ایجاد محدودیت در پهنای باند اینترنت پر سرعت

ARTA_ADOBE CO

Active Member
سرعت افتضاح شده که به سرور ربط داره...
حمید رضا حرف خوبی زد باید از یاهو مسنجر هم استفاده کرد !
بیشتر توضیح بده آرش جان فونت که اندازه طبیعی است؟ صفحه هم که هدر ثابت داره ؟ Rss 2.0 که سایت داره ؟

بچه ها اخبار سایت رو نگاه کنید اگه خبری از قلم افتاده بگید...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من زیاد نمیتونم پست بزنم چون هر پستم 10 دقیقه طول میکشه تا بیاد.
تو یه وبلاگ هم به سایت لینک دادم البته پر بیننده نیست ولی برای اینکه تو گوگل ریت سایت بره بالا خوبه.

بازدید ها هم برای روز اول خیلی خوبه کم کم تصاعدی میره بالا.
آرتا جان به پیغام های خصوصیت یه نگاه بنداز لطفا.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
چند تا از دوستان گفته بودند برای سایت هدر هم بزار ؟ مگه میشه نذاشته باشم...
دوستان چه کسانی موفق به دیدن هدر سایت نشدن ؟ (اگه نیاد باید refresh کرد)
هدر سایت حجم 67 kb داره و اگه لود نشه مشکل سرعت کانکشن هست !

S.H.R.M.K

Well-Known Member
والا آرتا جان من که الان نمیتونم سایت رو باز کنم ایندکس سیات میاد بالا.

arashonline

Well-Known Member
سرعت افتضاح شده که به سرور ربط داره...
حمید رضا حرف خوبی زد باید از یاهو مسنجر هم استفاده کرد !
بیشتر توضیح بده آرش جان فونت که اندازه طبیعی است؟ صفحه هم که هدر ثابت داره ؟ Rss 2.0 که سایت داره ؟

بچه ها اخبار سایت رو نگاه کنید اگه خبری از قلم افتاده بگید...
نه ميگم فونتش كوچيك بود استاندارد هست ولي بزرگتر هم ميشه كرد !
خي من هدر رو نديدم سايت هم باز نشد !

S.H.R.M.K

Well-Known Member
لوگو ها خیلی خوب شده دستت درد نکنه.

به نظرم داره حمایت ها از سایت بیشتر میشه من امروز که آمار سایت رو گرفتم دیدم چند تا سایت و وبلاگ دیگه هم همایت کردن.

آرتا جان من عقیده دارم اگر توی سایت یک جایی باز کنی تا لینک کسانی رو که از این حرکت حمایت کردن تو اونجا بزاریم نتیجه بهتری میشه گرفت ، هم از این نظر که دیگران هم تشویق به این کار میشن و هم رنک گوگل بالا میره.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اینم لینک سایت هایی که از لوگو استفاده کردن.

این سایت بصورت نوشتاری لینک داده.
سرزمین رویایی

این تو لینکدونیش گزاشته
دیده بان

عصرونه هم به صورت نوشتاری لینکیده
عصرونه

این تصویریه
یک پوریا

لوگو گزاشته
روی شیروانی داغ

اینم لوگو
بارون

این لینک داده
کرمان شاپ

اینم لوگو
زندگی دیجیتال

بازم لوگو
سایت گردی

ARTA_ADOBE CO

Active Member
فکر خوبیه اما تو اینها را چطوری فهمیدی که لین دادن 3 تاش رو من میدونستم اما بقیه رو نه !
اگه تو کمک میکنی چرا که نه !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اسم سایتتون رو یا کلمات کلیدیش رو اگر تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید که چه سایتایی از سایت اسم بردن یا لینک دادن.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
سارا جان قبلا قبل از اسم سایت RANK میزدی تو google نشون میداد یادم رفته دقیقش رو !؟
در هر صورت رو سایت یه GOOGLE indicator نصبه !
ولی لینک دهنده رو نشون نمیده !

نتیجه سرچ :
هیچ کدوم از سایتها صفحه قبل نیمد !

کسی اون سرویس گوگل رو که online بود و ضمن نمایش ranking لینک دهنده رو هم نمایش میدادمیدونه کجاست !(دنبالشم یه چند وقتیه)

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اگه کمکی باشه و از دستم بر بیاد چرا که نه.
اینا رو هم با گوگل فهمیدم که لینک دادن یک سرویسی داره که هر کس بهت لینک داده باشه بهت میگه و جایگاه سایت رو هم تو موتور های جستجو مشخص میکنه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بخشنامه* جديد محدوديت ارايه* پهناي باند اينترنت ابلاغ شد
مراكز دانشگاهي و تحقيقاتي، مشروط به نصب فيلترينگ، از محدوديت مستثنا* هستند

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: بخشنامه مربوط به دستورالعمل محدوديت ارايه پهناي باند اينترنت از صبح امروز به شركت های PAP و همه كساني كه وظيفه ارايه پورت پرسرعت را داشتند ابلاغ شد.

محمود خسروي در گفت و گو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، با بيان اين كه با توجه به محتواي شبكه اينترانت، محدوديتي در اين شبكه براي پهناي باند وجود ندارد، تاكيد كرد: محدوديت تعيين شده براي واگذاري پهناي باند با سرعت بيشتر از 128 k صرفا منحصر به شبكه اينترنت است.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در ادامه گفت: مراكز دانشگاهي، آموزشي، تحقيقاتي، تجاري، شهرك هاي صنعتي، كتابخانه هاي عمومي، فرهنگسراها و PAP ها مشروط به نصب فيلترينگ از محدوديت ياد شده مستثني هستند.

به گفته وي اين محدوديت شامل حال رسانه ها ازجمله خبرگزاري ها و روزنامه ها نمي شود.

خسروي درباره نظارت بر روند اين واگذاری ها گفت: كار نظارت به عهده سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است كه بخشي از اين نظارت را به صورت ميداني انجام می دهند.

وی در ادامه تصريح كرد: محدوديت پهنای باند براي مركزی تلقی می شود كه امكان دسترسی عموم به شبكه اينترنت را مهيا می كند و ضمن اعمال فيلترينگ، بايد سرعت دسترسی هر ايستگاه به اينترنت بيشتر از 128 k نباشد.

بنا بر اين اعلام، اين بخشنامه در جلسه ای كه با حضور نمايندگاني از حوزه معاونت وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات، شركت فن آوری اطلاعات و مسوولان ذيربط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی برای شفاف سازی محدوديت پهنای باند برگزار شد، به تاييد رسيد.

به نقل از ایسنا

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
وزارت ICT در محدوديت اينترنت پرسرعت تخفيف داد

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: بخشنامه مربوط به دستورالعمل محدوديت ارايه پهناي باند اينترنت از صبح امروز به شركت*هاي PAP و همه كساني كه وظيفه ارايه پورت پرسرعت را داشتند* ابلاغ شد.

محمود خسروي در گفت*وگو با ايسنا، با بيان اين كه با توجه به محتواي شبكه اينترانت، محدوديتي در اين شبكه براي پهناي باند وجود ندارد، تاكيد كرد: محدوديت تعيين شده براي واگذاري پهناي باند با سرعت بيشتر از 128 k صرفا منحصر به شبكه اينترنت است.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در ادامه گفت:* مراكز دانشگاهي، آموزشي،* تحقيقاتي،* تجاري، شهرك*هاي صنعتي، كتابخانه*هاي عمومي،* فرهنگسراها و PAP*ها مشروط به نصب فيلترينگ از محدوديت ياد شده مستثني هستند.

به گفته وي اين محدوديت شامل حال رسانه*ها ازجمله خبرگزاري*ها و روزنامه*ها نمي*شود.

خسروي در باره نظارت بر روند اين واگذاري*ها گفت: كار نظارت به عهده سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است كه بخشي از اين نظارت را به*صورت ميداني انجام مي*دهند.

وي در ادامه تصريح كرد: محدوديت پهناي باند براي مركزي تلقي مي*شود كه امكان دسترسي عموم به شبكه اينترنت را مهيا مي*كند و ضمن اعمال فيلترينگ، بايد سرعت دسترسي هر ايستگاه به اينترنت بيشتر از 128 k نباشد.

بنا بر اين اعلام، اين بخشنامه در جلسه*اي كه با حضور نمايندگاني از حوزه معاونت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، شركت فناوري اطلاعات و مسوولان ذيربط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي شفاف سازي محدوديت پهناي باند برگزار شد، به تاييد رسيد.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با این اخبار ظاهرا میخوان وانمود کنن که دلیل اصلی این کار مثلا استفاده یوزرا از سایتای غیراخلاقی و ... هست که بعید میدونم اینطوری باشه! چون کاربرای قدیمی الان راحت دارن با همون پهنای باند قدیمی کار میکنن. من فکر کردم اون شب بطور اتفاقی سرعت من برگشته به حالت قبلی ولی از اون شب تا حالا سرعتم خوب شده و همون حالت اولیه رو داره.

اینا همونطوری که من روزای اول گفتم اصلا با هم هماهنگ نبودن. الانم بخاطر فشار مجلس میخوان این قانون رو بردارن ولی با اینکارا نیخوان اروم اروم اینکارو انجام بدن که خیلی شکست طرحشون به چشم نیاد. امروز میگن کتابخونه و فرهنگسرا و ... فردا هم کلا ازاد میکنن. وگرنه قبل از این ماجرا هم تمام سرویس دهنده ها مجبور به استفاده از فیلترینگ بودن و الان هم تمام Isp ها فیلترینگ رو انجام میدن و دیگه دلیلی نداره که بخوان این شرط رو بذارن!

hamid ir

Well-Known Member
من قبلاً داتك سرويس داشتم 1 ماهه كه قطع كردم.امروزم زنگ زدم ميگم 256 ميخوام ميگن به يوزر جديد 256 نميديم
ميگم من سرويس داشتم ميگن همينه ديگه
نشون ميده الان رو حرفشونم نيستن كه به يوزر قديمي سرويس بالاي 128 بدن
كلاً حرفاشون حساب كتاب نداره
بايد برم سراغ مهر اداري براي كارم

hamid ir

Well-Known Member
الان به غير سارا همه ي دوستان سرويسشون رديفه؟
سرعتشون برگشته به حالت عادي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا