www_3d_boy3
Well-Known Member
قبلا بچها فعالتر بودن
==========================================با سلام
من در افتر افکت تازه کارم . می خواستم پس زمینه فیلمی رو که روی یه آدمی زوم می کنه ، یه منظره بندازم . از track motion استفاده کردم . ولی مشکل اینجاست که با لینک کردن پس زمینه به شی null که مربوط به اون فیلم است ، پس زمینه درست در سر جایش قرار نمی گیره . کسی آموزشی یا راهنمایی در این زمینه داره ، ممنون میشم .
با تشکر
دوست عزیز اگر تو این صحنه از مکان یک بخواهیم به 2 برویم و یک چرخش خفن داشته باشیم . یه مقدار کار پیچیده میشه . میگم پیچیده به خاطر اینکه اگر زمینه نداشته باشیم . تو بوجو ترک کردن سخت میشه به این خاطر میگم . نه اگه داشته باشیم یعنی همون فیلم واقعی قطار که یک پشت صحنه ای داره. درسته ؟ بعد ما میاییم چیکار میکنیم با بوجو صحنه رو ترک میکنیم . تازه تو خود بوجو قطار رو اشتباه نکنم باید ماسک کنیم ( باید تست شود ).تا حرکت پشت زمینه مون که همون طبیعته بیاد چی ........ ترک بشه .
حالا ما یه سری اطلاعات پوزیشن و روتیشن داریم که باید با فرمت افتر خروجی بگیریم . همون ma
تازه اگر خوب ترک بشه . کلی مکافات دیگه میمونه .
حالا بعد اون باید از یه سری المان ها برای پشت صحنه استفاده کنین . اون فایل اکسپورت شده رو تو افتر اجرا میکنیم . میبینیم که دیتای . حرکت دوربین تو افتر مون باز شده . حالا از کف گرفته تا نمای پشت قطار . حالا شما هر چه تو این صحنه در کامپ افتر اگر اضافه کنین . ( بعلاوه یه سری تنظیمات دیگه ) انگار واقعاً تونل پشتی یا ابر یا آسمون حالا هر چی که در لایه پشت فیلم اگر قرار بگیره . فکر میکنه آدم که اینا از قبل بودن . بسته به خلاقیت شما داره . باز میگم اینا فقط در حد گفتن بود . مطمئنا تو عمل تو یه سری از جاها آدم به مشکل بر میخوره . که اونم به خاطر کم بودن یه سری از اطلاعاته . که همه کامل نیستن . باید از آموزش های درست و حسابی در این رابطه استفاده بشه . که اونم . خیلی کمه .
حالا تو اولین شات که گفتی می خام انتهای قطار تونل باشه . من اومدم یه صحنه تری دی زدم . یه زمینه آوردم . یه camera shake گذاشتم .و یه سری از جاها از زمینه رو ماسک کردم . دود گذاشتم و اون صحنه رو ساختم . راستی اگر دقت بشه مقداری ضعف داره اونم به خاطر عجله بود . ببین دیدنش خالی از لطف نیست .
============================================================ممنون از پاسختان و ارسال فایل ، اما همانطوری که من عرض کردم دوربین من اینجا می چرخه ، از راست به چپ و مجددا به حالت اول . در فایل ارسالی شما تقریبا دوربین ثابت بود .
از لطفی که دارید بسیار ممنون ، متاسفانه حجم فایل بالاست و ضمن اینکه این یه پروژه است و من هم هنوز اونو تحویل ندادم ، ولی یه نمونه مشابه اونو میدم که اونو که من میگم ، منظورم باشه ، فایل بسیار ساده است . ببینم با اینترنتی که من دارم میشه آپلود کرد ؟
راستی یه سوال ؟
من فکر می کنم در این فیلم که من دارم ، نقطه مناسبی را نمی توانم پیدا کنم که با آن بشه با track motion کار کرد . حال سئوال لینه که آیا میشه با paint نقطه از فیلم را علامت گذاری کرد ؟
من اینکار رو کردم ، منتها به محض اینکه می خوام روی اون Track رو پیاده کنم ، نقطه Paint شده محو میشه ، راهی وجود داره مثل فتوشاپ ، اینا ( نقطه Paint شده و فیلم ) رو به هم چسبوند .
بسیار ممنون
خوب بله ، فکر اینجاش و نکرده بودم .شما با فرمت mov تو فوتوشاپ می تونید اون باز کنید با براش نقطه گذاری هاتون انجام بدید ولی معمولاً موقع فیلم برداری باید فکر این جا را می کردید