با چه نرم افزاری پسوردpdf را پیدا کنم ؟

Mosy

New Member
سلام دوستان

فایلpdfدارم که پسوردش رو ندارم با چه نرم افزاری پسوردpdf را پیدا کنم؟

مرسی

سلام

چه اتفاق جالبی ، چند روز پیش خودم دنبال ، این برنامه بودم ، یکی از دوستان لینکش رو داد.

حالا در خدمتیم،

1- PDF Password Cracker v2.0

حجم کمتر از 1 مگابایت ، سریال = 81459P68741784485328

2- PDF Password Cracker Pro v2.0

حجم حدود 1.70 مگابایت ، سریال = 81634P05:94419840306

موفق باشید
.

nima_dsnr

کاربر VIP
چه جالب...

حالا چجوری میشه روی pdf پسورد گذاشت ؟

این سوال دقیقا 1 هفته پیش برای من پیش اومد . چه خوب شد اینجا اتفاقی بحثش پیش اومد !

سلام

شما اگه توی کامپیوتر ، برنامه Adobe Acrobat Reader داشته باشید ، فقط میتونید فایلهای pdf رو بخونید ، توی

این حالت ، از یه برنامه فشرده ساز مثل Win RAR و... میتونید استفاده بفرمایید ، و روی فایل پسورد بگذارید.

ولی اگه برنامه Adobe Acrobat Professional رو داشته باشید ، هم میتونید فایلهای pdf رو بخونید ، هم بسازید ،

هم ویرایش کنید ، و هم رمز گذاری و...

موفق باشید
.

ramin2004

Member
من pro رو گرفتم ولی با سریالی که دادی، کرک نمیشه. سریال دیگه نداری؟
وسطش کاراکتر : داره، درسته؟

Unknow-Man

Member
واییییی چه جلب !! منم میخام بدونم چه جوری پسوورد میزارن رو Pdf ! مگه میشه! ای ول بابا !

S.H.R.M.K

Well-Known Member
کاری نداره واسه پسورد گزاشتن وقتی که دارین پی دی اف رو میسازین و از برنامه ادوب اکروبات دارین Save یا Export میکنید یکسری تنظیمات داره برای کیفیت و ... یه قسمتش هم هست که مربوط به Security میشه اونجا باید تو فیلد مربوط به پسورد یک پسورد بدید و وقتی تایید کنید دوباره ازتون پسورد رو میپرسه و کار تمومه.

امیدوارم واضح توضیح داده باشم

من pro رو گرفتم ولی با سریالی که دادی، کرک نمیشه. سریال دیگه نداری؟
وسطش کاراکتر : داره، درسته؟

سلام

شما از لینک پایین ، دومرتبه دانلود بفرمایید ، خود برنامه بعلاوه کرک اون ، توی فایل rar هست ،

این کرک با قبلی هم کار میکنه ، در ضمن بدون کرک هم تا مدتی میتونید از برنامه استفاده کنید.

لینک دانلود برنامه

فقط زودتر دانلود بفرمایید ، چون از سایت راپید هست ، تا حذف نشده...

موفق باشید
.

با winrar میشه پسورد گذاشت ؟
چجوری ؟؟؟

آره منم نميتونم چه طوريه !!

سلام

فایل یا فولدری رو که میخواید با winrar فشرده کنید ، انتخاب کنید، بعد مثلآ شما میخواید اون رو rar کنید و پسورد هم

براش انتخاب کنید ، وقتی برنامه رو اجرا کردید ، به تب Advanced بروید ، بعد گزینه Set password انتخاب کنید ،

تو این قسمت چند حالت دارید ، که پسورد رو توی برنامه مشخص کنه و اون رو نشون بده ، یا اینکه نه صد در صد مخفی باشه ،

پسورد رو از همون اول اجرا بخواد ، یا اینکه پسورد رو فقط برای استخراج یا اجرای برنامه های داخل بخواد.

موفق باشید
.

ramin2004

Member
سلام

شما از لینک پایین ، دومرتبه دانلود بفرمایید ، خود برنامه بعلاوه کرک اون ، توی فایل rar هست ،

این کرک با قبلی هم کار میکنه ، در ضمن بدون کرک هم تا مدتی میتونید از برنامه استفاده کنید.

لینک دانلود برنامه

فقط زودتر دانلود بفرمایید ، چون از سایت راپید هست ، تا حذف نشده...

موفق باشید
.

من محدودیت ترانسفر دارم. میشه فقط کرک رو بهم بدی؟ مرسی

nima_dsnr

کاربر VIP
کاری نداره واسه پسورد گزاشتن وقتی که دارین پی دی اف رو میسازین و از برنامه ادوب اکروبات دارین Save یا Export میکنید یکسری تنظیمات داره برای کیفیت و ... یه قسمتش هم هست که مربوط به Security میشه اونجا باید تو فیلد مربوط به پسورد یک پسورد بدید و وقتی تایید کنید دوباره ازتون پسورد رو میپرسه و کار تمومه.

امیدوارم واضح توضیح داده باشم
دستت درست حمیدجون . از این واضح تر ؟
289.gif

سلام

فایل یا فولدری رو که میخواید با winrar فشرده کنید ، انتخاب کنید، بعد مثلآ شما میخواید اون رو rar کنید و پسورد هم

براش انتخاب کنید ، وقتی برنامه رو اجرا کردید ، به تب Advanced بروید ، بعد گزینه Set password انتخاب کنید ،

تو این قسمت چند حالت دارید ، که پسورد رو توی برنامه مشخص کنه و اون رو نشون بده ، یا اینکه نه صد در صد مخفی باشه ،

پسورد رو از همون اول اجرا بخواد ، یا اینکه پسورد رو فقط برای استخراج یا اجرای برنامه های داخل بخواد.

موفق باشید
.

ممنون
281.gif

سلام

خواهش میکنم ، وظیفه بود.

موفق باشید

من محدودیت ترانسفر دارم. میشه فقط کرک رو بهم بدی؟ مرسی

سلام

من دایال آپ استفده میکنم ، یجورایی مشکل دارم ،

شما ببین میتونی دانلود کنی ، حجمش یکمی بیشتر از 2 مگ هست ، اگه نتونستی ، چشم ، حتمآ یفکری میکنم.

فقط اگه دانلود کردی ، بفرمایید تا متوجه باشم که فایل رو گرفتی ، ضمنآ زودتر ، چون از سایت راپید هست.

دیشب 2.5 ساعت بیشتر گشتم ،فقط یه سایت کرکش رو داشت ، هیجای دیگه نه سریال بود ، نه کرک.

موفق باشید
.

ramin2004

Member
مثل اینکه تموم شد. من دیر رسیدم!
اگه خودت این فایل که واسه دانلود گذاشتی رو داری، کرکشو جدا کن و به من بده لطفا.
فکر نکنم کرکش حجم زیادی داشته باشه( طول نمی کشه فرستادنش با دایال آپ)
مرسی

مثل اینکه تموم شد. من دیر رسیدم!
اگه خودت این فایل که واسه دانلود گذاشتی رو داری، کرکشو جدا کن و به من بده لطفا.
فکر نکنم کرکش حجم زیادی داشته باشه( طول نمی کشه فرستادنش با دایال آپ)
مرسی

سلام

چی تموم شد؟ اگه لینک راپید رو میگید ، اون که هنوز سالمه ( الآن دانلود کردم ) حجم 2257 KB ،

یکبار دیگه از راپید دانلود کن ، لینک کاملآ سالمه.

موفق باشید
.

ramin2004

Member
عجیبه!!! پس من چرا لینکی واسه دانلود نمی بینم. می تونی لینک مستقیم خود فایل رو بدی؟

عجیبه!!! پس من چرا لینکی واسه دانلود نمی بینم. می تونی لینک مستقیم خود فایل رو بدی؟

سلام

بالا تو پست 11 که نوشتم ، بازم چشم ، بفرمایید ، این هم لینک دانلود برنامه با کرکش :

لینک دانلود برنامه و کرکش، کلیک بفرمایید

اگه باز هم مشکل دارید ، خود لینک رو پایین مینویسم ، توجه داشته باشید ، دو تا جای فاصله پایین تو قسمت اول لینک هست،

که باید اونها رو حذف و پشت سر هم بنویسید:

ra pid share.de/files/25847263/PDF.Password.Cracker.Pro.v2.0.WinAll.Cracked-CRD.rar

موفق باشید
.

ramin2004

Member
عجیبه! من چرا لینکی واسه دانلود نمی بینم؟! عکسشو گذاشتم،ببینم شما می بینید؟ شاید من دارم اشتباه می کنم:
2j47hnt.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا