ARTA_ADOBE CO
Active Member
نه در نوسانه نواسنش هم رو 15 یا بیشتره هست !!!!
البته همیشه نه ها یهو بهت حال میدن تا 2 هفته نوسان سرعت نداری!
البته همیشه نه ها یهو بهت حال میدن تا 2 هفته نوسان سرعت نداری!
آقا ما نفهميديم اين 64 يا 125 يا 256 كه ميگن واقعيه يعني همين سرعته يا نه ؟؟
ببينم مثلا 128 يعني مثلا چند كيلوبايته مخصوصا براي دانلود !
سرويسي كه شما استفاده ميكنيد !
128 بین 16-28
و در 256 بین 28 - 45 در تغییره
و هم اکنون بعضی شرکت ها adsl 2 هم ارائه میدهند
يعني 14 كيلوبايت ؟؟مال من؟
متغیره الان به بالاترین حدش به 14 میرسه ولی بعضی وقتا رو 8 و 9 میاد!
درسته آيا وجود داره !؟الان شرکتی که سرویس 128 /128 را ارائه کند با قیمت خوب کدام است ؟؟؟
راستي ببينم براي لود صفحات وب يرعتشون بيشتره يا مثل دانلود هست ؟
سلام علیرضا جان خوبی؟
این سرعت ها رو از کجا آوردی؟
128 حداکثر تا 14 باید به صورت استاندارد و بهترین شرایط جواب بده!
اینم حداکثر تو بهترین شرایط تا 27 یا 29 جواب میده.
این هم تقریبا تبلیغاتی هست چون خطوط ایران فعلا گنجایش سرعت بیشتر رو ندارن.
این آمار برای 7 ماه پیش هست که من استفاده میکردم --- و شرکتی که تازه ارائه کرده بود adsl رو --- ولی اینجوری که بچه ها میگن برای من جای تعجبه و واقعا سرعت پائینی هست --- نمیدونم چرا ؟ شاید دلیلش اینه که اون شرکتی که من خدمات گرفته بودم کاربران کمی داشت چون در اوایل کار بود و جائی که من استفاده میکردم بسیار نزدیک به مرکز بود و کمتر از 1 کیلومتر --- این سرهت ها رو من در flash get میگرفتم و در بهترین حالتش این سرعتها رو میداد
ولی همین شرکت پوسترهای زیادی در مورد adsl 2 زده و پخش کرده و حسلبی تبلیغ کرده !
از مجموع یک میلیون سوئیچ هواوی خریداری شده توسط مخابرات استان تهران، تنها 300 هزار ONU با فیبر نوری فعال شده و 700 هزار سوئیچ دیگر با سیم مسی فعال شده است؛ در نتیجه سوئیچها کارایی لازم را نخواهند داشت و پهنای باند اینترنت کاهش خواهد یافت.
یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از خرید یک میلیون پورت سوییچ هواوی توسط شرکت مخابرات استان تهران خبر داد و تایید کرد که هر چند این سوییچها به لحاظ فنی بسیار خوب عمل میکنند و دارای این مزایا هستند که ارتباط چندرسانهیی را حمایت کنند، اما سوییچهای خریداری به تنهایی قادر به فعالیت نیستند و به واسطههای ONU احتیاج دارند، در حقیقت باید بین سوییچها و واسطههای ONU نوعی تناسب وجود داشته باشد.
وی، با بیان این مطلب که به دلیل محدودیت در امکانات، برخی از ONUها در داخل یکی از مراکز سوئیچ نصب شده است، گفت: به همین دلیل، در خروجی این مرکز، به جای فیبر نوری از سیم مسی استفاده شده است.
این منبع افزود: فیبر نوری چندین فرکانس را منتقل میکند، ولی استفاده از سیمهای مسی از سویی این قابلیت را از بین برده و از سوی دیگر پهنای باند را مورد آسیب قرار داده است.
وی، در پایان دلیل وقوع این امر را کمبود آگاهی در میان کارشناسان دانست و افزود: این ناآگاهی به این امر منجر شده که سوئیچها تنها یک سوم ظرفیت را حمایت کنن