارسال پیج سورس سایت های فرعی گوگل رو نگاه میکردم دقت کردم دیدم از متا تگ های مورد نظر اصلآ استفاده نکرده و حتی از قالبهای پیش فرض سیستم بلاگرش هم برداشته بود

خیر، منظورم این بود در هر صفحه بیشتر از 3بار نباید از کلمات کلیدی داخل متا ک.. و متا د.. استفاده کرد برای هر یک 3بار و مهمتر تایتل اصلی سایت هست که نباید بیشتر از 3بار کیورد داخلش استفاده بشه، و حتی پست تایتل..

kkhj

New Member
در رابطه با آلکسا می خواستم بدونم رتبه ی یه وبلاگ رو چجوری باید پیدا کنیم,من قبلا تولبار آلکسا رو نصب کرده بودم ولی فقط رتبه ی سرویس دهنده ی وبلاگ رو می زد

coder

Member
در رابطه با آلکسا می خواستم بدونم رتبه ی یه وبلاگ رو چجوری باید پیدا کنیم,من قبلا تولبار آلکسا رو نصب کرده بودم ولی فقط رتبه ی سرویس دهنده ی وبلاگ رو می زد

با اتصال یک دامین به وبلاگتون میتونید این مشکل رو برطرف کنید دامین ir. را به مبلغ سالیانه 3600 تومان میتونید ثبت نمائید و راحت تر از همه استفاده از دامین های معتبر tk. هست که رایگان میباشد dot.tk
توضیحات در این رابطه داخل بخش مدیریت وبلاگتون داخل بلاگفا هست

asheri

Member
سلام , دوستان یک سئوال
نام صفحه و آدرس سایت در سئو مهم است, حالا برای تفکیک بخشهایی از سایت بهتر است از دایرکتوری استفاده شود و یا از ساب دامین استفاده کنیم ؟

chimikhay

Member
سلام , دوستان یک سئوال
نام صفحه و آدرس سایت در سئو مهم است, حالا برای تفکیک بخشهایی از سایت بهتر است از دایرکتوری استفاده شود و یا از ساب دامین استفاده کنیم ؟

به نظر من بهترین راه استفاده از دایرکتوری با نام مرتبط هستش. اصلا بهتره کل سایت دایرکتوری بندی بشه!
مثلا برای یه مقاله در زمینه طراحی وب بهتره از آدرس زیر استفاده بشه:

example.com/Articles/WebDesign

البته به این نکته توجه داشته باشید، این دایرکتوری بندی مجازیه و با استفاده از فایل htaccess انجام میشه...

سایت من به این صورت طراحی شده

آخرین ویرایش:

Mohammad

Member
دوستان یک سوالی داشتم :

برای سایتی که در کل سه الی چهار صفحه قابل ایندکس شدن داره ، روش مناسبی برای سئو کردن در نظر دارید ؟

بالطبع این سایت نه میتونه مقاله داشته باشه ، نه چیز دیگری ...

با تشکر

chimikhay

Member
دوستان یک سوالی داشتم :

برای سایتی که در کل سه الی چهار صفحه قابل ایندکس شدن داره ، روش مناسبی برای سئو کردن در نظر دارید ؟

بالطبع این سایت نه میتونه مقاله داشته باشه ، نه چیز دیگری ...

با تشکر

بهتره این تعداد صفحات محدود رو با نام انگلیسی مرتبط با موضوع صفحه و بصورت html ذخیره کنید و داخل صفحات هم روش های بهینه قرار دادن مطالب (تیتر H1 و تایتل و دسکریپشن و آلت تصویر و تایتل لینک و ...) رو رعایت کنید.

مثلا صفحه سفارش هاستینگ: example.com/Hosting-Order.html

البته لزوما نیاز نیست صفحه html باشه، از htaacess استفاده کنید.

تعداد صفحه پایین برای رتبه نیاز به بک لینک بالا دارن

amir-yazdel

Member
نکته یک : به هیچ وجه از tabel استفاده نکنید , حتی اگر مجبور بودید , بمیرید ولی از tabel استفاده نکنید
استفاده از جدول در جاهایی که نیاز به سئو نداره چطور؟ مثل بخش مدیریت سایت. یا یک فرم در سایت برای ثبت نام؟
تأثیر جدول در سایت رو میشه بیشتر توضیح بدید؟

asheri

Member
زمانی که در گوگل اول می شوید به خودتان مغرور نشوید و بدانید که این جایگاه موقتی است! ممکن است هر لحظه شخص دیگری جای شما را بگیرد. هیچ شخص یا شرکتی نمی تواند تضمین کند که شما را در رتبه اول گوگل قرار خواهد داد، اگر شخصی چنین ادعائی کرد بدانید که هیچ چیز از سئو نمی داند.

asheri

Member
چه زمانی بهتر است از php استفاده کنیم؟

اگر پروژه ای که میخواهید انجام دهید یک پروژه کوچک است و در مقیاس های بزرگ عملیاتی اجرائی نمیشود php میتواند گزینه خوبی باشد.
اگر اسکریپت های آماده و کدهای آماده برای پروژه فوق به زبان php وجود دارند، گزینه مناسبی است.
اگر سرور شما لینوکس است، از php استفاده کنید.

چه زمانی بهتر است از asp.net استفاده کنیم؟

اگر پروژه شامل انواع نقش های سیستمی و سطوح دستری مختلف و یک پورتال است از دات نت استفاده کنید
اگر می خواهید از ساختارهای نوین برنامه نویسی مانند MVC استفاده کنید از دات نت استفاده کنید
اگر می خواهید نرم افزار وب شما به صورت شی گرا تولید شود از دات نت استفاده کنید
اگر به دنبال توسعه ساختار و پشتیبانی سیستم در دراز مدت هستند و دید کوتاه مدت به پروژه ندارید از دات نت استفاده کنید

asheri

Member
استفاده صحیح از جاوا اسکریپ ----------------------------> از جاوا اسکریپت برای ایجاد لینکها استفاده نکنید

asheri

Member
افزایش محتوا --------------------> محتوا طلاست. محتوا باید منحصر به فرد باشد، خوب نوشته شده باشد، و روی "کلمة کلیدی" شما متمرکز شده باشد

ایجاد لینک --------------------> در سایتهای دیگر به محتوای خود لینکهای با کلمة کلیدی خود ایجاد کنید

asheri

Member
عنوان مناسب -------> هر صفحه باید عنوان مناسب با محتوای آن صفحه و منحصر به فرد داشته باشد، سعی کنید نام شرکت را در آن قرار ندهید و اگر مجبور به این کار هستید نام شرکت را در انتهای عنوان اضافه کنید

بروزرسانی محتوا -------- > محتوای سایت را به صورت مداوم بروز رسانی کنید به صورت منظم محتوای مفید و جدید به صفحات خود اضافه کنید

asheri

Member
استفاده از کلیدواژه ها در لینکها -----------------------> تمام لینکهای درون سایتی و برون سایتی بهتر است با "کلمة کلیدی" مرتبط شده باشند - به جای اینکه بگویید اینجا را کلیک کن

عبارت جستجو ---------------------------> به جای کلمات کلیدی بر روی عبارتهای جستجو تمرکز کنید. و محل خود را نیز در عبارت بگنجانید

asheri

Member
تجربه سئو امروز من :

تهیه محتوا , به روز رسانی سایتها , ایجاد 2 لینک با کیفیت بالا و به اشتراک گذاری مطالب در فیس بوک و گوگل پلاس

asheri

Member
برای اینکه یه سئو کار خوب و مسلط باشیم باید ابزار کار مناسب و در دسترسی داشته باشیم , برای این کار بهتر است از مرموگرهای کروم و فایرفاکس استفاده کنید , چون ایم مرورگرها اجازه نصب افزونه های متنوع و مفیدی را میدهند که این افزونه ها میتوانند راهنمای خوبی برای شما باشند
افزونه هایی که من پیشنهاد میکنم روی کروم نصب کنید :
AddThis - Share & Bookmark
Alexa Traffic Rank
Check My Links
FastestChrome
Firebug Lite for Google Chrome
Google Analytics Opt-out Add-on
Google Webspam Report
History Eraser
Nose for Google Analytics
Page load time
SEO & Website Analysis
SEO for Chrome
SEO Profesional Toolbar
SEO Site Tools
SiteMetrics SEO
WebRank SEO
Yet another flags

asheri

Member
عدم استفاده از فلش و عکس ----------------- > به جای فلش و عکس از متن در وبسایت خود استفاده کنید (دراین رابطه بیشتر باید توضیح بدم , منظور از اینکه از این عنصار استفاده نشود منظور این است که کل سایت را با فلش نبندیم , و یا کل سایت را با عکس طراحی نکنیم , مثلا منوها , منوها را سالها قبل برای زیبا تر شدن فلش یا عکش طراحی میکردیم ولی در حال حاضر این کارها نفی شده است و استفاده از متن صحیح میباشد )

استفاده از ALT برای تصاویر -------------------> در تمام تصاویر وبسایت، از ALT برای توصیف عکس استفاده کنید. از آنجائیکه موتورهای جستجو نمی توانند عکسها را پردازش کنند از طریق ALT می توانند موضوع عکس را کشف کنند. مقدار ALT باید کلید واژه یا جملة جستجو باشد. ( گزینه های دیگری مانند title نیز وجود دارند که بهتر است از آنها استفاده کنیم , چون در مرورگر های کروم و فایر فاکس عبارت Alt نمایش داده نمیشود ولی عبارت title نمایش داده میشود و از آنجائیکه سئو یه عملیات برای کاربران سایت است نه موتورهای جستجو این ریزه کاریها میتواند مفید باشد )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا