بهترین پیشنهاد سخت افزار برای 3d و render

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از توصیحات فنی خوبتون.خوب من نمی دونستم که سرور ها تو ثاپورت کردن رم ها محدود هستن.مرسی از بابت توضیحات.در باره غلط املایی و اینها نظری ندارم.هخوب برادر من اینجا فروم محل گفتگوست.من که نمی خوام دانشکده ادبیات برم.اما چشم سعی می کنم تو انشائی دقت بیشتری کنم.
کلا بیخیال.ادامه ندیم.بر گردیم سر کار

راستش آقا نوید من خیلی گشتم دنبال 1 چارت این سخت افزارهاتون که مثلا ببینم آیا من با این هزینه ای که می کنم چند درصد قوی تر میشه.مثلا که من الان Q6600 دارم.رندر 1 صحنه 4 ساعت طول میکشه.این رندر با سیستم پیشنهادی شما چقدر طول میکشه.بهم حق بدین استرس این موضوع رو داشته باشم که چند درصد قوی تر میشه.البته من فقط CPu و مادربورد میخوام.بقیه چیزها نیاز ندارم.

در حال حاضر 1 گرافیک ati fire pro V3700 میخوام.شاید تا 2 روز دیگه.شما شرکت تون تو انبار موجودی داره من تا 5 شنبه بیام تهران ببرم؟
چون 1 سیستم دارم می بندم.
Core i7 920 = 275
Asus = P6T = 260
Ram = 3*2GB Corsair 1333 = 255
vga= ati 5770 = 210 که بشه به جاش این گرافیک Fire Pro بگیرم.چون برای مکس این خوبه و 5770 بدرد نمیخوره.
HDD = 1TB = 90
power 530 Green = 65
dvd = 35
case = 50
جمعش شد 1240 تومن.پولم نقده.شما با این پول پیشنهاد بهتری دارین بیام کل سیستم از شما بگیرم؟

و در آخر دوباره بگم.من عذر خواهی میکنم اگر توهینی شد.اینجا 1 محیط حرفه ای اما صمیمیه.یا علی

پاور رو با توان بالاتر بگیر رم هم پیشنهادم باس بالاتر هست
رو رم بیشتر فکر کن عارف باس 1600 بگیر اختلاف قیمت آنچنانی هم نداره

AREF

آخه باس 1600 تاثیری نداره.اون دقعه 1 مقاله نوشت آقا بلوت که زیاد به باس توجه نکنین و این که مادر بورد در حالت عادی فقط باس 1333 کار می کنه و باس 1600 باید اور کلاک بشه و این چون سیستم خودم نیست ریسک نمی کنم.من سیستمم q6600 رم ocz gold همیشه روی 16 تا 20 درصد اور کلاکه.از روزی که خریدم.تا حالا آخ هم نگفته.شب و روز هم روشنه.اما این سیستم ماله خودم نیست اصلا ریسک نمی کنم.

Ultra3D

Well-Known Member
سیستم خوبیه ولی چرا از 6 هسته ای های amd نمی خری؟

تو حالت استاندارد از 920 تو مکس سریعتر رندر می گیره ، چه برسه به این که اورکلاک بشه
راحت مال amd رو تا 4 گیگاهرتز اورکلاک کرد و به قول خودت آخ نگه ... تازه گارانتی معتبر تری داره و مادربردش هم ارزون تر هست خودش هم 300 تمونی هست ( مدلش فکر کنم 1090t بود )

AREF

Tom's Hardware - Benchmark DivX 6.8.3

اگه تو لینک ببینی تو بیشتر موارد COre i7 از Amd بهتر شده.
دوم اینکه مادربورد Amd از سیستم رم 3 کاناله پشتیبانی نمی کنه.چون من قصد دارم اگه رم کم اومد از رم 6 گبگ دیگه اضافه کنم و بشه 12 گیگ.اما مادربورد amd از 8 گیگ بیشتر نمیشه روش انداخت.چون تو بازار رم 4 گیگ نیست

آخرین ویرایش:

gp-gpu

Member
تقریبا quadro 5700 البته بستگی به نوع کار داره معمولا کارتهای کوادرو با فایر پرو برای تصویر بهتر با کیفیت بهتر هستش و تو سرعت کار تاثیری نداره

سلام
این که Quadro و FirePro و FireGL برای تصویر بهتر هستن و تو سرعت تاثیری ندارن به هیچ وجه درست نیست.
همگی این کارتها تو سرعت کاملا موثر هستن ، به این دلیل که ساختار تکنولوژی GPGPU بر اساس پردازنده گرافیکی ست.
GPGPU or GPGP or GP2 = General porpuse pn a Graphics Processing Units
یعنی انجام تمامی پردازشها با استفاده از پردازنده های گرافیکی
این تکنیک در حال رشد هست و از تکنولوژی موازی سازی بهره میبرد.
به عنوان مثال نرم افزار های تبدیل فایل های ویدئویی به نام Movavi video converter و Badaboom video converter هستن که برای کارت های Nvidia طراهی شدن و AVIVO Video Converter هم برای ATI.
***نکته*** این برنامه ها با کارت های گیم هم براحتی کار میکنن و از سرعت بالایی برخورداراند البته به نوع کارت گرافیک بستگی داره.با توجه به ساختار کارتهای Workstation میشه گفت این کارتها در سرعت بسیار موثراند(البته برای رندر فارم ها استفاده میشن) جالبتر اینکه کارت گرافیک هایی هست که خروجی تصویر ندارن و از اونا فقط برای انجام محاسبات سنگین استفاده میشه. برای مثال کارتهای Tesla از Nvidia و FireStream نیز از َAMD نمونه هایی از این کارتها هستند.

آخرین ویرایش:

AREF

با شما موافقم.راستش Bloot3d می گفت که چارت tomshardware معتبر نیست.به نظرم راست می گفت.آخه الان ساله 2010 صحنه دراگون که اسکن لاینه و مطمئنا از توانایی های cpu استفاده نمی کنه شده ملاک چارتش.

AREF

سلام.اینم 1 چارت که بهتر از تام هارد ویر

AMD Six-Core Phenom II X6 1090T & 1055T Processors

Date: April 27, 2010
Products: Phenom II X6 1090T & X6 1055T CPUs
Company: Advanced Micro Devices (AMD)
Author: Jason Rabel
CINEBENCH:

CINEBENCH is based on MAXON's commercial animation software, CINEMA 4D, which is used extensively by studios and production houses worldwide. The program is capable of scaling up to 16 CPUs, is multithreaded, and has 64bit executables.
Sample_CINEBENCH.jpg
CINEBENCH.gif

3DS Max Design 2010:

For this benchmark we rendered the "Lounge Bar Scene Final" from the included demonstration files.
Sample_3DS_Max.jpg
3DSMax.gif

POV-Ray:

POV-Ray is a free raytracing program. Version 3.7 beta has 64bit support and native SMP capability. We used the built-in benchmark to test multithreaded performance.
Sample_POV-Ray.jpg
POV-Ray.gif

fnavid63

Member
[FONT=&quot]کارتهای[/FONT] workstation [FONT=&quot]تو سرعت کار تاثیر ندارند البته مشخص است که مدل [/FONT]FX580 [FONT=&quot]با مدل[/FONT] FX3800 [FONT=&quot]فرق میکند اما در کل تاثیری ندارد . در رندر فارم فقط [/FONT]CPU [FONT=&quot]و[/FONT] RAM [FONT=&quot]کار میکند و تنها گرافیکی که در آنها وجود دارد آنبورد خود آنهاست . کارتهای[/FONT] TESLA [FONT=&quot]و . . . گرافیکی نیستند بلکه کارتهای پردازشی هستند که همیشه با پردازنده ها مقایسه میشوند[/FONT] .​

Ultra3D

Well-Known Member
آقا نوید ما رو کشتی !
می تونی بگی الان کارت گرافیک خوب برای ما ( حدود 400 یا 500 یا 300 تومن ) الان تو ایران چی می شه گیر آورد؟

ATI Fire pro اصلا ً تو ایران هست و فروش می ره !

خداشیش View port خوب داشتن هم خیلی مهمه و تو کارا از تست رندر جلو گیری می کنه و خیلی زمان کار رو میاره پایین!

gp-gpu

Member
سلام
در مورد تاثیر کارتهای workstation در سرعت بخشیدن قبلا توضیحی داده بودم ولی ظاهرا باید بیشتر توضیح داد.
سرعت در نرم افزارهایی مثل 3DS max یعنی چه؟من فکر می کنم وقتی داریم رو یه پروژه سنگین کار میکنیم داشتن یک محیط کار بدون گیر ، نرم و روان مهم هست، حالا وقتی در کنار اون یک رندر سریع داشته باشیم همه چیز کامل میشه و نتیجه مساوی است با افزایش سرعت کار.
و اما تاثیر workstation graphic cards در سرعت:
اول در محیط کاری و کار با ابجکت ها سرعت کار بالا هست و همه چیز روان انجام میگیره.
دوم در Render :بحث رندر طولانی هست.baloot 3D در مورد اون توضیحاتی دادن و گفتن که در ورژن جدید Mray از تکنولوژی GP2 استفاده شده.حالا من می خوام یه ابزار دیگه رو معرفی کنم که بر پایه CUDA ساخته شده و قدرت بسیار بالایی داره:
Octane Render
ویژگی ها:
رابط کاربری بلادرنگ Real-time user interface
کیفیت بدون تغییر و واقعی
درست بر اساس پردازنده گرافیکی / شتاب داده نشده / بدون داشتن پیوند با CPU
بلادرنگ / متیریال های دقیق
سازگار با 3DS MAX-MAYA-softimage XSI-Cinema4D-

پیوست ها

• feat_ui.png
    feat_ui.png
    95 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • feat_turntable.png
    feat_turntable.png
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • feat_gtx480.png
    feat_gtx480.png
    104.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • feat_cpugpuchart.png
    feat_cpugpuchart.png
    13.9 کیلوبایت · بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

AREF

سیستم ایده آل

سلام.من 1 سیستم رو پیدا کردم.تو بازار موجوده و قیمت هایشم اینه
CPU = Intel Xeon 5620 2.4 GHZ دونه ای 450 هزار تومن که 2 تا میشه 900 تومن

مادر بورد = Supermicro X8DTN+ Server Board قیمتش با 1 فن که می دونم برای چیه 660 هزار تومن.
از قابلیت هاش اینه

2 تا CPu‌زئون 5620 رو ثاپورت میکنه.
196 گیگابایت رم رو ثاپورت میکنه.یعنی 18 تا اسلات رم داره. همش هم ddr 1333‌و این خیلی خوبه.البته خودش گفته تا حد امکان رم های ECC باشه که من نمی دونم چیه این رمها.

6 تا گرافیک روش نصب میشه.!:shock:

اما حالا یه بحثی مطرح میشه.من از سایت http://www.cpubenchmark.net یه چارتی دیدم که توش این نتیجه رو بهم داد

مقایسه بین Intel Q6600 , Dual Intel Xeon 5620 2.4 Ghz

[Dual CPU] Intel Xeon E5620 @ 2.40GHz
bar3.png
9,811
[Quad CPU] Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
bar5.png
2,840

وقتی تقسیم کنیم میشه 3.45.
خوب یعنی اگه 3.45 عدد Q6600 رو کنار هم بزاریم میشه قدرت این 2 CPU.یعنی زمان رندر 3 ساعت 45 ذقیقه میشه 1 ساعت.اما نسبت به قیمتش

Intel Q6600 قیمت 150 تومن
Intel Xeon قیمت 900 تومن
خوب به نظرتون میارزه این قدر هزینه کنم تا سیستمم 3.45 برابر بشه. و اما بحث مهمتر اینه که آیا 2 تا Cpu با هم کانفیگ پیدا نکنن.مثلا وسط رندر صفحه آبی بیاد!!‌

و البته این تستیه که خودم کردم.با یه Core i7 920 زمان رندرم نسبت به Q6600 نصف شد.بررسی قیمت کنیم

Core i7 920 با مادر بورد P6T قیمت 560
Intel Xeon 5620 با مادر بورد Supermicro قیمت 1560 تومن.
حال اینکه تو همل میخواد 3 ساعت 45 دقیقه من بشه 1 ساعت 55 دقیقه.اما با هزینه 560 تومن نه 1560 تومن.

البته این سایت http://www.cpubenchmark.net رندر نیست.امتیاز داد ه.

دوستان هر چی اطلاعات تجربه دارن بریزن تو گود بسم الله.:neutral:

Ultra3D

Well-Known Member
سلام بچه ها من به یک کولینگ خیلی خوب نیاز دارم
چه بادی یا گگازی باشه و چه واتر کولینگ می تونم بگیرم ولی قیمت کارایی برای من خیلی مهم هست
مثلا ً می شه گفت بهترین CPU cooler گازی Cooler master V10 هست که 18/0 تومنی هست که اصلا ً اصلا ً صرف نمی کنه

اگه می شه از دوستان چندتا Water cooling خوب ( ترجیحا ً مال Termaltak باشه) کنن که قیمتش رو هم بگن تا آدم ببینه ارزشش رو داره یا نه

یک کیس Green Fusion خریدم که به تنهایی نمی تونه CPU رو خنک نگه داره ... ( حیف از اون 100 تومن که بهش دادم:sad:

Ultra3D

Well-Known Member
راستی Zalman هم کولینگ های خیلی عالی داره ...
نظرتون درباره اونا چیه ... ؟
اصلا ً ارزش د اره که این کلینگ ها رو 965 ببیندم و رو 4 یا 4.5 برای رندر اورکلاک کنم؟؟!

آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
پردازنده های Xeon و رمهای ECC , Buffered

سلام دوستان

در مورد پست هایی که دادید جدا گونه جواب می دم .

عارف جان این موضوع همیشه مطرح بوده که چرا پردازنده های Workstation مثل زنون ها و اپتیرون ها با اینکه کاراییه خیلی عجیبی ندارند ولی قیمت بسیار بالاتری نسبت به پردازنده های معمولی دارند .

این موضوع به چند دلیل برمیگرده .

1- این پردازنده های تواناییه پردازش موازی با هم رده هایه خود را دارند (برای همین هست که مادربرد هایی با چند سوکت وجود دارد که از این پردازنده ها پشتیبانی می کند و همچنین در رندر فارم ها فقط از این نوع پردازنده ها استفاده می شود .)

04851126df424edebaba.jpg

2- کیفیت ساخت بالا : این نوع از پردازنده ها توانایی این را دارند که در فشار 100% ، روزها و حتی ماه ها بدون وقفه و اشتباهی کار کنند .

3- مقدار کش در این پردازنده ها عموما بالاست ، در مدل های جدید ، این مقدار تا 24 مگ هم می رسد که باعث می شود نیاز پردازنده تا حد امکان از RAM کم شود .همچنین نوع و سطح کش نیز متفاوت می باشد .

4- رمهای ECC و Bufferd ، دارای راندمان بسیار بالاتر نسبت به رم های معمولی هستند . مقدار خطا در رم های ECC به دلیل حساسیت کاری، بسیار ناچیز می باشد که البته قیمت این نوع از رمها که فقط در سیستم های سرور مورد استفاده قرار می گیرد و فقط در مادربردهای خاص این کار است ، به مراتب بالاتر نیز هست .

cf8888184dc84522a82d.jpg

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
CoolerMaster V10

در مورد خنک کننده ها و مخصوصا V10 :

این خنک کننده بر خلاف تصور بیشتر افراد ، گازی نیست و یکی از معدود خنک کننده های ترکیبیست که تلفیقی از خنک کننده ترموالکتریک و Sinckair است .

خنک کننده های ترموالکتریک بیشتر در یخچالهای مسافرتی مورد استفاده قرار می گیره و به به دلیل اتصال 2 فلز نا همگن به هم و جریان انتقالی بین این دو ، دما از فلز خنکتر به گرمتر منتقل می شه که به جهت جریان وابسته است .
ایراد این نوع از خنک کننده ها ایجاد آب روی فلز سردتر ، همچنین مصرف و قیمت تولید بالاست .البته CoolerMaster ایراد ایجاد قطرات آب رو تونسته حل کنه ولی مصرف بازهم بالاست یعنی این خنک کننده در فشار کامل 70 وات به تنهایی مصرف می کنند :shock:

5c9630151d814f2ba8da.jpg

Coolermaster V10 را می توان یک مدل برای قدرت نمایی از این شرکت دانست و مدل های دیگری از همین شرکت توانسته اند نتایجی به مراتب مناسبتر در تستها بگیرند ، مانند Coolermaster Z600 Hyper و یا CoolerMaster V8 .
در ضمن به دلیل بزرگی بیش از حد استفاده از این خنک کننده با رمهای حرفه ای که سینک های بزرگی دارند ، نشدنی است .

در مورد بستن خنک کننده روی پردازنده کاش مشخص می کردید Core i7 965 یا پردازنده خودتون رو که فنون 965 هست می گید !

Core i7 965 رو نمی شه به صورت پایدار در فرکانس 4.5 با این نوع خنک کننده ها نگه داشت . در مورد فنون هم زیاده روی نکنید ولی 4 گیگاهرتز مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کنه به شرطی که ولتاژ دهی به تمام قطعات رو رعایت کنید ، نه بیشتر و نه کمتر که در دراز مدت باعث آسیب خواهد شد .

موفق باشید

Ultra3D

Well-Known Member
مرسی ولی این V10 از طلا هم درست شده باشه من بهش 180 تومن نمی دم ... چون درسته که تو ظراهر خیلی غول هست ولی در عمل و در تست های معتبر بین المللی که دیدم تو حالت اورکلاک پردازنده ها 1 یا 2 درجه از یک Cooler دیگه 60 تومنی پایین تره

اگه بخوام این هزینه رو بکنم عوضش یک واتر کولینک توپ می خرم

رفته بودم به یکی از فروشگاه های اصلی دریا کامپیوتر ، و ازشون سراغ یک کولینگ خوب رو گرفتم و V10 و V8 رو بهم نشون دادن
V8 به دلم ننشست ( کوچیک بود و تک فن بود و اون هم آلمینیومی)
V10 رو اون وقت بهم گفت 195 تومن که بخار از کلم زد بیرون و جمله بالایی رو گفتم ولی کم نیاوردند و برای هزار و یک اشکال برای واتر کولینگ در آوردن که تا حالا نشنیده بودم و خیلی هم خنده دار بود (خلاصه روشون رو کم کردم و اون ها هم بی خیال من شدن چون دیدن نمی تونن من رو قانع کنن)

تازه مال من 965 فنوم هست
Corei7 965 داشتم چرا اورکلاک می کردم ... مگه دیونه شدم

abizaki

Member
ASUS P6T7 WS SuperComputer

سلام
اگه اسم مادر بورد ASUS P6T7 WS SuperComputer رو نشنیدید برین و از لینک زیر حال کنین.
http://rayansaba.com/index.php?productID=3728
روی این مادر بورد حدود 7 تا کارت گرافیک سوار کردن که تونستن ازش شش میلیون گیگا هرتز تاکید می کنم شش میلیون گیگاهرتز ازش کار بکشن. یک GPU ی به تمام معنا.

آخرین ویرایش:

1seda

Member
سلام به همه
در مورد اون دوستمون که میگفت تو البالو هست و قیمت داده بود =
fx5500 2500-2700 .
قسمت 5800 چقدر هست من بازار رضا 1 ماه پیش پرسیدم اونهای یکه داشتند حدود 3.300- 3.500 میلیون میگفتند
شما چند میتونی بگی که تو آلبالو هستی ؟
البته کوادرو 7800 هم تو سایت اینتل دیدمش البته نمیدونم اومده بیرون یا نه . فقط مشخصاتش را خوندم و چیزی در مورد اینکه عرضه شده یا نه نتونستم توسایت اینتل گیر بیارم
من تحقیق کردم کارت فایر پرو تو بازار ایران نیست اگه هم باشه خیلی نایابه - پیدا کردید حتما به من بگید .
دراین مورد چی میتوانی اطلاعات بهم بدی .
چون بالاترین قیمت فایر پرو 1.500 میلیون نیست که کمتر هم هست و از کوادرو هم قویتره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا