تابلو برای آرایشگاه مردانه

s20s20

Member
تابلو برای آرایشگاه مردانه

دوستان نظر بدید لطفا

از همه لحاظ میخوام طرح شیک . ساده و .... باشه
از این جنبه هم نظر یادتون نره

پیوست ها

• 29loapz.jpg
    29loapz.jpg
    162.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

arash.111

Member
من که خوشم نیومد بخصوص از فونتاش ، بنظرم کارت تم(theme) نداره.
اگه ساده میخوای این:
hair_salon_business_card-r8cc32ac050bb4b5192d27840a1df312a_xwjey_8byvr_512.jpg

اگه شیک میخوای این:
images

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اشکالات :
اصلا جالب نیست که چند تا عکس رو با این ترکیب داخل بنر قرار بدی اون هم با بک تفاوت !!
بیشتر برای بنر شماره تلفن رو حالت استاندارد مینویسن تا فردی که بنر رو میبینه بتونه شماره رو بخونه!
بک زیاد جالب نیست و چنگی به دل نمیزنه!
توصیه ام اینه که تو کل طرح تجدید نظر کنی!
موفق باشیــــــــــــــــ:rose:

s20s20

Member
مرسی یه تجدید نظر میکنم

فقط دوستان ایده ای به ذهنشون میرسه ؟؟؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
اگر برای تابلو میخوای استفاده کنی باید اول از همه فکر نورش رو بکنی و خوانا بودن
همونطور که گفتم این با توجه به مشکی بودنش مخصوصا توی شب دچار مشکل میشه
یا رنگ زمینه رو تغییر یده
یا اگر دوست داری مشکی کار کنی زمینه مشکی باشه و فونت رو سفید خالص کن تا نور کامل از داخلش رد بشه
در مورد عکسها هم فکر نکنم این عکسها اینقدر با کیفیت باشن که در اندازه تابلو خوب در بیان
الان چون کوچیکن زیاد به چشم نمیاد
اگر هم از تعداد عکسها کم کنی ساده تر هم میشه.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز
طبق قوانین تصویرتون باید پیوست شه ممنون میشم پیوستش کنید
سپاس

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ؛ عزیز ، شما اینکارو میزنی پولی هم در قبالش دریافت میکنی ؟
اگر تمرینی که دوستان جواب شما رو دادن ...
اما اگر بله و شما تجاری اینهارو میزنید ، بدونید دارید حق تک تک بچه های گرافیک این سایت و خارج از سایت رو میخورید ، چون این کار از لحاظ گرافیک 0 ــه ، و هر کسی که یک ساعت با فتوشاپ کار کنه میتونی همچین چیزی بزنه ...
من هنوز نمیدونم جواب شما رو و قضاوت هم نمیکنم ، اما خیلی ها هستن که یک درصد گرافیک نمیدونن و مثل بقالی کارت ویزیت میزنند و بنر و ... و حق تک تک گرافیست ها واقعی رو میخورند ...
حالا جواب با شماست ...

از همه لحاظ میخوام طرح شیک . ساده و .... باشه
این حرف یک دنیا مهارت میخواد که هم ساده باشه و هم شیک !
شما باید اول تمام دوره های گرافیک رو بگذرونی و با تمرین به تمامی حالت ها مسلط بشی ، فقط دونستن اینکه ابزار فلان تو فتوشاپ چیه ، کافی نیست ...
باید مبانی رنگ و رنگندی ، نسبت های طلایی ، هماهنگی و هارومونی و ....

:rose:

آخرین ویرایش:

s20s20

Member
واقعا با خودتون چه فکری کردید این پست زدید ؟؟

البته باید گفت اسپم .

30min

Banned
راستش s20 جان به نظر من linkin درست ترین حرف رو با بدترین لحن زد !

LinkinForEver

انجمن > گرافيك 2 بعدي > برنامه ها و مسائل مربوط به گرافیک پیکسلی > برنامه فتوشاپ Photoshop > نظرخواهي و گالري > تابلو برای آرایشگاه مردانه

1 - اینجا گالری و شما باید به هر نظری احترام بگذاری
2 - بنده مودبانه از شما سوال کردم ، و انتظار پاسخی مودبانه را دارم نه جواب سربالا
3 - من با خودم فکری نکردم دوست عزیز کافیه شما بگی بله یا خیر
4 - کار شما از لحاظ گرافیک در سطح پایینی قرار دارد ، هر کسی میتونه همچین چیزی رو بزنه ، اما این دو حالت داره ، تمرینی که هیچ ایرادی نداره ، هیچکی از اول گرافیست نمیشه و باید گام به گام از 0 و همین کار ها تمرین کنه تا مانند افرادی مثل AliReza Bahrami و mamad.noise و ... که
من کارهای بسیار زیبایی ازشون دیدم ، اما افرادی هم هستند که 1 روزه فتوشاپ رو یاد میگیرند و شروع به درامد میکنند و به اسم گرافیست در جامعه کنونی شناخته میشن و این ظلم در حق گرافیست های واقعیست ، بنده نگفتم شما از این دسته هستید ، بنده مودبانه از شما پرسیدم ... و شما پاسخ ندادید.
5 - اسپم چیست ؟ میدونید اسپم چیه ؟ بنده دارم برای پیشرفت خود شما این حرفهارو میزنم و دوستان دیگر هم همین قصد رو دارند ، شما از نقد بدتون میاد مثل اون قضیه "شخصیت-عصبانی " که تا نیما جان چیزی گفتن که شما دوست نداشتی با لحن تند پاسخ دادید ...

بنده فصد تخریب شما رو ندارم و هدفم از حرف های :
شما باید اول تمام دوره های گرافیک رو بگذرونی و با تمرین به تمامی حالت ها مسلط بشی ، فقط دونستن اینکه ابزار فلان تو فتوشاپ چیه ، کافی نیست ...
باید مبانی رنگ و رنگندی ، نسبت های طلایی ، هماهنگی و هارومونی و ....
پیشرفت بیش تر شما بوده
در هر صورت موفق و موید باشید :rose:

----------------------------

والا نمیدونم باید قربون صدقه برم ؟ :-?
یا در اوهام لطیفی از لایه های طنز فاخر صحبت کنم ؟

حقیقت تلخه ، لحن هم بخاطر گفتن حقیقط تلخ تر !

آخرین ویرایش:

s20s20

Member
شما نظر دادی به کار یا اینکه گفتی حق گرافیست و .....

جواب بله یا خیر من به شما چه کمکی میکنه ؟؟؟ فرض بزارید روی بله

مگه میشه آدم فکر نکرده سوالی بپرسه ؟؟

بنظرت اگر کارم در سطح بالایی بود اصلا پست میزاشتم ؟؟؟ نظر میخواستم ؟؟؟؟

دمشون گرم بقیه کارایی هم که میزارن ببینید کمک میکنه تو الگو برداری و........

تلاش کردند و تمرین

اگر من 1 روزه فتوشاپ یاد گرفتم و میتونم کار بگیرم
با شمایی که مدت هاست گرافیک کار میکنی کاری نمی تونی بگیری

چه فرقی من کارم سطخ پایین کار شما سطح بالا

به قول خودتون باید از صفر شروع کرد به مراتب رفت بالا
به اینا چی باید گفت ؟؟؟ آماتور ؟؟ خوبه فکرک نم

من نگفتم شما بی ادبی گفتی و ..... سوال کردی منم گفتم این تاپیک گذاشتم به کار نظر بدی نه اینکه بیایی بگی پول در میاری یا نه

اسپم چیست ؟

من بر عکس بعضی دوستان فکر کرده پست میزنه نه اسپم ندونم چی و بگم

من ادم انتقاد پذیری هستم نمیا جان بدش میتونی بری کل پست بخونی من گفتم انتقاد تو پیشرفت آدم کمک میکنه بزن کار بکوب اصلا .... ولی نقد درست حسابی کن بگو مثلا عکس ا زیبا نیست رنگ بندی نه اینکه بیایی بگی من بدم میاد اهههه یا اینکه چه باحال شده نظرت رو تخصصی بده

شما سلامت باشی

s20s20

Member

جاش به نظر شما اینجا بود کار من هرچی بد افتضاح پول درمیارم و .....

نباید اینجا بگخه خودش میگه نظر خواهی نه اینکه بیاد بگه پول درمیاری و .... آیا ؟؟؟؟

من اصلا 1 روزه فتوشاپ کار کردم یاد گرفتم مثل بقالی کار میزنم .... مشتری دارم

در صورتی که دارم تمرین میکنم تا دستم بیاد

حالا اگر توی این تمرین ها یکی یه کار گفت بکنم بگم نه من چون تازه کارم نده کارو

برو مجید آنلاین در حق اونا خورده میشه

تو پروژه کار یاد میگیرم نهایت یارو خوشش نمیاد ولی من تونستم توی انجام این کار یکسری چیزا یاد بگیرم برای سری های بعدی

30min

Banned
من خودم معمولا نظراتی که میدم رک هستش و خیلی پیش اومده که بچه ها ناراحت شدن اما رک گوییم هیچ وقت به توهین تبدیل نشده ... ببین لینکین خان شما میتونی به یکی بگی این کارت خوب نیست و همچنین میتونی بگی : این مزخرف چیه که تو درست کردی ؟!!!! این دو تا به نظرت یکیه ؟!!! خب مطمئنا اولی هم محترمانه است و هم اینکه سازنده ولی دومی فقط جنجال درست میکنه
s20 جان از حرف من ناراحت نشو .
ببین نظر خود من اینه که حالا هر کسی در دنیای طراحی مشغول حالا چه خوب چه بود چون برای امرار معاش هست نمیشه بهش خرده گرفت اما بحث این تالار جداست .
به نظر من اینکه شما طرحی رو واسه نظرسنجی میزاری باید حرفی برای گفتن داشته باشه .
در این تایلو شما یک متن قرار دادی و یک عکس ... تمام !
شخصا اعتقاد دارم که باید ارزش قائل باشیم واسه بینندگان این سایت ...
این احترام چطور محقق میشه ؟! فقط و فقط با وقت گذاشتن روی طرحی که توی گالری قرار میدی .
شما اگر مبتدی هستی در این رشته خب بهتر اینه که استفاده کنی از طرح های افرادی که تجربه بیشتری دارن و سطحت رو ببری بالا و حتی اگه میخوای خودت رو بسنجی میتونی از قسمت های دیگه مثل سئوالات و درخواست ها استفاده کنی یا همین گالری به شرط اینکه کارت در سطح گالری باشه ...
خیلی دیدم که مینویسن این کار و تو 10 دقیقه انجام دادم یا فلان کار و دو دقیقه ای زدم ... خب این عین بی احترامی به کاربران هستش ! وقتی شما وقت نزاشتی رو اجرای یک طرح نمیتونی انتظار داشته باشی که روی نقدش وقت گذاشته بشه .
این میون یه سری افراد هم هستن که با دیدن این شرایط خونشون به جوش میاد و ....
خلاصه که امیدوارم از این حرفا ناراحت نشی ...
تمرین کن ... تمرین
موفق باشی :)

LinkinForEver

بنده سوال کردم ؟ حق سوال کردن هم ندارم ؟

من ادم انتقاد پذیری هستم نمیا جان بدش میتونی بری کل پست بخونی من گفتم انتقاد تو پیشرفت آدم کمک میکنه بزن کار بکوب اصلا .... ولی نقد درست حسابی کن بگو مثلا عکس ا زیبا نیست

به حرف نیست به عمل ...

بنظرت اگر کارم در سطح بالایی بود اصلا پست میزاشتم ؟؟؟ نظر میخواستم ؟؟؟؟
بنده نگفتم به شما نذارید ، بلکه بسیارم کار زیبایی کردید که گذاشتید
انتقاد ها هستند که شمارو میسازند و اینکه بهترین کار ها هم نظر خواهی میشند ...

اگر من 1 روزه فتوشاپ یاد گرفتم و میتونم کار بگیرم
با شمایی که مدت هاست گرافیک کار میکنی کاری نمی تونی بگیری

دقیقا مسئله همینجاست ، شما که نه دوست عزیز
ولی اون اقایی که سر بقالی کارت ویزیت میده 3 هزار تومن مردم میگیرند
به یک گرافیست واقعی که میرسند ، قیمت رو ...
( اینو بگم ، قیمت اصلی فکر کن 1 میلیونه ، اتحادیه اومده گفته 300 تومان فرضا که باز خود اتادیه حرف خودش رو قبول نداره .... )

قیمت رو میگیرند طرف میگه مثلا 300 تومان یا 200 تومان ، بعد این مردم که تشخیص نمیدن ، میگن چی ؟ چه خبره ، فلانی میزنه 3 هزار تومان شما میزنی 300 تومان ...
و اینگونست که بنده و امثال من بی کار میمونیم ، البته من هنوز به مرحله ای نرسیدم که به من بگند گرافیست ووو

بنده با شما هیچگونه مشکلی ندارم و دعوایی هم ندارم
اگر احانتی شده به بزرگی خودت ببخش
از دوستان هم بخاطر برهم زدن نظم تاپیک عذر خواهی میکنم

خدانگهدار همه
واسلام !
:rose:

s20s20

Member
ناراحت نشدم اتفاقا کمک هم میکنه . نگاه کن همانطور خودت گفتی باید ارزش قائل شد با این برخورد طرف دیگه کاراش نمی زاره

کسی که مبتدی هست میاد کارشو میزاره که نظر بدن متوجه بشه بره بیشتر تلاش کنه منم خودم میدونم کار زیادی نست عمه منم بلده 3 تا عکس بزاره با چند تا نوشته به نوشته هاشم افکت بده

یا همون شخصیت عصبانی خواستم نظرتون درباره کار اولیه همین طوری کشیدم بدونم خوبه روش کار کنم یا نه ؟؟؟؟؟

برای کارایی که میکنم وقت میزارم نه این کار این کار زیر 5 دقیقه میشه انجام داد

نکته خوبی گفتی و از این به بع رعایت میکنم یا کار نمی زارم که مثل این کا رو اون شخصیت نشه ...

