.:taymaz:.
مدیر انجمنها
خوب منم همینو میخوام بدونم که کش 4m اپل چرا باید بهتر از 6سونی یا دل کار کنه؟!
وقتی روی دکمه کلیک فشار بدین چون صفحه کلیکش پائین میره دیگه نمیشه روی کلیک راست کلیک کرد...مثلا فکر کنین یه کاری رو دارین انجام میدین میخواین کنسل کنین دیگه نمی تونین با زدن کلیک راست کنسل کنین.
مثلا اگه 2 سیستم عامله باشین باید یه ویندوز 100 درصد اورجینال بخرین (90 یورو) تا بشه روی مکینتاش نصب کرد...
خوب عارف latitude چطوره ؟
تاييد ميشهنقاط قوت:
1- طراحی زیبا
2- تصویر شفاف
3- سبک
4- باطری با طول عمر زیاد
5- همین!!!
شايد بهتر بود عينك مي زديد1- تورو خدا نخندین اما جالبه بگم روی کیبورد دکمه DELETE نداره!! یعنی فکر کنین اگه توی مکس بخوایم یه آبجکتی رو پاک کنیم باید کیبورد مجازی رو بالا بیاریم.
كل دنيا آرزو دارن با مجيك موس كار كنند حالا چون شما كار با اون رو بلد نيستيد نميتونيد ببريدش زير سوالدکمه وسط نداره
*** قلطک نداره یعنی برای زوم کردن و اینها لمسیه!اگه یه لحظه دستتون روش بخوره میبینین پارامترها جابجا میشن
هم كليك راست داره و هم ميتونيد با دو انگشت همزمان و خيلي آروم روي مجيك موس يا ترك پد رو لمس كنيد كه كار كليك راست رو انجام ميدهوقتی روی دکمه کلیک فشار بدین چون صفحه کلیکش پائین میره دیگه نمیشه روی کلیک راست کلیک کرد...مثلا فکر کنین یه کاری رو دارین انجام میدین میخواین کنسل کنین دیگه نمی تونین با زدن کلیک راست کنسل کنین.
مشکل امنیتی زیادی داره و این جزء ضعفش نیست برای ماها که با کرک کار میکنیم تقریبا استفاده رو غیر ممکن کرده...
مثلا اگه 2 سیستم عامله باشین باید یه ویندوز 100 درصد اورجینال بخرین (90 یورو) تا بشه روی مکینتاش نصب کرد..
چرا نميشه ؟؟؟وقتی با ویندوز بوت میشن توی درایو مکینتاش حتی یه فایل mp3 رو نمی تونین توش بریزین.اینجا بود دیگه عصبانیم کرد!! آخه واقعا مزخرفه که شما حتی یه فایل معمولی رو نتونین کپی کنین.رفتم کل فایر وال و User Acont Control(همینی که هر کاری میکنی سوال میپرسه) رو کامل خاموش کردم اما هیچ تاثیری نداشت
با ماوسش هم کار کردم
یکم سخته
تا کلیک می کنید درز کلیکش انگشت شصتتون رو گاز می گیره و درست عمل نمی کنه
شايد بهتر بود عينك مي زديد![]()
دکمه DELETE به اون گندگي رو نديديد![]()
اصلا اين طور نيست بنده هم ويندوز xp و هم 7 كرك شده دارم و خيلي خوب حتي بهتر از سيستم هاي مبتني بر ويندوز عمل ميكنه![]()
مرسی محسن جان
من میخواستم اول نظر بدم در مورد پست عارف جان ولی کامل اطلاعات نداشتم
مرسی محسن جان که اومدی و نظرتو دادی![]()
یک سوال یکی به من گفت این مجید موس هارا باید جدا بخری روش نیست حدود 7 $ هم هست ؟
بعدش یک سری موس هم اینجا من پیدا کردم و یک کیبورد خشگل مخصوص کارهای خودم
اما راسته که اگه فقط با ویندوز کار کنیم تواناییش پائین میاد؟ توی رندر چطور جواب میده؟
من از لپ تاپش عکس میگیرم و اینجا آپلود میکنم تا هرکی تونست دکمهdel رو پیدا کنه.
محسن خودت چی کار می کنی؟
مکس مایا ...؟ اطلاعاتت درباره لپ تاپ ها خوبه
با توجه به محدودیت های ویندوز و اینکه مک زیاد نرم افزارهاش گیر نمیاد
لپ تاپ خوب چیه؟؟
آخه برای شخص من که زندگیم توی ویندوزه پس مک پرو نمی تونه خوب ارضام کنه.
در مورد پی سی های ورک استیشن چطور؟
سلام
من قصد خرید یک لپتاپ تا سقف 1600 رو دارم ، بیشتر واسه تردی مکس و اتوکد مخصوصاً رندر گرفتن در مکس (با پلاگین وی ری)
چیزی که خودم توی سایتها پیدا کرم مشخصاتش اینه :
sony
model : F127-FX Corei7-6GB-640GB-BLU RAY
CPU : Corei7 740QM 2.9 GH - 6MB L2 CASH
MEMORY: 6GB
GRAPHIC: Geforce 330 M
آیا این لپتاپ جوابگوی رندرهای سنگین هست یا نه و اگه کسی با این محدوده قیمت لپتاپ بهتری میشناسه معرفی کنه