تابلو برای آرایشگاه مردانه

30min

Banned
اتفاقا یادم روزهای آخری که بعد از این گپ چند ماهه در این فروم بودم به همین مشکل خوردیم در یکی از تاپیک ها با یکی از مدیران که خب مثل اینکه بازنشستشون کردن !
متاسفانه علیرضای عزیز شما هم داری اون رفتار رو پیش میگیری ! اگر از وضعیت این تالار مخصوصا بخش دوبعدی راضی هستی ادامه بده ! هیچ چیز درست نمیشه بلکه فروم سیر نزولی خودش رو از نظر فعالیت کاربرا خواهد داشت !
نمیدونم این چیه که باب شده ( شاید باب کردنش رو مدیون دو تا از مدیران باشیم که .... بگذریم ) تو مجیدآنلاین که وقتی بحثی میشه سریع یه مدیر میاد و نظرش رو میگه و در انتها " لطفا بعد از این دیگه بحث ادامه پیدا نکنه لطفا " کلامی که میشه گفت تکه کلام سارای عزیز و البته عرفان بود :) ( یادی شد ازشون گرچه غیبت امیدوارم هر جا هستن شاد باشن )
حالا در مورد این رفتارها بحث زیاد شده و اگر گوش شنوایی بوده و منطقی که تجزیه و تحلیل کنه دیگه تا الان متوجه شده پس این از این .
در مورد گالری هم خب اختلاف نظر داریم .
وقتی یک نفر داره سئوال میپرسه خب مطمئنا جاش تو بخش سئوالات و درخواست هاست چه لزومی داره که بیاد و تو گالری یه طرحی رو که هنوز به مرحله اول هم نرسیده قرار بده ؟!
در مورد تایم هم باید بگم کاری که از صفر شروع کرده باشم و با کیفیت هم بوده باشه نه هیچ وقت زیر 20-30 دقیقه طول نکشیده چه بسا بیشتر ... مگه اینکه بازسازی یه طرح پیش ساخته خوب بوده باشه .
شاید سرعت من پایین :)
در هر صورت این موضوع رو قابل بحث نمیدونم چون نهایت بحث اختلاف سلیقه است و نظر مدیر طبق سیاست ها ارجه اما اون مورد اول که گفتم واقعا امیدوارم خوشحالم متشکرم مسرورم شادمانم درپوست نمیگنجم ! اگر رعایت بشه :)
خوش باشید و عذر تقصیر بابت ادامه دادن پست .

webxyz

Member
شماره تلفنش رو نمیشه خوند. باید سرم رو خم کنم. عکساش هم به هم نمیان. رنگ زمینش هم خیلی سیاه و خسته کننده است.

nima_dsnr

کاربر VIP
وقتی یک نفر داره سئوال میپرسه خب مطمئنا جاش تو بخش سئوالات و درخواست هاست چه لزومی داره که بیاد و تو گالری یه طرحی رو که هنوز به مرحله اول هم نرسیده قرار بده ؟!
همه حرفها درسته
ولی شاید تقصیر من شد
ایشون طرحش رو برای من خصوصی فرستاد نظر بدم
گفتم اگر میخوای پیشرفت کنی بذار تا همه نظر بدن که شاید نباید میگفتم
از اینکه روز اول تو طرح "شخصیت عصبانی" اونجوری گفتم خیلی پشیمونم چون اصلا من نه میدونم ایشون چند سالشه نه میدونم چند وقته فتوشاپ رو شروع کرده.
ممنون از webxyz که نظر خودشو داد و ای کاش پست من قبل از ایشون بود.

برای همه :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا