عزیز من پیدا نکرم که تاپیک نوشتم فقط یه دونه بود که نفهمیدم حالا اگه شما بلدی برام بذار ممنون میشم
mr-jojo New Member Jun 6, 2010 #61 عزیز من پیدا نکرم که تاپیک نوشتم فقط یه دونه بود که نفهمیدم حالا اگه شما بلدی برام بذار ممنون میشم
specter-1369 Active Member Jun 6, 2010 #62 چی رو بزارم ؟دوست عزیز برای این که صدا پخش بشه شما می تونید یک Ram Perview بگیرید این کار به وسیله ی کلید 0 که در قسمت NumLock یا همون ماشین حساب قرار داره انجام میشه البته از قسمت Composition و سپس Ram Perview هم این کار رو انجام داد.
چی رو بزارم ؟دوست عزیز برای این که صدا پخش بشه شما می تونید یک Ram Perview بگیرید این کار به وسیله ی کلید 0 که در قسمت NumLock یا همون ماشین حساب قرار داره انجام میشه البته از قسمت Composition و سپس Ram Perview هم این کار رو انجام داد.
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jun 24, 2010 #63 از این به بعد تمام سوالات و درخواست در مورد صدا در افتر افکت در این تایپیک
S Shadifth New Member Jun 19, 2017 #64 سلام دوستان من تازه عضو شدم و يه سوال دارم ميخوام همزمان با انجام كار بدون رندر گرفتن بتونم كارم رو كامل ببينم چيكار بايد بكنم
سلام دوستان من تازه عضو شدم و يه سوال دارم ميخوام همزمان با انجام كار بدون رندر گرفتن بتونم كارم رو كامل ببينم چيكار بايد بكنم
iliya8377 New Member Nov 28, 2018 #65 من برنامهی افترافکت رو دانلود کردم وقتی یه پروژه جدید شروع میکنم عکسو که میزارم تو پروژه عکسو نمایش نمیده نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
من برنامهی افترافکت رو دانلود کردم وقتی یه پروژه جدید شروع میکنم عکسو که میزارم تو پروژه عکسو نمایش نمیده نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید