سلام آقا امیر
کارتون رو دیدم
حرف نداره. رنگ بندی تون فوقولادست.
تبریک
انشاالله کار های بعدی
راستی تولیدش چند ساعت وقت برد؟
سلام
آقا کارت خوب بود خسته نباشی
فقط یه سوال میشه بگی با چه دوربینی فیلمبرداری شده کار ؟
سرعت فیلم رو هم بگی ممنون می شم (fps )?
بببخشید هواسم نبود شد دو تا
یا علی
من که چیزی ندیدم
البته دیدم اما نمیدونم کار شما بوده یا نه ! ( شبکه 2 فکر کنم بود که بصورت میز گرد بود همین دیشب)
آقا این از چه شبکه ای پخش میشه ؟
110fps رو با چه دستگاهی تله کردید؟ تا جایی که من میدونم دستگاهی برای تله کردن نگاتیو به PAL تو ایران نداریم. خودت که میدونی. سرعت Record 110fps سرعت Play: 24fps و سرعت سیستم PAL هم 25fps ؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد سئوالت باید بگم مرسی که فهمیدی احساس می کنم تونستی تشخیص بدی که نو جنس این تیزر ویدیو نبود درسته علی جان این اولین تیزری بود در ایران که نگاتیو کار شد بچه ها این واقعا اولین باره که تو صنعت تیزر سازی از دوربین نگاتیو استفاده شده دوربین هم ari3بود و تقریبا 110 fps که اتفاق های زیادی در تولید این تیزر افتاد که همشون هم خیلی مهم بودن و حساس بحث چاپ و اسکن و ........ ولی بالاخره تست نگاتیو زدیم .
با سلام خدمت تمامی دوستان
و همچنین سلام خدمت آقای amirmc
یه سوال داشتم این پلاگینی که برای لوگوی همراه اول که در پایان کار میاد و دور لوگو می چرخه چیه ؟ اگه اشتباه نکنم دوتا توده دود
سبز و نارنجی هست
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام آقا امیر کاش آموزش کاری رو که کردی بزار ی اگه این کارو بکنی به من و همه لطف کردی
تا همه از اطلاعات و کارتون لذت ببرن
یا علی
والا علی جان این کارو کردم البته نه مثل andrew
آقا امیر یعنی شما DVD آموزشی افتر افکت می خواید بدید بیرون؟ با صدای خودتون؟
خیلی عالی میشه
نه بابا ما کی باشیم بخواهیم از این کارا بکنیم علی جان ولی میدونی چیه برای فردا میخوام یک تاپیک جدید باز کنم در مورد after-before تیزرهای ایرانی و خارجی و می تونیم در مورد هر کاری و نوع vfx و طریقه ساختش و .... با بچه های مشتاق یه گپی رو شروع کنیم نظرم اینه بیشتر .