با کیقیت ترین و ارزان ترین در ایران

دوست عزیز اون 300 گیگابایت بود ماهانه 7 دلار
Www.ixwebhosting.com بیشتر دقت کنید
بازم بدم ؟
www.bluehost.com
بازم بدم ؟
در ضمن کسی مجبور نکرده که بیان از ما خرید کنند ! که شما خودتون رو نگران می کنید !
اصلا نگران نشید رقابت رقابته که فعلا از نظر من ما موفق شدیم
علی جان فکر کنم یک بار سرورت دیفیس شد یادمه توی پرشین هک هم ثبت شده بود وقتی پیگیری می کردم
از امظات سایتت رو پیدا کردم فکر می کنم بهتره شما مشکلات سرور خودتون رو حل کنید تا اینکه وقتتون رو اینجا هدر بدید
در مورد اینکه بدون سود گفته بودم که
در مورد کوشا جان هم باید بگم خیلی جالب بود
هاست های خارجی دارند به گیگ کار می کنند
30 گیگ 50 گیگ
اگه تونستید مشتریهامون رو پیدا کنید و ایراد از ما پیدا کنید
و اینجا مطرح کنید
منتظریم
سوال بود در خدمتیم

100 دلار یا 50 دلار چیزی نیست برای ما اقلا برای ما که 20 ساله امریکا هستیم شایدم 21 سال چیزی نیست شاید برای شما مبلغ اندکی نباشه

منم این سوالاو ازشون کردم تو این تاپیک.خودتون می دونید که پاسخهاشون چقدر روشن و واضحه...

اصلا فکر نمی کردم ایرانی های غزیزی که توی مجید انلاین هستند مثل یک بچه اینقدر بهانه گیر باشند:shock: :D ولی خوب درست می شه انشالله
شما سوالی رو پیدا کن که واضح نبوده من هرچیزی که لازم بود رو گفتم
شما رقابت میخواید کنید ؟
بسیار خوب
چرا از راه سالمش وارد نمی شید ؟
فکر نمی کنید بهتر باشه و عادلانه تر باشه ؟:oops:

شما ادامه بدید ما منتظر بهانه های زیبای شما هستیم

DarkAngel

Member
PersianWeb.com رو پیش گرفتید که تفسیری نمی تونم در این مورد بگم.که هیچ آدم با عقل سالمی از این شرکت خرید نمی کنه.
شاد و پیروز باشید.

دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم . هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه . سوالاتیک ه مطرح دوستان جنبه اطلاع رسانی ندارد و بیشتر شما عزیزان دوست دارید یک هاستینگ را خورد کنید . دوست عزیزمان takmizban علی شفق در چند تا تایپیک پیش مشاهده کردیم که به ایشان تهمت دزدی زدند اما من خودم برای دفاع از ایشان بلند شدم . حالا یک سوال . اگار ما بیایم. 100 مگ رو بدیم 200 هزار تومان یعنی هاست ما خوب هست ؟ سوال هم در مورد سرور دارید بپرسید که من اینچا مشکل دارم . شما اگر تونستید یک مشتری بیارید که از شرکت ما ناراضی باشد جایزه دارید . من نمی دونم برای شما دوستان عزیز یک هاست 5 مگابایتی بزاریم که از نزدیک مشاهده کنید خوب هست ؟ از نزدیک هم آشنا می شوید .
43.gif
من دوست دارم رفاقت و رقابت کنیم چون این 2 تا خیلی در راه پیشرفت مفید هست . در ضمن عزیزان یقین داشته باشید که ما در ظرف 6 ماه دیگر به صورت هاستینگ های خارجی هسات می دهیم یعنی چندیدن گیگابایت فقط ماهی چند هزار تومان .

دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم . هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه
1: خودم مشکل ساپورت باهاشون داشتم.
2: پهنای باند بی نهایت نمی دن.به قول خودشوت تا چند گیگ خوبه بعد کند میشه :)) میشه 10kbps اگه شما به این می گید بی نهایت که بسم الله...
اسم این کلاه برداری نیست؟ خیلی دوست دارم بدونم چی میگید به این موضوع؟

DarkAngel

Member
دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم

اول جمله من رو بخونید بعدا نظر بدید .

دوستانی دیگر که می گفتند چون ما ارزون می دهیم مبنی بر این می باشد که هاستینگ ما خیلی بد هست دیگر نیستند . ؟ من که همین جا گفتم یک مقدار فضا برای هر کس که بخواهد تست کند می دهیم . پس چی شد ؟ دیگر بهانه یا سوالی ندارید ؟

اول جمله من رو بخونید بعدا نظر بدید .

دوستانی دیگر که می گفتند چون ما ارزون می دهیم مبنی بر این می باشد که هاستینگ ما خیلی بد هست دیگر نیستند . ؟ من که همین جا گفتم یک مقدار فضا برای هر کس که بخواهد تست کند می دهیم . پس چی شد ؟ دیگر بهانه یا سوالی ندارید ؟
هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه
این سوال رو کی پرسید؟!
در ضمن به نظرتون معیار کیفیت فقط داون یا آپ بودنه؟!

دوستانی دیگر که می گفتند چون ما ارزون می دهیم مبنی بر این می باشد که هاستینگ ما خیلی بد هست دیگر نیستند
::::>

ای بابا،حرف من اینه که شما چطوری پکیج 50$ رو میدید 1$؟
مثل اینکه این طوری قرار نیست شما چیزی رو بگیرید...
همه ی مشکلاتی که قبل ذکر کردم + سروری که شما مشخصاتش رو نوشتید،حداقل ماهی 500$ هزینشه... یعنی شما باید ماهی 500 تا 1$ بفروشی که میشه سالی:
500x12 = 6000 تا سایت رو یک سرور.حسابم غلطه؟
6000 تا سایت رو یک سرور یعنی سرور خاموش... (4تا CPU که هیچ،10 تا هم جواب نمیده...)
حرفم غلطه یا شما به خاطر اینکه تو کار دلارید 200 سایت می ندازید رو سرور؟ یعنی سالی 200$؟ که میشه نصف یک ماه!
این سوال رو پرسیدم.ولی شریکتون جواب دادن صلواتی کار می کنیم.درست گفتن؟

فضا برای هر کس که بخواهد تست کند می دهیم . پس چی شد ؟ دیگر بهانه یا سوالی ندارید ؟
چه مدت تست؟ حتما 1 هفته یا 2هفته؟ خودتون به عنوان یک سرور دار،نظرتون در این مورد چیه که در این مدت زمان چیزی از پشتیبانی،کیفیت و ... معلوم نمیشه...؟ بارها گفتم،تو این مدت شاید بشه نوع کنترل پنل رو فهمید...

آخرین ویرایش:
این سوال رو کی پرسید؟!

::::>

این سوال رو پرسیدم.ولی شریکتون جواب دادن صلواتی کار می کنیم.درست گفتن؟

کوشا جان پست های قبلی رو یک مروری کنید:wink:
گفته شد که اگه دیدید چیزی هم موند برای ما هم بفرستید !
در ضمن 100 دلار برای این کار حتی 200 دلار راستش فکر نمی کنم این قدر سنگین و یا بهتر بگم زیاد باشه برای عزیزانی که در ایران هستند و یا هرجایی دیگه که بخواد این همه بزرگش کنند قزیو انگار 1000 دلار هزینه شده که همه گیر دار شدند
موفق باشید

آخرین ویرایش:
شما 100$ خرج کردید؟ سرور 100$ با چهار تا Cpu? خوب،خیالم راحت شد.دیتاسنتر چون تو کاره دلاره،داره صلواتی کار می کنه... این 100$ هم در راه امام رضا خرج می کنن.

DarkAngel

Member
500x12 = 6000 تا سایت رو یک سرور.حسابم غلطه؟
6000 تا سایت رو یک سرور یعنی سرور خاموش... (4تا CPU که هیچ،10 تا هم جواب نمیده...)
حرفم غلطه یا شما به خاطر اینکه تو کار دلارید 200 سایت می ندازید رو سرور؟ یعنی سالی 200$؟ که میشه نصف یک ماه!
1 . ما نیازی نمی بینیم که این همه سایت بر روی یک سرور باشند . زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست .
2. در مورد سوالهایتان هم باید عرض کنم که ما با اهداف بلند مدتی آمده ایم و خداراشکر از پشتیبانی مالی بسیار خوبی هم بر خوردار هستیم .
3. ما سایت های بسیار گنده ای بر روس سرورمان هستند که اگر نام ببرم یقینن می شناسید . اما تا حالا ذره ای هم مشکل Bandwith نداشته ایم .
ممنون از شما دوست عزیز که برای رفاه حال مشتریان اینگونه زحمت می کشید .

ممنون از شما دوست عزیز که برای رفاه حال مشتریان اینگونه زحمت می کشید .
شیرین بود...

1 . ما نیازی نمی بینیم که این همه سایت بر روی یک سرور باشند . زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست .
پس خرج سرور در نمی یاد و منظورتون اینه که صلواتی کار می کنید...

زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه ضررش بیشتر هم هست
تنها برای اینکه فقط فقط و فقط خرج سرور رو دربیارید باید شش هزار سایت رو سرور بندازید... بخوایید سود هم بکنید که...

3. ما سایت های بسیار گنده ای بر روس سرورمان هستند که اگر نام ببرم یقینن می شناسید . اما تا حالا ذره ای هم مشکل Bandwith نداشته ایم .
خدا رو شکر.آیا در آینده هم همین گونه خواهد بود؟! اگر اینگونه باقی خواهد ماند باید وارد مسائل فنی بشیم که اثبات بشه غیر ممکنه...

شاید باشید

جواب این سوالات رو ندادید:
چه مدت تست؟ حتما 1 هفته یا 2هفته؟ خودتون به عنوان یک سرور دار،نظرتون در این مورد چیه که در این مدت زمان چیزی از پشتیبانی،کیفیت و ... معلوم نمیشه...؟

این سوال رو کی پرسید؟!

دوست عزیز من به شخصا که بدی از هاست پرشین وب ندیدم . هر کسی دیده که سرورشون داون باشه بگه .
ما سایت های بسیار گنده ای بر روس سرورمان هستند که اگر نام ببرم یقینن می شناسید . اما تا حالا ذره ای هم مشکل Bandwith نداشته ایم .
ممنون از شما دوست عزیز که برای رفاه حال مشتریان اینگونه زحمت می کشید
پس پرشین وب(رسالت سابق) بده؟

DarkAngel

Member
ما اتفاقا خرج سرور را در می آریم .
2. مگه هر کی می خواهد خرج سرور را در بیار باید 100 مگابایت رو بدهد 15 هزار تومان. ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا