ایجاد محدودیت در پهنای باند اینترنت پر سرعت

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حمید منظور اینارو خوب متوجه نشدی! منظورشون این بوده که کاربرایی که تا اون تاریخ اجرای اون حکم مسخره اکانت بالای 128 داشتن و فعال بودن میتونن ادامه بدن ولی مثلا من نوعی که الان دارم با اکانت بالای 128 کار میکنم اگر فردا برم اکانتم رو قطع کنم و پس فردا بخوام دوباره تمدید کنم دیگه نمیشه! ولی اگر قطع نکنم میتونم بازم از ماه بعد بالای 128 بگیرم.

hamid ir

Well-Known Member
حمید منظور اینارو خوب متوجه نشدی! منظورشون این بوده که کاربرایی که تا اون تاریخ اجرای اون حکم مسخره اکانت بالای 128 داشتن و فعال بودن میتونن ادامه بدن ولی مثلا من نوعی که الان دارم با اکانت بالای 128 کار میکنم اگر فردا برم اکانتم رو قطع کنم و پس فردا بخوام دوباره تمدید کنم دیگه نمیشه! ولی اگر قطع نکنم میتونم بازم از ماه بعد بالای 128 بگیرم.
نچ
من خودم رفتم داتك بابا
همون موقع كه اين قانون رو گذاشتن چندروز بعدش با يه سري رفتيم براي اعتراض(منم نخودي بودم:دي)
من گفتم منكه قبلاً سرويس گرفتم و الان قطع كردمو و دوباره بخوام بگيرم بهم 256 ميديد؟گفت البته كه ميديم.چون شما يوزر ما قبل از تصويب اين قانون بوديد بهتون 256 به بالا هم ميديم

arashonline

Well-Known Member
خوبه ديگه معلوم نيست اين قضايا به نفع اين شركت ها هست يا نه ؟؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
نه بابا اگه ردیف بود که الان اینجا نبودیم و اعتراضی نداشتیم.
منم قبلا سرعتم 512 بود که دیگه گفتن نمیدیم البته پارس انلاین بود که بعد از اینکه قرار دادش تموم شد دیگه قرار داد جدید رو بالای 128 نمیدن ، اینم بگم تا قراردادشون تموم نشده بود سرعت ها حتی یک کیلو بایتم کم نشد.

hamid ir

Well-Known Member
نه بابا اگه ردیف بود که الان اینجا نبودیم و اعتراضی نداشتیم.
منم قبلا سرعتم 512 بود که دیگه گفتن نمیدیم البته پارس انلاین بود که بعد از اینکه قرار دادش تموم شد دیگه قرار داد جدید رو بالای 128 نمیدن ، اینم بگم تا قراردادشون تموم نشده بود سرعت ها حتی یک کیلو بایتم کم نشد.
داتكم مثل پارس آنلاين عمل ميكنه؟
آخه بچه هايي كه مثلاً 256 داشتن ميگفتن الان سرعتمون نصف شده

S.H.R.M.K

Well-Known Member
الان که مال منم شده 128 ولی تا قبل قرار داد درست بود ،من شنیدم که داتک از موقعی که این خبر پخش شد سرویس هاشو سرعتشو اورده پایین ، الان که سارا میگه درست شده احتمالا به خاطر اعتراض کاربرا این کارو کرده ولی پارس آنلاین اینجوری نبود.

داتک هم وقتی سرویس ها قراردادشون تموم بشه دیگه نمیتونه با سرعت 128 به بالا سرویس بده حتی به اونایی که قبلا داشتن حالا باید ببینیم برای سارا رو چه کار میکنن تا دقیق معلموم بشه.

hamid ir

Well-Known Member
من ميتونم الان از داتك به پارس آنلاين تغير سرويس بدم البته با همون مودمي كه از داتك گرفتم؟
يعني فقط سرويس بگيرم بدن گرفتن مودم

ARTA_ADOBE CO

Active Member
این طرح دوامی نداره ! (ولی نمیدونم کی قراره کامل برداسته بشه !)
اولین دشمنان این طرح خود شرکت ها هستند !

arashonline

Well-Known Member
آقا تو اين اعتراضات ميگم اين قضيه پوشش كل تهران براي اينترنت پر سرعت هم مطرح كنيد خوب ميشه ها !!

alireza-metal

Active Member
به به -- عجب تاپیکی --- خدا خیرت بده --- من یه مدتی نبودم و الان میبینم که حسابی فعالیت بوده اینجا --- دمتون گرم ---

انرژی هسته ای 200 تومن بسته ای !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
علیرضا داشت کم کم دلم برات تنگ میشد !
آرش بزار فعلا محدودیت رو برداریم ! بعدش...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

آرتا جان میشه یه چک بکنی سایت کار افتاده ،مثل اینکه پهنای باند کم آورده.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
آره حمید رضا جان الان دارم با هاست صحبت میکنم...
حل میشه...

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
دستت درد نکنه و خسته نباشی.
آقا اگه کمکی هست و از دست من میاد بگو تا انجام بدم.
راستی من دیروز دیدم حمایت ها خیلی خوب بود و تقریبا 1500 تا سایت لینک دادن و این خیلی خوبه.
فقط باید برای اینکه تو گوگل هم سایت بیاد رتبه بالا همون لینکدونی که گفتم راه بندازیم .

S.H.R.M.K

Well-Known Member
یه سوال دیگه: کسی خبر جدید نداره از این جریان؟
من از یک نفر شندیم این قانون برداشته شده ولی مطمئن نیستم که درست گفته باشه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم تا اونجا که خبر دارم چند تا از دوستام سرعتشون خوب شده منتها نمیدونم کاملا درست شده باشه یا نه! ولی ادامه بدید کارتون رو کار خوبیه. همین فشارا بوده که الان این نتیجه رو داده.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
مممنون از لطفتون...
نه قانون سر جاشه...
اگه بردارن همه روزنامه ها دربارش مینیویسن...

arashonline

Well-Known Member
آقا ما نفهميديم اين 64 يا 125 يا 256 كه ميگن واقعيه يعني همين سرعته يا نه ؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا