خیلی ممنون دوست عزیز
ولی متاسفانه درست نشد چیزی دنبالش نمیوفته اون null object باهاش حرکن میکنه ولی هر کاری کردم نوری ندیدم
این از خنگی منه..!
تلاش کن حتما موفق می شی ، اصلا ناراحت نشو اون لایت استیرکم حتما ببین
خیلی ممنون دوست عزیز
ولی متاسفانه درست نشد چیزی دنبالش نمیوفته اون null object باهاش حرکن میکنه ولی هر کاری کردم نوری ندیدم
این از خنگی منه..!
خیلی ممنون دوست عزیز
این از خنگی منه..!
این دو تا آموزشی که بچه ها از video copilot گذاشتن هم خیلی خوبه . اما منحصرا برای کار شما من راهشو گفتم
حالا مشکل کجاست ؟ emitter حرکت نمیکنه با null object یا emitter حرکت میکنه اما ذرات شبیه تصویری که من گذاشتم نیست ؟؟
میتونین پروژه رو هم آپ کنید ... ببینم مشکل کجاست . فقط فوتیج حرکت انگشت رو نذارین حجمش بره بالا !
موفق باشین
تلاش کن حتما موفق می شی ، اصلا ناراحت نشو اون لایت استیرکم حتما ببین
شما ببین این بدرد تون می خوره
http://ae.tutsplus.com/tutorials/vfx/create-an-illuminating-light-painting-effect/
سلام
شما این آموزشو ببینی همه چیز حله !
light_streaks
دقیقا همونیه که می خوای
در مورد جلوه های ویژه انفجار و اینجور چیزا هم action essential 2 رو بگیری بازم همه چیز حله و همونیه که دنبالشی
اینجا لینک تهیه این محصولو بزارم بر خلاف قوانین هست پیام خصوصی بزن تا بگم از کجا بگیری
شما هم خنگ نیستی دشمن خنگه
موفق باشی
ممنون دوستان انتظار این همه کمک رو از این بخش سوت وکور نداشتم...!
سلام ممنون بابت لینک...!
اگه من اینترنت پرسرعت داشنتم غمی نداشتم که.....!
شما می تونید dvd های اون تو فرشگاه سایت سفارش بدید
اتفاقاً این اموزش هم توی این dvd ها هست
سوت و کور کجاست برادر من اینجا همیشه بزنه و بکوبه
در مورد مشکل پروژتون
دوست من شما چندتا اشتباه تو پروژه انجام دادین :
1- ذرات رو به یک null object دادین .. null objecy هیچ مشخصه فیزیکی قابل نمایشی نداره . برای همین شما ذرات رو نمی دیدین . باید یک لایه مثلا یه solid رو یه عنوان لایه ای که ذرات روش قرار بگیرن انتخاب کنید .
2- حرکت null object رو شما باید به emitter ذارت نسبت می دادین نه کل لایه ... emitter یعنی جایی که ذرات منتشر میشن . اگر اونو تکون بدین ذرات تکون میخورن
پروژه رو براتون تصحیح کردم . ذرات رو به لایه solid دادم و حرکت null object رو به emitter ذارت .
تنظیمات دیگه مربوط به پلاگین particular ه و اینکه چطور ذراتی بخواید پیاده سازی کنید . من فقط سرعت انتشار ذرات رو صفر کردم که همونجایی که ایجاد میشن بمونن .
سوالی بود در خدمتم
موفق باشین
دوست عزیز مشکلت حل شد؟؟؟