با winrar میشه پسورد گذاشت ؟از یه برنامه فشرده ساز مثل Win RAR و... میتونید استفاده بفرمایید ، و روی فایل پسورد بگذارید.
آره منم نميتونم چه طوريه !!با winrar میشه پسورد گذاشت ؟
چجوری ؟؟؟
من pro رو گرفتم ولی با سریالی که دادی، کرک نمیشه. سریال دیگه نداری؟
وسطش کاراکتر : داره، درسته؟
با winrar میشه پسورد گذاشت ؟
چجوری ؟؟؟
آره منم نميتونم چه طوريه !!
سلام
شما از لینک پایین ، دومرتبه دانلود بفرمایید ، خود برنامه بعلاوه کرک اون ، توی فایل rar هست ،
این کرک با قبلی هم کار میکنه ، در ضمن بدون کرک هم تا مدتی میتونید از برنامه استفاده کنید.
لینک دانلود برنامه
فقط زودتر دانلود بفرمایید ، چون از سایت راپید هست ، تا حذف نشده...
موفق باشید
.
دستت درست حمیدجون . از این واضح تر ؟کاری نداره واسه پسورد گزاشتن وقتی که دارین پی دی اف رو میسازین و از برنامه ادوب اکروبات دارین Save یا Export میکنید یکسری تنظیمات داره برای کیفیت و ... یه قسمتش هم هست که مربوط به Security میشه اونجا باید تو فیلد مربوط به پسورد یک پسورد بدید و وقتی تایید کنید دوباره ازتون پسورد رو میپرسه و کار تمومه.
امیدوارم واضح توضیح داده باشم
سلام
فایل یا فولدری رو که میخواید با winrar فشرده کنید ، انتخاب کنید، بعد مثلآ شما میخواید اون رو rar کنید و پسورد هم
براش انتخاب کنید ، وقتی برنامه رو اجرا کردید ، به تب Advanced بروید ، بعد گزینه Set password انتخاب کنید ،
تو این قسمت چند حالت دارید ، که پسورد رو توی برنامه مشخص کنه و اون رو نشون بده ، یا اینکه نه صد در صد مخفی باشه ،
پسورد رو از همون اول اجرا بخواد ، یا اینکه پسورد رو فقط برای استخراج یا اجرای برنامه های داخل بخواد.
موفق باشید
.
ممنون
من محدودیت ترانسفر دارم. میشه فقط کرک رو بهم بدی؟ مرسی
مثل اینکه تموم شد. من دیر رسیدم!
اگه خودت این فایل که واسه دانلود گذاشتی رو داری، کرکشو جدا کن و به من بده لطفا.
فکر نکنم کرکش حجم زیادی داشته باشه( طول نمی کشه فرستادنش با دایال آپ)
مرسی
عجیبه!!! پس من چرا لینکی واسه دانلود نمی بینم. می تونی لینک مستقیم خود فایل رو بدی؟