خوب ظاهرا بحث از اون چیزی که باید و شاید تقریبا به حاشیه کشیده شده
دوستای گل لطف کنید دیگه بحثی بعد ازاین پست توی تاپیک مطرح نکنید
اول اینکه درسته اینجا یک جامعه مجازیه اما خوب تقریبا همه همدیگرو میشناسیم و به نوعی دوست همدیگه هستیم پس تیغ نقد رو روی کارها بکشیم نه روی همدیگه !
در مورد نحوه ی بیان و نظر دادن
جناب LinkinForEver عزیز شما که آدرس بخش هم میدید اینجا فقط نظرخواهی و گالری هست
فکر نمیکنم دونستن این مطلب که ایشون مبلغی بابت طراحی گرفته یا نه کمک به پیشرفت ایشون کنه
و اینکه شما نباید حرفی بزنید که دوستان کلا دیگه گرافیک رو ببوسن بزارن کنار
چون این کار از لحاظ گرافیک 0 ــه ، و هر کسی که یک ساعت با فتوشاپ کار کنه میتونی همچین چیزی بزنه ...
طبق بند c4
C4 - در هنگام پاسخگویی از بکارگیری الفاظ و جملاتی که کاربری را ناراحت و یا دلسرد کند خودداری نمایید.
همه از ابتدا اون مهارت حرفه ای رو ندارن! باید با کمک دوستان حرفه ای زیاد و با تجربه ای که توی بخش هست به دوستان کمک کنیم
نه اینکه با جانبداری بکوبیم کارهارو و باعث دلسردی شیم
شما اگر مبتدی هستی در این رشته خب بهتر اینه که استفاده کنی از طرح های افرادی که تجربه بیشتری دارن و سطحت رو ببری بالا و حتی اگه میخوای خودت رو بسنجی میتونی از قسمت های دیگه مثل سئوالات و درخواست ها استفاده کنی یا همین گالری به شرط اینکه کارت در سطح گالری باشه ...
خیلی دیدم که مینویسن این کار و تو 10 دقیقه انجام دادم یا فلان کار و دو دقیقه ای زدم ... خب این عین بی احترامی به کاربران هستش ! وقتی شما وقت نزاشتی رو اجرای یک طرح نمیتونی انتظار داشته باشی که روی نقدش وقت گذاشته بشه .
این میون یه سری افراد هم هستن که با دیدن این شرایط خونشون به جوش میاد و ....
30min عزیز
به شخصه از ابتدا توی همین گالری کارهایی گذاشتم که شاید در حد توی هارد نگه داشتن هم نداشته:دی
و همین باعث شد یه سری ها بهم نقد کنن مثل همین نیما که از ابتدا در جریان کارهای من بود فکر میکنم یا gfx یا ماندانا و ...خیلی های دیگه که طرح هارو با حوصله نقد میکردن و همین باعث شد بهتر بتونم کار کنم!
پس نمیشه بگیم برو توی بخش سوالات کارت رو بزن... بهتره همینجا در همین بخش نقد حسابی بشه! کسی هم ک مشکلی داره میتونه ساده از کار رد شه!
نقد خوب هم باعث دلگرمی کاربر میشه و همین باعث پیشرفت و تمرینش
در مورد تایم هم یک نکته بگم که شاید خودتون هم بهش برخورده باشید
کارهایی هست که حتی زیر 30 دقیقه اجرا میشه و یک خروجی عالی میده
پس تایم و تعداد لایه و ... ملاک نمیتونه باشه اصل خروجی هست!
ممنون میشم دیگه بحث رو ادامه ندید و اگر نقدی بر کار هست فقط در کار ارائه بشه
صحبتی با هم داشتید از طریق پیغام خصوصی فقط بیان کنید