بهترین لب تاپ برای کارهای سه بعدی؟

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خوب منم همینو میخوام بدونم که کش 4m اپل چرا باید بهتر از 6سونی یا دل کار کنه؟!

mg_mahyar

Member
بحث لچ تاپ شد یه نظر بدم برم:
سیستم عامل هم توی اپل خیلی خوب و موثر تر از ویندوزه ولی خوب برای ما ایرانیا کلا کار کردن باهاش سخت تره چون برنامه هاش گرون تره.
مطلب بعدی لنووو توی پیاتخت دیدم ته طبقه همکف 2200 حدودا قیمتش بود core i7 1.73 داشت و گرافیک کوآدرو.!!!!!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سلام.بخدا این چیزهایی که میگم نه تعصبه نه طرفداری از برند خاصی فقط نظر شخصیه منه

امروز سعادت نصیبمون شد یه لپ تاپ mac book pro رو زیارت کنیم.یه بررسی روش انجام دادم به نتایج چشم گیری رسیدم که بد نیست ببینیم

نقاط قوت:
1- طراحی زیبا
2- تصویر شفاف
3- سبک
4- باطری با طول عمر زیاد
5- همین!!!

نقد
1- تورو خدا نخندین اما جالبه بگم روی کیبورد دکمه DELETE نداره!! یعنی فکر کنین اگه توی مکس بخوایم یه آبجکتی رو پاک کنیم باید کیبورد مجازی رو بالا بیاریم.
2- ماؤس پیش فرض خوشگل خودش
*** دکمه وسط نداره
*** قلطک نداره یعنی برای زوم کردن و اینها لمسیه!‌اگه یه لحظه دستتون روش بخوره میبینین پارامترها جابجا میشن.
مثلا امروز یه فایلی رو ایمپورت کردم نگو دستم روی لمسش مالیده شده بود به جای متر آبجکت کیلو متر وارد شد!! (البته آخرین لحظه فهمیدم و کنسلش کردم)
*** وقتی روی دکمه کلیک فشار بدین چون صفحه کلیکش پائین میره دیگه نمیشه روی کلیک راست کلیک کرد...مثلا فکر کنین یه کاری رو دارین انجام میدین میخواین کنسل کنین دیگه نمی تونین با زدن کلیک راست کنسل کنین.
3- مشکل امنیتی زیادی داره و این جزء ضعفش نیست برای ماها که با کرک کار میکنیم تقریبا استفاده رو غیر ممکن کرده...
مثلا اگه 2 سیستم عامله باشین باید یه ویندوز 100 درصد اورجینال بخرین (90 یورو) تا بشه روی مکینتاش نصب کرد...
وقتی با ویندوز بوت میشن توی درایو مکینتاش حتی یه فایل mp3 رو نمی تونین توش بریزین.اینجا بود دیگه عصبانیم کرد!!‌ آخه واقعا مزخرفه که شما حتی یه فایل معمولی رو نتونین کپی کنین.رفتم کل فایر وال و User Acont Control(همینی که هر کاری میکنی سوال میپرسه) رو کامل خاموش کردم اما هیچ تاثیری نداشت

خواهش میکنم آرمانی فکر نکنین و شعار ندید .واقعا میشه با چنین موجودی کار 3 بعدی کرد؟؟؟؟؟ خب قبول دارم برای کارهای معمولی مثل فیلم عکس بازی (البته بازی رو شک دارم) خوب هست.اما واقعا به درد کارهای ورک استیشن نمیخوره.کدومتون حاضرین برای مکسی که همه داریم مثل هولو باهاش کار می کنیم چندهزار دلار پول بدیم..چون واقعا نسخه کرک شده وی ری و مکس باهم برای مک نیست!

من هنوز تست رندر باهاش نگرفتم.چون روی مک مکس نصب نبود اما اصلا هیچ انگیزه ای برای این کار ندارم.... آخه احمقانست برم 2500 پول بدم واسه موجود احمقی که روش دکمه deleteنداره....

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من چند سال دارم میگم کسی قبول نمیکنه فقط همه میگند مک بوک ولی خوب خیلی ها حتی از نزدیک هم ندیدند ( مثل خود من ) این مشکلاتی که شما فقط تو یک برنامه دیدید

در ورد دکمه ها بجای دکمه کنترل فکر کنم Command داره احتمالا دیلیت اون هم یک چیزی دیگه است اما همیشه گفتند صدای دوهل از دور خوش است واینا ( خودت درستش بخون ) :rose:

در مورد سه بعدی فکر نکنم گزینه خوبی باشه البته کار میکنند باهاش ولی در مورد فتوشاپ و اینها باید بگم کلاً فوتوشاپ همیشه از نسخه های قدیم با مک سازگاری داشته مثل افتر افکتز - پریمایر و ... و کلید های میانبرش هم تقریباً مشابه

این هم راهنمای صفحه کلید :green:

http://support.apple.com/kb/ht1343

Farrokh

Active Member
وقتی روی دکمه کلیک فشار بدین چون صفحه کلیکش پائین میره دیگه نمیشه روی کلیک راست کلیک کرد...مثلا فکر کنین یه کاری رو دارین انجام میدین میخواین کنسل کنین دیگه نمی تونین با زدن کلیک راست کنسل کنین.

من اینو قبول دارم
با ماوسش هم کار کردم
یکم سخته
تا کلیک می کنید درز کلیکش انگشت شصتتون رو گاز می گیره و درست عمل نمی کنه
یکم قلق داره تا باهاش راه بیوفتید

مثلا اگه 2 سیستم عامله باشین باید یه ویندوز 100 درصد اورجینال بخرین (90 یورو) تا بشه روی مکینتاش نصب کرد...

اینطور نیست و مغازه هایی که مک می فروشن ویندوز کرک شده هم روش بلدن نصب کنند

دکمه ی دلیت هم مسلما جایگزین داره

منتها عدم سازگاریش با مکس های پیش از 2012 یه معضله

AREF

خوب عارف latitude چطوره ؟

ببین latitud به شرطی که cpu سری core i7 باشه از نظر من خیلی خوب خواهد بود چون هم گرافیک خوبی داره هم پردازش خوب

mohsenfhm

New Member
با سلام به همه دوستان :rose:

ديدم دوستان دارن زيادي تند ميرن گفتم شايد كمكي از من بر بياد :oops:

خب يكي يكي جلو ميرم

نقاط قوت:
1- طراحی زیبا
2- تصویر شفاف
3- سبک
4- باطری با طول عمر زیاد
5- همین!!!
تاييد ميشه

1- تورو خدا نخندین اما جالبه بگم روی کیبورد دکمه DELETE نداره!! یعنی فکر کنین اگه توی مکس بخوایم یه آبجکتی رو پاک کنیم باید کیبورد مجازی رو بالا بیاریم.
شايد بهتر بود عينك مي زديد :lol:

دکمه DELETE به اون گندگي رو نديديد :lol:

Macbook-Pro-6-keyboard.jpg

balmuda_numberkey_iphone.jpg

دکمه وسط نداره
*** قلطک نداره یعنی برای زوم کردن و اینها لمسیه!‌اگه یه لحظه دستتون روش بخوره میبینین پارامترها جابجا میشن
كل دنيا آرزو دارن با مجيك موس كار كنند حالا چون شما كار با اون رو بلد نيستيد نميتونيد ببريدش زير سوال :sad:

اصلا هم اينطور نيست كه جابه جا بشن :-?

چون شما عادت نداشتيد اين طور به نظرتون اومد :shock:

براي اسكرول كردن هم كافيه دو انگشت رو همزمان بالا يا پايين ببري :cool:

sr0ojumkkk7qd5kxy0w.jpg

وقتی روی دکمه کلیک فشار بدین چون صفحه کلیکش پائین میره دیگه نمیشه روی کلیک راست کلیک کرد...مثلا فکر کنین یه کاری رو دارین انجام میدین میخواین کنسل کنین دیگه نمی تونین با زدن کلیک راست کنسل کنین.
هم كليك راست داره و هم ميتونيد با دو انگشت همزمان و خيلي آروم روي مجيك موس يا ترك پد رو لمس كنيد كه كار كليك راست رو انجام ميده :mad:
مشکل امنیتی زیادی داره و این جزء ضعفش نیست برای ماها که با کرک کار میکنیم تقریبا استفاده رو غیر ممکن کرده...
مثلا اگه 2 سیستم عامله باشین باید یه ویندوز 100 درصد اورجینال بخرین (90 یورو) تا بشه روی مکینتاش نصب کرد..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلا اين طور نيست بنده هم ويندوز xp و هم 7 كرك شده دارم و خيلي خوب حتي بهتر از سيستم هاي مبتني بر ويندوز عمل ميكنه :green:

امنيتي منظورتون چيه ؟؟

ميدونستيد مك نه ويروس داره نه ويروسي ميشه :shock: به اين ميگن امنيت

وقتی با ویندوز بوت میشن توی درایو مکینتاش حتی یه فایل mp3 رو نمی تونین توش بریزین.اینجا بود دیگه عصبانیم کرد!!‌ آخه واقعا مزخرفه که شما حتی یه فایل معمولی رو نتونین کپی کنین.رفتم کل فایر وال و User Acont Control(همینی که هر کاری میکنی سوال میپرسه) رو کامل خاموش کردم اما هیچ تاثیری نداشت
چرا نميشه ؟؟؟

هر كي خواست بياد بهش بگم

بايد اعمال تغييرات بر روي مك رو فعال كنيد :green:

ميدونستيد مك براي كارهاي گرافيكي طراحي شده :shock:؟؟؟؟؟؟؟

اين رو بدونيد بد نيست :

نرم افزارهايي مثل فتوشاپ و مايا و فاينال كات استديو ( كه نرم افزار خود اپل هست ) اول برا مك ريليز ميشه بعد براي ويندوز :lol::lol::lol::lol::lol:

هميشه سعي كنيد در يك موضوع اطلاعات كافي بدست بياريد بعد اظهار نظر كنيد :oops:

من ندونسته نميتونم هيچ چيز رو زير سوال ببرم :green:

در آخر چند تا از مزيت هاي لپ تاپهاي اپل ميگم تا بدونيد اختلاف قيمت براي چيه ؟

1- طراحي عالي و جنس بدنه unibody
2- نگهداري شار‍ژ تا 10 ساعت
3- كاملا بي صدا بودن
4 ظرافت فوق العاده تصوير
5- ترك پد مالتي تاچ با تشخيص چهر انگشت
6- داشتن پورت فايرواير 800
7- داشتن سيستم عامل مك كه نه كند ميشه نه هنگ ميكنه

معايب :

چون گرما رو از بدنه دفع ميكنه بدنه يه گرم به نظر ميرسه

همين موجود احمقي كه ميگيد من از راه دور با اشاره دست آهنگ عوض ميكنم و ....

با حركت چشم هام نشانگر موس جا به جا و با ثابت شدن چشم همون جا كليك ميكنه :green:

با تشكر از همه دوستان و مديران محترم

من قصد توهين و جسارت نداشتم فقط خواستم يك سري مسائل براي دوستان شفاف سازي بشه :rose: در هر صورت اگر بي احترامي شد به بزرگي خودتون ببخشيد :rose:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
مرسی محسن جان

من میخواستم اول نظر بدم در مورد پست عارف جان ولی کامل اطلاعات نداشتم

مرسی محسن جان که اومدی و نظرتو دادی :rose::rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
همه چیز های که گفتیید خیلی هم خوب بود و به اطلاعات عمومی ما اضافه کرد ولی کافی پست عارف بخونی نوشته برای اولین بار دیدم

من فکر میکنم هرکسی برای دفعه اول که با یک سیستم کار میکنه ممکنه خیلی چیزاش بلد نباشه یا نبینه :rose:

یک سوال یکی به من گفت این مجیک موس هارا باید جدا بخری روش نیست حدود 70$ هم هست ؟

بعدش یک سری موس هم اینجا من پیدا کردم و یک کیبورد خشگل مخصوص کارهای خودم :green:
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/mac_accessories/mice_keyboards?mco=MTM3NTMwMDY

آخرین ویرایش:

AREF

شايد بهتر بود عينك مي زديد :lol:

دکمه DELETE به اون گندگي رو نديديد :lol:

مرسی اطلاعات خیلی خوبی بود...
اما باور کن delet نداشت.آخه کیبوردش آلمانی بود و این دوستم که صاحب لپ تاپ بود آلمانی رو کامل بلده چون تو اطریش(که زبان رسمیش آلمانیه) داره ارشد معماری میخونه.

من احتمال میدم کلید del ترکیبی باشه یعنی برای ویندوز تعریف نشده هست باید مثلا Alt + فلان دکمه باشه.من از لپ تاپش عکس میگیرم و اینجا آپلود میکنم تا هرکی تونست دکمهDel رو پیدا کنه.

اصلا اين طور نيست بنده هم ويندوز xp و هم 7 كرك شده دارم و خيلي خوب حتي بهتر از سيستم هاي مبتني بر ويندوز عمل ميكنه :green:

میتونی تنظیماتشو بگی که حداقل برای این بنده خدا اعمال کنم...آخه واقعا گیج بودم توش!!
و چون اولین بار بود توی محیط مک رفتم نمی تونستم هیچ کاری بکنم اصلا my computer نداشت!!‌بعنی داشت اما پیدا کردنش سخت بود!!

اما انصافا حرکت چشم رو کف کردم!! مرسی از اطلاعات خوبت.
اما راسته که اگه فقط با ویندوز کار کنیم تواناییش پائین میاد؟ توی رندر چطور جواب میده؟

mohsenfhm

New Member
مرسی محسن جان

من میخواستم اول نظر بدم در مورد پست عارف جان ولی کامل اطلاعات نداشتم

مرسی محسن جان که اومدی و نظرتو دادی :rose::rose:

خواهش ميكنم :rose:

از تمام دوستان بخصوص عارف عزيز عذر ميخوام كه بد صحبت كردم :rose:

هر مشكلي داشتيد من در خدمتتون هستم
:wink:

موفق باشيد . محسن :oops:

mohsenfhm

New Member
یک سوال یکی به من گفت این مجید موس هارا باید جدا بخری روش نیست حدود 7 $ هم هست ؟

نه جدا هست

قيمتش 69 دلار هست كه تو ايران 85000 هست .
بعدش یک سری موس هم اینجا من پیدا کردم و یک کیبورد خشگل مخصوص کارهای خودم

اگر براي ويندوز ميخواي بهتره اين همه براي موس هزينه نكني !‌ چون قابليت هاي فوق العاده مجيك موس براي ويندوز تعريف نشده .

mohsenfhm

New Member
اما راسته که اگه فقط با ویندوز کار کنیم تواناییش پائین میاد؟ توی رندر چطور جواب میده؟

ببين عارف عزيز :

محصولات اپل داراي انواع مختلف سنسور هست !‌ حتي ميتونم بگم براي دما حدود 15 تا سنسور در جاهاي مختلف داره !‌ حالا سنسورهاي وضعيت سنج كه شيب و زاويه و .... رو حساب مي كند بماند ،‌ اين سنسورها در ويندوز ( چون ويندوز نتونسته اين ها رو تعريف كنه ) غير فعال هستند ! حتي سنسور تنظيم نور خودكار بك لايت ال سي دي و بك لايت كيبرد

من از لپ تاپش عکس میگیرم و اینجا آپلود میکنم تا هرکی تونست دکمهdel رو پیدا کنه.

داشتن رو داره ! حالا چون ميگيد آلماني بود شايد اسمش فرق ميكرد

AREF

محسن خودت چی کار می کنی؟ مکس مایا ...؟ اطلاعاتت درباره لپ تاپ ها خوبه.با توجه به محدودیت های ویندوز و اینکه مک زیاد نرم افزارهاش گیر نمیاد لپ تاپ خوب چیه؟؟ آخه برای شخص من که زندگیم توی ویندوزه پس مک پرو نمی تونه خوب ارضام کنه.
در مورد پی سی های ورک استیشن چطور؟

mohsenfhm

New Member
محسن خودت چی کار می کنی؟

من گرافيك كار نمي كنم :wink: ولي دوستام زيادن كه كار ميكنن مشكلي نيست :)

مکس مایا ...؟ اطلاعاتت درباره لپ تاپ ها خوبه

نظر لطف شماست :rose:

با توجه به محدودیت های ویندوز و اینکه مک زیاد نرم افزارهاش گیر نمیاد

نرم افزارهاش گير مياد خيلي راحت ! هر نرم افزاري خواستيد بهتون ميدم

لپ تاپ خوب چیه؟؟

اول اپل بعد ايسوس

اين رو بر حسب تجربه ميگم :)

همين روزها براي يكي از دوستام مدا n53sv رو ميخرم كه كانفيگش عاليه :shock:

آخه برای شخص من که زندگیم توی ویندوزه پس مک پرو نمی تونه خوب ارضام کنه.

منم اول اينطور بودم ولي ديگه حاضر نيستم برم سراغ ويندوزي كه هنگ كنه ارور بده ويروسي بشه و ....

الان همه مدل نرم افزار رو مك دارم حتي آفيس 2011 :green:

در مورد پی سی های ورک استیشن چطور؟

يه ذره اطلاعات دارم :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خوب بحث داره جالب میشه یکیم در مورد کاراییش تو مکس و کش cpu و کلا واناییش تو مکس توضیح میدی کدوم مدلش به صرفه تره برا خرید نه در سطح آواتار باشه نه خیلی ضعیف یه چیز خوب که جواب رندر هارم بده
ممنون

phenom2

New Member
سلام
من قصد خرید یک لپتاپ تا سقف 1600 رو دارم ، بیشتر واسه تردی مکس و اتوکد مخصوصاً رندر گرفتن در مکس (با پلاگین وی ری)
چیزی که خودم توی سایتها پیدا کرم مشخصاتش اینه :
sony
model : F127-FX Corei7-6GB-640GB-BLU RAY
CPU : Corei7 740QM 2.9 GH - 6MB L2 CASH
MEMORY: 6GB
GRAPHIC: Geforce 330 M
آیا این لپتاپ جوابگوی رندرهای سنگین هست یا نه و اگه کسی با این محدوده قیمت لپتاپ بهتری میشناسه معرفی کنه

AREF

سلام
من قصد خرید یک لپتاپ تا سقف 1600 رو دارم ، بیشتر واسه تردی مکس و اتوکد مخصوصاً رندر گرفتن در مکس (با پلاگین وی ری)
چیزی که خودم توی سایتها پیدا کرم مشخصاتش اینه :
sony
model : F127-FX Corei7-6GB-640GB-BLU RAY
CPU : Corei7 740QM 2.9 GH - 6MB L2 CASH
MEMORY: 6GB
GRAPHIC: Geforce 330 M
آیا این لپتاپ جوابگوی رندرهای سنگین هست یا نه و اگه کسی با این محدوده قیمت لپتاپ بهتری میشناسه معرفی کنه

سلام.من سونی رو پیشنهاد نمی کنم.همین تایپیک تمام پست هاشو بخونین به نتیجه حرفم میرسین..بهترین dell 1558 هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا