با چه نرم افزاری پسوردpdf را پیدا کنم ؟

سلام

بابا ایول، من که تا قبل از این پست شما کلی سر کار بودم:wink:

دوست عزیز ، شما از سایت راپید و سایتهای مثل اون ، که فضای اختصاصی به کاربران میدند ، اون هم برای

آپلود و دانلود ، ظاهرآ کم کار کردید ، حالا بگذریم ، توی فروم احتمالآ آموزش دریافت فایل از این سایت هست ،

ولی چشم ، میگم ، شما توی سایت برو ، بعد طبق همین عکسی که فرستادید ، ستون Free رو تا انتها برو پایین

آخر صفحه ، درست پایین همین ستون ، یه کلید Free هست ، اون رو بزن ، تا به صفحه بعد بروید ، تو صفحه بعدی

یه کنتر شمار زمانی ، شروع به زمان معکوس میکنه ، مثلآ از 55 ثانیه تا صفر بشه ، بعد یه کد رمز امنیتی رو در سمت چپ مینویسه

که معمولآ سه کاراکتر داره ( بیشتر نیست ، ولی بعضی وقتها 2 تا حتی یکی رو هم دیدم ) اون کد رمز رو توی ، باکس بغلش

در سمت راست تایپ کنید و بعد هم گزینه دانلود رو بزنید.

نکته

قبل از رفتن به سایت ، دانلود منیجر خود رو غیر فعال کنید ، وقتی از گزینه Free استفاده می کنید ، تو این جور سایتها

نمیتونید از هیچ دانلود منیجری استفاده کنید ، و فقط باید از دانلود توسط خود سیستم استفاده کنید ، که بدیش اینکه

اگه وسط کار سیستم قطع بشه ، باید از اول اون رو دانلود کنید.

درضمن از این سایت وقتی بخواهید فایلهای زیاد ، با حجم های متفاوت و بزرگ دانلود کنید ، اگه بخواهید از گزینه Free استفاده

کنید ، باید هر چند وقت یکبار یه تایم زمانی مشخصی ( بسته به دانلود شما) فاصله داشته باشید.

شما اگه بخواید براحتی و پشت سر هم از این سایت استفاده کنید ، و در ضمن از دانلود منیجر هم استفاده کنید ،

باید در سایت عضو باشید ، که اگه اشتباه نکنم ، 8 یورو برای هر ماه هست.

موفق باشید
.

ramin2004

Member
عزیز من روی free هم زدم، ولی تایمری نمیاد. من قبلا از این سایت فایل گرفتم ولی مشکلی نداشتم، نمیدونم این دفعه چرا اینجوری شده.
حالا تو نمی تونی اون کرک رو برای من بفرستی؟ (فقط کرک)

سلام

بفرمایید ، این هم بخاطر روی گل شما :

لینک دانلود

بعد از اینکه فایل رو دانلود و استخراج کردید ، اسم فایل رو به ( crackpdf.exe ) تغییر بدید ، و بعد اون رو تو فولدر اصلی

کپی کنید ، حتمآ خبر بده متوجه بشم که فایل رو گرفتی ، در ضمن اگه بازم سوالی بود ، در خدمتیم...

لینک هم تست شده ، از نظر دانلود سالمه.

موفق باشید.

سلام

خواهش میکنم ، وظیفه بود ، خوشحالم درست شد، مرسی که خبر دادی:) :wink:

موفق و پیروز باشید
.

جدیدترین ارسال ها

بالا