یا اینکه میزارم روش کار میکنم

دوست دارم کارای لینکین هم ببینم کارای 2 بعدی شو

و در آخر بگم من نه ادعایی دارم نه چیزی نه از نقدی ناراحت میشم به شرطی که نقد سازنده باشه نه تخریب کننده

همتون موفق باشید

منتظر باشید ختما کار جدید میزارم :lol:

s20s20

Member
انجام میدم مطمئن باش

سرنوشت همینه اگر همین کارا هم انجام ندی میخواهی چه کنی ؟؟؟؟ من ندم تو ندی 100 نفر ندن کلی آد م هستن همین کارا رو زیر تعرفه انجام میدن و.... که خودت میدونی و اونا هم حق دارن

منم دارم تلاشمو میکنم یه چی بارم بشه دوست دارم با رنگ بندی آشنا بشم مقاله داری بفرست برام یا چیز بدرد بخوری

این کارو میشه زیر 5 دقیقه زد تمرین بچه های دبستانیه

این چه حرفیه شما هم منو ببخشید . /////////

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب ظاهرا بحث از اون چیزی که باید و شاید تقریبا به حاشیه کشیده شده

دوستای گل لطف کنید دیگه بحثی بعد ازاین پست توی تاپیک مطرح نکنید

اول اینکه درسته اینجا یک جامعه مجازیه اما خوب تقریبا همه همدیگرو میشناسیم و به نوعی دوست همدیگه هستیم پس تیغ نقد رو روی کارها بکشیم نه روی همدیگه !

در مورد نحوه ی بیان و نظر دادن
جناب LinkinForEver عزیز شما که آدرس بخش هم میدید اینجا فقط نظرخواهی و گالری هست
فکر نمیکنم دونستن این مطلب که ایشون مبلغی بابت طراحی گرفته یا نه کمک به پیشرفت ایشون کنه
و اینکه شما نباید حرفی بزنید که دوستان کلا دیگه گرافیک رو ببوسن بزارن کنار

چون این کار از لحاظ گرافیک 0 ــه ، و هر کسی که یک ساعت با فتوشاپ کار کنه میتونی همچین چیزی بزنه ...

طبق بند c4
C4 - در هنگام پاسخگویی از بکارگیری الفاظ و جملاتی که کاربری را ناراحت و یا دلسرد کند خودداری نمایید.

همه از ابتدا اون مهارت حرفه ای رو ندارن! باید با کمک دوستان حرفه ای زیاد و با تجربه ای که توی بخش هست به دوستان کمک کنیم
نه اینکه با جانبداری بکوبیم کارهارو و باعث دلسردی شیم

شما اگر مبتدی هستی در این رشته خب بهتر اینه که استفاده کنی از طرح های افرادی که تجربه بیشتری دارن و سطحت رو ببری بالا و حتی اگه میخوای خودت رو بسنجی میتونی از قسمت های دیگه مثل سئوالات و درخواست ها استفاده کنی یا همین گالری به شرط اینکه کارت در سطح گالری باشه ...
خیلی دیدم که مینویسن این کار و تو 10 دقیقه انجام دادم یا فلان کار و دو دقیقه ای زدم ... خب این عین بی احترامی به کاربران هستش ! وقتی شما وقت نزاشتی رو اجرای یک طرح نمیتونی انتظار داشته باشی که روی نقدش وقت گذاشته بشه .
این میون یه سری افراد هم هستن که با دیدن این شرایط خونشون به جوش میاد و ....

30min عزیز
به شخصه از ابتدا توی همین گالری کارهایی گذاشتم که شاید در حد توی هارد نگه داشتن هم نداشته:دی
و همین باعث شد یه سری ها بهم نقد کنن مثل همین نیما که از ابتدا در جریان کارهای من بود فکر میکنم یا gfx یا ماندانا و ...خیلی های دیگه که طرح هارو با حوصله نقد میکردن و همین باعث شد بهتر بتونم کار کنم!
پس نمیشه بگیم برو توی بخش سوالات کارت رو بزن... بهتره همینجا در همین بخش نقد حسابی بشه! کسی هم ک مشکلی داره میتونه ساده از کار رد شه!
نقد خوب هم باعث دلگرمی کاربر میشه و همین باعث پیشرفت و تمرینش

در مورد تایم هم یک نکته بگم که شاید خودتون هم بهش برخورده باشید
کارهایی هست که حتی زیر 30 دقیقه اجرا میشه و یک خروجی عالی میده
پس تایم و تعداد لایه و ... ملاک نمیتونه باشه اصل خروجی هست!

ممنون میشم دیگه بحث رو ادامه ندید و اگر نقدی بر کار هست فقط در کار ارائه بشه
صحبتی با هم داشتید از طریق پیغام خصوصی فقط بیان کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا