اینم کرک پروین 2003 که مي خواستين!!!

آقا اين آقا باقر ما سرش يكيمي فعلا شلوغه !

حتما كمك مي كنه !

صبر كنيد !

------------
محمد

bagher2

Member
سلام به همه دوستان عزیزم

اولا:
خطاب به تمام دوستانی که بقول خودشون می گن که کرکی که ارائه دادم کارنمی ده بایدعرض کنم که اصلا اینطورنیست این کرک روخودم بارهاوبارهااستفاده کردم همین الان هم روی کامپيوتر خودم نصبه تازه تاحالا صدهانسخه ازاونو به مشتریهادادم هيچکدوم مشکلي نداشتن.پس اينکه شايداين کرک درست عمل نمي کنه ازنظرمن قابل قبول نيست!!!
ثانيا: اگراحياناکارنمي ده دلايل ديگه اي ممکنه داشته باشه که به چندتاازاونااشاره مي کنم:

1- نسخه اي که من ازخودپروين دارم وعکسهاي اولش روبراي شماگذاشتم ظاهراهمونيه که لينک دانلودش رودادم.حجمش 12.9مگابايته.تاحالا من جايي نديدم که نسخه دومي ازپروين
2003ارائه داده باشن اگرهم واقعا ديدين به من اطلاع بدين!
نکته مهم:
پروين 2003فقط برروي محيط ايکس پي قابل اجراست ودرويندوزهاي ديگرباوجوداينکه نصب مي شودامادرست عمل نمي کند!!!
حالابراي اينکه پروين 2003 روکه لينک دانلودش داده شده روبانسخهاي که من دارم مقايسه کنيدوهم اينکه محل دقيق کپي کرک روبدونيدبه اين عکس نگاه کنيد

parwinnasb.PNG

برفرض اينکه لينک ارائه شده همونيه که من دارم.مي مونه مسئله کرکش که ممکنه دوستان درست اونوانجام نداده باشن .بااين وجوديکبارديگه مراحل کرک اين برنامه روبراي شماباعکس توضيح ميدم شايدکه مشکلتون حل بشه!!!

نحوه کرک کردن پروين 2003
بعدازاينکه برنامه پروين رونصب کردين .درموقع اجراازشماسريال نامبرمي خوادکه باکپي کردن اين کرکي که دادم واجراي دوباره برنامه ديگه برنامه ازشماسريال نامبرنمي پرسه!
اينم لينک جديدکرک
باوجوداينکه کرک قبلي روهم تست کردم ولي بااين وجوبنابه درخواست يکي ازدوستان دوباره فايل ايگزه اون که روي کامپيوترم قرارداره براي شماآپلودکردم.ازاينجادانلودش کنين
http://www.sharemation.com/box/software/crack-p2003.exe
لازمه بگم که درموقع کپي واجراي کرک نبايدبرنامه بازباشه چون درغيراينصورت کرکش درست انجام نمي شه!
کرک رومثل کرک اغلب بازيهابايددرجايي که برنامه رونصب کردين کپي کنين توي عکس بالا ببينيد!
بعدازکپي کرک بايداونواجراکنين بعدازاجراصفحه اي مثل اين ظاهرميشه

parwnicrack.PNG

که شمابايدبرروي کلمه Crack داخل اون کليک کنيدتاکرک اجرابشه.
بعدازاجراي کرک حالا برين وبرنامه پروين رواجراکنين درابتداي اون بايداين صفحه ظاهربشه

parwnicrack2.PNG

ظاهرشدن اين صفحه نشانه اجراي صحيح کرک مي باشد.حالا برروي شکل سمت راست که توي عکس اونوبافلش مشخص کردم کليک کنيد.بااينکابرنامه مينيمم ميشه وآيکن اون کنارساعت قرارمي گيره که باکليک راست برروي اون مي تونين اونواجراکني.البته توصيه مي کنم که حتما راهنماي استفاده اون بخونيدبعدش اونواجراکنيد!
ثانيا:
حيف که حجم برنامه زياده والا اونوبراي شماآپلودمي کردم.آخه من ازخطوط ديال آپ وازنوع پالس اونم باسرعت کم استفاده مي کنم بهمين خاطرچندبارکه سعي کردم اونوبراي شماآپلودکنم به نصفه که مي رسيدآپلودقطع مي شدوزحمت هام به هدررفت.
من قبلا توي قسمت نيازمنديهاي اين سايت درخواست آموزش برنامه Easy File Sharing
روداده بودم که کارمن وشماروتوي اينجورمواقع راه بندازه ولي متاسفانه هيچکس جواب نداد!!!

بهرحال اگه طالبشين يه راهي پيداکنين تااونودراختيارشمابذارم

کوچيک همتون
باقر

saman_sweden

Active Member
bagher_hacker گفت:
سلام به همه دوستان عزیزم
.............................
بهرحال اگه طالبشين يه راهي پيداکنين تااونودراختيارشمابذارم
...................
کوچيک همتون
باقر

دوست عزيز چرا حيال خودتو و ديگر دوستان را راحت مني كنيد
البته برا من مربوط نيست براي اينكه من نيازي به اين برنامه ندارم تا دانلود كنم

