سلام
پیشاپیش روز پدر رو به همه دوستان و اساتید از طرف خودم به پدرای مهربونتون و از طرف شما به باباسنجاقک مهربونم تبریک میگم.
یه تست رنگ با پلی پینت رو مش آخری
فکر کنم بیشتر فهمیدم پلی پینت چیه. از اسپری و اسپات و خطهای نرم وشیفت خوشم اومد.
یه زیر رنگ سبز و بعد چند تا لکه رنگی برای شروع بعد شخصیت دهی و کار موضعی و استفاده از فرم برای جدا کردن و شاخص کردن.
از همسایگی رنگها هم خیلی استفاده کردم.
چند نمای مختلف گذاشتم تا ایرادای کار بیشتر پیدا بشه.
زیررنگ هست و با ظریفکاری و تکسچر و cavity و فیلتر بهتر میشه...
درمورد سفارش محمد جان هم دستاش خیلی اذیت میکرد از اول و هی میترسیدم که بعد از آنرپ اذیت کنه بخوام دستکاری زیاد بکنم ولی یکمی باهاش بازی کردم تا اینکه فکر کردم دستاش خیلی کوچیک و بیحاله. داداشم میگفت دست کوچیک نشونه ضعفه منم بزرگترش کردم. انگشت نداره ولی دستکشش بهتر شد.
مرتضی هم با همه شلوغسری بهم گفت که ریشش مشکل داره و تزئینات بدنش یکنواخت شده. درسته مش قبلی فرمهای اصلیش بارزتر بود.
تا یه حدی با رنگ میتونم توجهو چند جا بیشتر متمرکز کنم ولی اگه مشکل اساسی تره به نظرتون من آماده تغییراتم.
رنگم اگه هر مشکلی داره مشتاقم. این ماسک کویتی تیره میتونه خودشم رنگهای تیره دیگه داشته باشه...
راستی سوال:
من مش باجزئیات قبلی رو ریتوپو کردم و تو توپوگان و تری دی کوت هم میشه با اون دو تا مپ نرمال و دیسپلیس گرفت.
فکر میکنم تو xnormal هم اگه اذیت نکنه میشه.
اما میخوام بدونم حالا که مش تغییر کرده. میتونم یه lowpoly با آنرپ جدید رو بیارم تو زیبراش. یا اصلا میشه دو تا مش مشابه رو بدون اینکه از رو هم کار شده باشن آورد تو زیبراش و بهش گفت حجم اون رو بده به صورت نرمال به اونیکی دیگه؟
مثلا اگه من راحت تر باشم با یه برنامه مثل SC رو حجم پایه و یا حتی برعکس رو حجم دیتیل کار کنم میشه آورد تو زیبراش و با اون یکی بهم خوروند.
منتظر نظرا و جواب سوالم هستم.! . بعد از امتحاناتون هم من منتظرم ...
متشکرم.
عیدتونممبارک
یا علی