با کیقیت ترین و ارزان ترین در ایران

ali-msh

Member
خوب DarkAngel و ArianHosting جان بحثتون تموم شد و آخر یک دمو به ما ندادید که بالاخره پنل هاستاتون رو ببینیم

با این قیمتاتون ضرر هم نداره در این سرورو ببندیم و از شما هاست بگیریم !
59.gif
آخه شما میگید که با کیفیت ترین هاست رو تو ایران میدید

منتظر دمو هستم

DarkAngel

Member
خوب DarkAngel و ArianHosting جان بحثتون تموم شد و آخر یک دمو به ما ندادید که بالاخره پنل هاستاتون رو ببینیم

با این قیمتاتون ضرر هم نداره در این سرورو ببندیم و از شما هاست بگیریم !
59.gif
آخه شما میگید که با کیفیت ترین هاست رو تو ایران میدید

منتظر دمو هستم

دوست عزیزم ضحمت این کار را کشیدن . شما می تونید وارد بشید . نتیجه رو بگید .

http://64.38.58.158/cpanel
UserName: demo
PassWord: test

آخرین ویرایش:

J4vad

Member
دوست عزيز اين Demo براي من باز شد مثل اينكه محاسبات درست در نيومد !!!! بهترين و با کیفیت ترین هاست در ايران ؟!!! اما من Unlimite در Demo نديدم !!! يا حق .

آخرین ویرایش:
دوست عزيز اين Demo براي من باز شد مثل اينكه محاسبات درست در نيومد !!!! بهترين و با کیفیت ترین هاست در ايران ؟!!! اما من Unlimite در Demo نديدم !!! يا حق .

:lol: :lol: :lol: عجب !
لطفا مشکلات سیستمی و مربوط به خودتون می شه رو به گردن هاست نندازید
باید بگم ، به درستی داره کار می کنه:wink: !
:lol:

J4vad

Member
دوست عزيز چه ربطي به كار كردن داشت !!!! عرض كردم من هيچ سرويس بدون محدوديت در درون demo شما نديدم ؟ لطفا سعي كنيد برخوردتون رو با مسائل تغيير بديد با دعوا كه نميشه همه چيز رو حل كرد يا حق.

خویه که خودت هم می گی دمو ! یه کمی روش فکر کن ! کدوم شرکت به صورت Unlimit اصلا امکاناتش رو در دمو قرار می ده
!
حتی اجازه ی فایل Upload کردن رو بهت نمی ده چه برسه بری کار دیگه ای کنی !
معلومه تازه کاری !
می خوای چند تا لینک بهت بدم ! تا ببینی !
منتظرم !

Erfan

Active Member
خب حالا دعوا نکنید ....

8 گیگ هاست لینکوس ... همه چیز نامحدود ... پهنای باند هم 100 گیگ ....

سالی 100,000 تومان ....

هر کسی در کل خواستار بود .... پی ام خصوصی بده ... در ضمن امنیت تضمین شده هستش ...

مخلصیم, بارزام @

DarkAngel

Member
دوست عزیز این تاپیک مختص به آریان هاستینگ و مسایل پیرامون آن می باشد . خواهشا پست های تبلیغاتی ندهید.

J4vad

Member
DarkAngel شما كه وقعا لالايي بلديد براي خودتون هم بخونيد در مورد آقاي ArianHosting هم بايد بگم معلوم ميشه كي تازه كاره اما بايد بگم با ادمهايي مانند شما سرو كله زدن كاره بيخوديه من سعي ميكنم سكوت كنم . يا حق .

Erfan

Active Member
دوست عزیز این تاپیک مختص به آریان هاستینگ و مسایل پیرامون آن می باشد . خواهشا پست های تبلیغاتی ندهید.

عجب !!!

من فکر نمیکنم محدودیتی در زدن پست ها در هر تاپیک باشه ... البته ما که اینجا بیشتر بودیم رو دارم میگم ..

مخلصیم, بارزام @

DarkAngel

Member
DarkAngel شما كه وقعا لالايي بلديد براي خودتون هم بخونيد در مورد آقاي ArianHosting هم بايد بگم معلوم ميشه كي تازه كاره اما بايد بگم با ادمهايي مانند شما سرو كله زدن كاره بيخوديه من سعي ميكنم سكوت كنم . يا حق .

جواب قانع کننده بده خواهشا . رفتی از مردم پرسیدی نتیجه نگرفتی ؟ اشکال نداره . سعی کن قبل از حرف زدن مطالعه کنید.

دوستان پر مدعا این قسمت را مطالعه کنند .
http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=29674

ازت تشکر هم کردم :D :)

جدیدترین ارسال ها

بالا