اما ديدم تايپك هي بالا ميايد گفتم چند خطي بنويسم

شما فضاي sharemation داريد
فقط اون فايل كراك شده را در اختيار دوستان بداريد حيال خود و بقيه هم راجت كنيد اون فايل فكر نكنم از يك نگا بيشتر باشه و يه فايل بيشتر هم نيست اونطوري كه من از پيام دوستان خوندم
درضمن يكنفر ميگه كراك خرابه شايد اشتباه كنه اما در اين تايپك همه نوشته اند كراك خرابه
پس نتيجه ميشه كه اشكال از برنامه كراك است
در هر حال حود دانيد

saman_sweden

Active Member
bagher_hacker گفت:
آقا سامان عزيز
خيلي ببخشيد هااااااااا
اگه چشم داشتيدو
............
باقر

جناب باقر
من قصد ناراحت كردن شما را نداشتم از متن بالا معلومه از من ناراحت شديد

هدف من اين بود كه با اون پيشنهاد كار خودتون را راحت كنيد

اگر نوشته من ناراحت هستيد جدا پوزش ميخواهم

sorosh

Active Member
bagher_hacker عزيز

من الان فايل جديد را دانلود كردم وبا ويندوز ايكس پي

دوباره امتحان كردم ولي اجرا نشد .....

؟؟؟؟؟؟

Salar

Active Member
اجرا نميشه...نميدونم چي شد بعد از اينكه اين فايل رو دانلود كردم و اجراش كردم كامپيوترم يهو خاموش شد!!!

Unity

Member
آقا باقر ٬ ببخشيد كه هي زحمت ميدم . من منظورم از فايل exe ٬ فايل exe خود برنامه بود و نه فايل كركش ٬ كه ما اون رو جايگزين فايل exe توي فولدر توي كامپيوتر خودمون كنيم . البته نمي دونم شايد باز هم كار نكنه .
بهر حال از اينكه باز هم راهنمايي مي كني ممنون .

mossi

Member
اقا باقر با اين لينك جديد هم كرك كار نميكنه . شايد
ويندوز شما هوم اديتيون است و روي ايكس پي پروفشنال كار نميكنه . شما چه ويندوزي داري ،
هوم يا پروفشنال .

باقر جون اگه با هاست مشكل داري بگو برات رو سايت نورس هكر يه اف تي پي تعريف كنم .. فايلهات رو اونجا بروز عزيزم !

------------
محمد

bagher2

Member
اگه اينکاروبکني جداممنون ميشم
حسابي شرمنده مي کني

من کوچيکتم استادمحمد عزيزم

bagher2

Member
خطاب به تمام دوستان عزيزم بايدبگم که من ديگه دارم واقعا شاخ درميارم ازاينکه مي گين اين کرک خرابه !!!
به نظرشما آيااين امکان وجودداره که يه فايل موقع آپلودخراب بشه ؟؟؟
اصلا همچين چيزي ممکنه!!؟؟
درجواب موسي جان بايدبگم که ويندوزايکس پي من ازنوع پروفشناله
وحرف آخرمن اينه که شرمنده همتونم ازاينکه نتونستم به شما کمک درست وحسابي بکنم!!

اميدوارم موفق باشين
کوچيکتون
باقر

saman_sweden

Active Member
bagher_hacker گفت:
اگه اينکاروبکني جداممنون ميشم
حسابي شرمنده مي کني

من کوچيکتم استادمحمد عزيزم

آقا باقر

ببخشيد فضولي مي كنم
شما نيازي نداريد همه فايلها را جايي آپلود كنيد همون فايل خود پروين را توي همونsharemation بريزيد فكر كنم كافي باشد

bagher2

Member
خواهش مي کنم سامان جان شما سرورين!
نمي دونم منظورتون ازفايل خوپروين فايل اجرايي اونه يافايل ست آپش!
اگه منظورتون فايل ست آپه که قبلا هم گفتم 12.9مگه که آپلودش مشکله!
ولي اگه منظورتون خودفايل اجرايي پروينه وبه نظرتون مشکلتون روحل مي کنه بازهم حرفي نيست اونم براي شماآپلود مي کنم
منتظرباشين

saman_sweden

Active Member
bagher_hacker گفت:
خواهش مي کنم سامان جان شما سرورين!
نمي دونم منظورتون ازفايل خوپروين فايل اجرايي اونه يافايل ست آپش!
اگه منظورتون فايل ست آپه که قبلا هم گفتم 12.9مگه که آپلودش مشکله!
ولي اگه منظورتون خودفايل اجرايي پروينه وبه نظرتون مشکلتون روحل مي کنه بازهم حرفي نيست اونم براي شماآپلود مي کنم
منتظرباشين

منظور من همون فايل Parvin.exe است كه همون بقول شما خودفايل اجرايي پروين ميشه
متاسفانه من ندارم و وقت هم ندارم بشينم برنامه را باهاش ور برم و اون قسمت قفل را از برنامه ور دارم
شاد باشيد

bagher2

Member
بفرماييداينم فايل اصلي خودپروين که الان روي کامپيوترم نصبه وعالي کارميکنه!
http://www.sharemation.com/box/software/ParWinXP.exe

راستي يه سوال ازدوستان عزيزداشتم برنامه اي روکه نصب کردين باعکس بالا مقايسه کردين؟؟؟؟آيادوتا نسخه پروين يکي هستنديا باهم تفاوت دارن؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگه به اين سوالم پاسخ بدين
کوچيکتون
باقر

mossi

Member
آقا اين فايل اجرايي را هم من جايگزين فال قبلي توي پروين كردم بازهم كار نميكنه .

عجبا !!

چطوري ميشه 5 نفر مشكلشون حل شده ! 5 نفر نه؟؟؟

اعجاب انگيزه !

؟؟؟؟؟؟؟؟

----------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا