تمام تلاش موتور جستجو اینه که بازدید کننده (جستجو کننده) وقتی چیزی رو جستجو می کنه به نتیجه برسه و بام بیاد که جسجو کنه. ها یکی، دو تا، صد تا یا شایدم هزاران الگوریتم رو قرار داده که سایت ها دورش نزنن. در جایی خوندم حتی کسانی که تو خود شرکت گوگل رو این موارد کار می کنن از الگوریتم اصلی خبر ندارن و یه رازه.
حالا مثلا از تگ اچ 1 و اچ دو میایم استفاده می کنیم. گوگل با خودش می گه حتما این چیزی که نوشته به این بزرگی زده تو صفحه سایتش مهمه و به عنوان تیتر یا زیر-تیتر به حسابش میاره. وقتی کسی جستجو کرد همون رو براش میاره.
---------------------------------------------------------------------------
مثلا:
آموزش آشپزی:
این آخرین مورد رو خیلی خوب اومدی انصافا و جای بسیار تشکر داره.
من به عنوان یک استفاده کننده از گوگل نظرم رو میگم و خداییش سر از سئو و این چیزا در نمیارم
ببینید من از اون دسته ادمایی نیستم که همیشه روی اولین لینکی که ببینم کلیک کنم مثلا اگر یه چیزی برای دانلود بخوام اگر اولین لینک فروم باشه نمیرم توش چون حس و حال فعالسازی اکانت و بعضی سوالهای مسخره رو ندارم و اما نکته بعد تو سایتی هم که ته آدرسش زده باشه tag نمیرم چون همیشه بهم ثابت شده که این سایتها بازدید میخوان و مطالب کاملی ندارن و اما در مورد توضیحات این هم بسیار برام مهمه مثلا اگر تو توضیح کوتاهی که زیر لینک سایت میاد ببینم تک کلمه ای باشه نمیرم چون میدونم الاف میشم .
و در آخر هم بگم سایتهای نیازمندیها و تبلیغات هم خیلی اسماشون تابلو هست و رفتن توشون سر در گمی میاره و از موضوع دورتون میکنه.
البته اینا عقاید من به زبان سادست و تجربه شخصیم تو گوگل که حتما اکثر افراد میدونن.
خوب اگر سایتی غیر اینها گیرم بیاد حتی اگر صفحه دهم هم باشه میرم توش.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب این گوگل بنده خدا نمی تونه این متن رو ترجمه کنه. البته شاید بعدا بتونه. میاد می بینی عنوان به اون بزرگی اشپزیه پس وقتی کسی سرچ کرد آموزش آشپزی این صفحه رو میاره. البته این در مورد 2-3 سال پیش صادق بود. اگه 2-3 سال پیش کسی این جوری صفحات رو می چید میاورد. اما الان اگه تو متن کلمه اشپزی دیده نشه گوگل می گه تو بدرد نمی خوری. چه عنوانیه که تو متن نوشته به کار نرفته؟ البته الان هم میشه گوگل رو دور زد اما خیلی کمتر از قبل. مثلا یادتون میاد چند وقتی بود هر چی سرچ می کردین الکی تگ میومد؟ اطلا صفحه وجود نداشت؟ همین 2 ماه پیش. الان اون صفحات رو می بینین؟ اگه باشن هم خیلی کمن.
شما آمار سایت من رو چک کنین. البته فقط وبلاگش راه افتاده و بخشی از فوتوبلاگ که خیلی رو فوتوبلاگ کار نکردم. بیشتر بلاگ. این بلاگ موش آزمایشگاهی من بوده. همین جورم دارم روش کار می کنم. به امار موتور جستجو نگاه کنین.
http://www.alexa.com/siteinfo/rivioo.com
روزی 50 تا- 60 تا حتی بعضی روزا تا 100 تا ورودی از گوگل داشتم. اما 12 روز پیش این آمار به چند هزار ورودی از گوگل رسید. و تا حدی پیش رفت که الان هر چی تو بلاگ می زارم در عرض 60 ثانیه تو گوگل ایندکس میشه و در صفحات اول میاد. البته بازم دست کاریش کردم 3 روز یه دفعه امار پایین امد. اما در کل می خوام اینو بگم. اگه برای چیزی زحمت بکشین مزدتون رو می گیرین. البته همیشه مسیر انتخابیتون هم مهمه. مشخصه از بی راهه به جایی نمی رسین.
من سایت های زیادی رو سئو کردم که فقط یکی دو تاش موفق شدن. به غیر از سایت خودم. دلیلش هم خود افراد بودن. من هر چی بیام سایت رو برای موتور جستجو بهینه کنم وقتی خود فرد نخواد نمی شه.
با احترام،
آرش رادمهر