سلام دوست عزیز...
خدمت شما عرض کنم برای چروک لباس هم میتونید از Blending Modes استفاده کنید که خودتون اشاره کردید ، هم با اجرا کردن افکت Distort > Displacement Map روی آرم و قرار دادن لباس به عنوان Displacement Map Layer ، همچین کاری رو انجام داد ، البته واضح هست که Tracking هم لازم داره... البته شاید رو بعضی کلیپ ها جواب نده این حرکت...
راجع به تعویض رنگ لباس هم بستگی به کلیپ داره ، اگه مثلا پیرهن طرف سبز جیغ باشه و هیچ جای دیگه این رنگ پیدا نشه ، میشه با یه افکت Change Color کار رو تموم کرد
که البته کم کلیپی پیدا میشه که اینجوری باشه ، من خودم قدیما یه همچین کاری کردم ( رو ویدئو شهاب تیام - ضربان ) پیرهنش کاملا تو کل ویدئو سبز شد ، پیرهنی که قرمز هست
هیچ کار اضافه ای هم نکردم ولی خوب چون برای گرم کردن بعضی از محیط ها از قرمز استفاده شده بود ، خراب شد...
ولی راه های دیگه ای هم هست که فکر کنم دقیق ترین و وقت برنده ترینش روتوسکوپ کردن هست ، که باید بشینی لباس کاراکترت رو ماسک کنی و با حرکت تو زمان Mask Path رو تغییر بدی... البته از افترافکت CS3 یه قابلیت اضافه شده به اسم Mask Interpolation ( یه نکته جالب راجع به این اینه که تو CS 3 اول اسمش یه Smart هم داشته ولی تو CS4 حذف شده فکر کنم فهمیدن که همچین باهوش هم نیست
) خلاصه این پنل جدید که از منو Window میتونی بهش دسترسی داشته باشی ، کارش این هست که شما تو یه فاصله مثلا 5 ثانیه ای ، 2 بار سوژت رو ماسک می کنی ، یه بار فریم اول ، یه بار فریم آخر، بعد این Mask Interpolation فضای بین این 2 Keyframe رو ماسک متحرک میسازه... البته من خودم یه بار باهاش کار کردم ، نتیجه درستی نداد ، به خاطر همین تاپیک معرفیش رو نزدم
هیچ گونه مطلب فارسی هم تو اینترنت راجع بهش نیست ، ولی انگلیسی زیاده ... یه مثالش این بود که یه عروس و داماد داشتن میرقصیدن بعد با استفاده از این تکنیک ماسکشون کرد و دورشون رو یه Blur داد که اینا واضح تر باشن
حالا اگه کسی تونست به نتیجه ای برسه از این تکنیک خبرمون کنه....
موفق باشید