koosha system
Member
منم این سوالاو ازشون کردم تو این تاپیک.خودتون می دونید که پاسخهاشون چقدر روشن و واضحه...خودتون میگید که چند نفر هستید یعنی شما چند نفر صلواتی و بدون سود کار میکنید ؟؟
منم این سوالاو ازشون کردم تو این تاپیک.خودتون می دونید که پاسخهاشون چقدر روشن و واضحه...خودتون میگید که چند نفر هستید یعنی شما چند نفر صلواتی و بدون سود کار میکنید ؟؟
منم این سوالاو ازشون کردم تو این تاپیک.خودتون می دونید که پاسخهاشون چقدر روشن و واضحه...
PersianWeb.com رو پیش گرفتید که تفسیری نمی تونم در این مورد بگم.که هیچ آدم با عقل سالمی از این شرکت خرید نمی کنه.
شاد و پیروز باشید.
1: خودم مشکل ساپورت باهاشون داشتم.دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم . هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه
دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم
اول جمله من رو بخونید بعدا نظر بدید .
دوستانی دیگر که می گفتند چون ما ارزون می دهیم مبنی بر این می باشد که هاستینگ ما خیلی بد هست دیگر نیستند . ؟ من که همین جا گفتم یک مقدار فضا برای هر کس که بخواهد تست کند می دهیم . پس چی شد ؟ دیگر بهانه یا سوالی ندارید ؟
این سوال رو کی پرسید؟!هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه
::::>دوستانی دیگر که می گفتند چون ما ارزون می دهیم مبنی بر این می باشد که هاستینگ ما خیلی بد هست دیگر نیستند
این سوال رو پرسیدم.ولی شریکتون جواب دادن صلواتی کار می کنیم.درست گفتن؟ای بابا،حرف من اینه که شما چطوری پکیج 50$ رو میدید 1$؟
مثل اینکه این طوری قرار نیست شما چیزی رو بگیرید...
همه ی مشکلاتی که قبل ذکر کردم + سروری که شما مشخصاتش رو نوشتید،حداقل ماهی 500$ هزینشه... یعنی شما باید ماهی 500 تا 1$ بفروشی که میشه سالی:
500x12 = 6000 تا سایت رو یک سرور.حسابم غلطه؟
6000 تا سایت رو یک سرور یعنی سرور خاموش... (4تا CPU که هیچ،10 تا هم جواب نمیده...)
حرفم غلطه یا شما به خاطر اینکه تو کار دلارید 200 سایت می ندازید رو سرور؟ یعنی سالی 200$؟ که میشه نصف یک ماه!
چه مدت تست؟ حتما 1 هفته یا 2هفته؟ خودتون به عنوان یک سرور دار،نظرتون در این مورد چیه که در این مدت زمان چیزی از پشتیبانی،کیفیت و ... معلوم نمیشه...؟ بارها گفتم،تو این مدت شاید بشه نوع کنترل پنل رو فهمید...فضا برای هر کس که بخواهد تست کند می دهیم . پس چی شد ؟ دیگر بهانه یا سوالی ندارید ؟
این سوال رو کی پرسید؟!
در ضمن به نظرتون معیار کیفیت فقط داون یا آپ بودنه؟!
::::>
این سوال رو پرسیدم.ولی شریکتون جواب دادن صلواتی کار می کنیم.درست گفتن؟
1 . ما نیازی نمی بینیم که این همه سایت بر روی یک سرور باشند . زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست .500x12 = 6000 تا سایت رو یک سرور.حسابم غلطه؟
6000 تا سایت رو یک سرور یعنی سرور خاموش... (4تا CPU که هیچ،10 تا هم جواب نمیده...)
حرفم غلطه یا شما به خاطر اینکه تو کار دلارید 200 سایت می ندازید رو سرور؟ یعنی سالی 200$؟ که میشه نصف یک ماه!
شیرین بود...ممنون از شما دوست عزیز که برای رفاه حال مشتریان اینگونه زحمت می کشید .
پس خرج سرور در نمی یاد و منظورتون اینه که صلواتی کار می کنید...1 . ما نیازی نمی بینیم که این همه سایت بر روی یک سرور باشند . زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست .
تنها برای اینکه فقط فقط و فقط خرج سرور رو دربیارید باید شش هزار سایت رو سرور بندازید... بخوایید سود هم بکنید که...زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست
خدا رو شکر.آیا در آینده هم همین گونه خواهد بود؟! اگر اینگونه باقی خواهد ماند باید وارد مسائل فنی بشیم که اثبات بشه غیر ممکنه...3. ما سایت های بسیار گنده ای بر روس سرورمان هستند که اگر نام ببرم یقینن می شناسید . اما تا حالا ذره ای هم مشکل Bandwith نداشته ایم .
چه مدت تست؟ حتما 1 هفته یا 2هفته؟ خودتون به عنوان یک سرور دار،نظرتون در این مورد چیه که در این مدت زمان چیزی از پشتیبانی،کیفیت و ... معلوم نمیشه...؟
این سوال رو کی پرسید؟!
در ضمن به نظرتون معیار کیفیت فقط داون یا آپ بودنه؟!
دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم . هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه .
پس پرشین وب(رسالت سابق) بده؟ما سایت های بسیار گنده ای بر روس سرورمان هستند که اگر نام ببرم یقینن می شناسید . اما تا حالا ذره ای هم مشکل Bandwith نداشته ایم .
ممنون از شما دوست عزیز که برای رفاه حال مشتریان اینگونه زحمت می کشید
شما 100$ خرج کردید؟ سرور 100$ با چهار تا Cpu? خوب،خیالم راحت شد.دیتاسنتر چون تو کاره دلاره،داره صلواتی کار می کنه... این 100$ هم در راه امام رضا خرج می کنن.
هاست ما میاد تو بازار
shahrema.ir
ان شاالله که هاستینگ خوبی راه بندازی و پلی بشی برای پیشرفت ایرانیان![]()
![]()