اينترنت ماهواره اي نا متقارن - والبته مجاني ...

pooyait

Member
سلام

با اجازه از آقا محسن

اين اكانت فقط مزيتي كه داره در دريافت به صورت آفلاين مي باشد.
يعني زماني كه شما از طريق ديال آپ كانكت نباشيد.
چون در اين صورت هم محدوديت دريافت ندارين و هم محدوديت سرعت هم تقريبا برداشته مي شه.

در مورد محدوديت در ايران هم بحمدالله هيچگونه محدوديتي وجود نداره و همه جا بخوبي پوشش داده ميشه.

مورد استفاده ديگش هم دريافت شبكه هاي ديجيتال است كه همه فكر كنم تو اين مورد استادتر از ما باشند.
خصوصا بچه هاي گوهر دشت!(شوخي)

بازم اگه موردي بود من درخدمت هستم

BeHnAm_akb

Active Member
تا اونجا كه من فهميدم با ديال أپ كانكت ميشيم بعد يه فايل گنده رو مي زاري براي دانلود و دي سي ميكني و بعدم آره قربونش پس يه كارت و يه ديش با يه ال ام بي لازمه

mohsenshahbazi

Active Member
فكر ميكنم آقا پوريا ديگه همه رو توضيح داد...

اما يه موردي هست در مورد دانلود افلاين :
شما غير از اون كه ميتونين با اتصال دانلود كنين ميتونين در زماني كه وصل نيستيد فايلهايي رو كه كاربران ديگر در حال دانلود آن از ماهواره هستن رو هم ميتونين بگيرين

مثال :
يه كاربر تو امارات داره يه فايل 300 مگي رو دانلود ميكنه و به اينترنت هم وصل هست
شما بدون اينكه وصل باشين ميتونين اون فايل رو اگه خواستين بگيرين ميتونين نگيرين !!
اگه بازم توضيحي خواستين در خدمتم
محسن

engmtx2007

New Member
سلام.
آقا من یه چیزایی در مورد اینترنت رایگان شنیده ام ولی منبع معتبری نبوده اند.
تا اینکه بهنام من رو به این سایت راهنمایی کرد.
ممنون از کمکش.
ولی من میخوام که از این روش استفاده کنم. برای وصل شدن به اینترنت.
لطفا من را راهنمایی کنید.
مشخصات کامل این سرویس را اگر میشه در اختیار من بگزارید و البته جایی که میشه اون رو خرید.
از کمک شما ممنون میشم.

راستی سایت بهنام هم خیلی با حاله .... 8)
من که لذت میبرم..
شما هم ازش استفاده کنید...
www.karajiha.com

pooyait

Member
سلام

دوست عزيز
در اين مورد من يا آقا محسن در خدمتيم

خواستي يه تماس باهامون بگير

mohsenshahbazi گفت:
فكر ميكنم آقا پوريا ديگه همه رو توضيح داد...

اما يه موردي هست در مورد دانلود افلاين :
شما غير از اون كه ميتونين با اتصال دانلود كنين ميتونين در زماني كه وصل نيستيد فايلهايي رو كه كاربران ديگر در حال دانلود آن از ماهواره هستن رو هم ميتونين بگيرين

مثال :
يه كاربر تو امارات داره يه فايل 300 مگي رو دانلود ميكنه و به اينترنت هم وصل هست
شما بدون اينكه وصل باشين ميتونين اون فايل رو اگه خواستين بگيرين ميتونين نگيرين !!
اگه بازم توضيحي خواستين در خدمتم
محسن

آقا محسن همه رو گفتي ولي نگفتي اين آگهي ها كجا هست كه ما بهش نگاه كنيم :lol:
منم ميخوام از اين اكانتها
راهنمايي كنيد لطفا
ممنون

bibal

Member
سلام - آقا همه رو گذاشتين تو خماري - من كه مردم يه كم سريع تر ديگه از دست اين 27000 هزار تومان ها خسته شدم

ye_mojud

Member
دوستان سلام . من تصميم دارم از اينترنت هاي ماهواره اي استفاده كنم ولي هي سوالي بداشتم و از تمام كاربراني كه از اين نوع اشتراك ها براي اتصال به اينترنت استفاده ميكنند ميخوام به سوالم پاسخ بدن .
همون طور كه ميتونيد يك نوع از اين سرويس هاي ماهوار هاي به اين صورت هست كه مثلا تا 500 مگا بايت دونلود با سرعت 400 كيلو بايت تا دو مگا بايت در اختيار كاربر قرار ميگيره و بعد از اتمام اين 500 مگا بايت سرعت كاهش پيدا ميكنه و به 128 كيلو بايت مي رسه حالا سوالي كه داشتم اين هست كه دوستاني كه سرعت خطشون به 128 كيلو بايت رسيده وقتي از سايتي فايلي رو با نرم افزار هايي نظير فلش گت يا داپ يا هر نوع نرم افزار ديگه اي دونلود ميكنن سرعت و.اقعي دونلود رو كه اين نوع نرم افزار ها به هنگام دونلود فايل نشون ميدن چقدره . مثلا من الان اشتراك ديال اپ از شركت سپنتا دارم و موقع اتصال به اينترنت سرعت يا پهناي باند رو 115 كيلو بايت نشون ميده ولي موقع دونلود فايل سرعت به طور متوسط 5 كيلو بايت هست . حالا لطفا همين موضوع رو درباره سرعت 128 كيلو بايت اينترنت ماهواره اي بگيد . ممنون و منتظر پاسخ هاتون هستم .

pooyait

Member
سلام

دوست عزيز

شما هيچ وقت گول ظاهر رو نخوريد

اكانتهاي آي اس پي ها دست خودشونه يعني سرعت رو هر چي بخوان مينويسن
پس شما هيچ وقت سرعتي كه اونا ميگن ندارين

ولي از طريق ماهواره شما سرعتي بين 0 تا 128كيلو دارين

كه اينم مدام در حال تغيير هست
ولي معمولا همون حول حوش 128 كيلو است

بازم اگه سپوالي هست من در خدمتم

masqxz2

Member
توضيحاتي در مورد سرعت دانلود و پهناي باند و يك سوال

در اتصال اينترنتي با مودم
در صورت اتصال خوب سرعت رو 33kb تا 112kb نشون ميده كه سرعت دانلود متوسط حدود 3k تا 4k است و اگه سيستم مخابرات مشكل نداشته باشد و ISP آزاد گذاشته باشد و ISP از خط E1 استفاده كند و مودم شما هم قوي باشد (zoltrix يا rockwell 3chip يا انواع اكسترنال) سرعت دانلود تا 10kb هم افزايش پيدا ميكند .
اتصال DSL از مخابرات
بستگي به نوع اشتراك متغيير است و در صورتي كه مخابرات مشكلي نداشته باشد (معمولا ندارد) با سرعتهاي زير ميشود دانلود كرد.
سرعت دانلود نوع تصال
32kb ----------> 4k
64kb ----------> 8k
128kb ---------> 15k
256kb ---------> 35k
512kb ---------> 80k
توجه داشته باشيد كه در اتصال ماهواره اي (فقط دريافت) سرعت دانلود 2 برابر DSL است يعني مثلا براي اتصال ماهواره اي 128 شما سرعت دانلود 30 كيلوبايتي خواهيد داشت

سوال
1. اين اينترنت مجاني كه ميگيد پهناي باندش چقدره چون اكثر اينها محدوديت پهناي باند 2 يا 4 يا 10 گيگابايتي دارند ؟
2.سرعت دسترسي به ماهواره چقدره مثلا ما وصل شديم و يك فايل 1 گيگابايتي رو گذاشتيم دانلود فرداش كه دانلود فايل تمام شده دوباره وصل ميشيم چقدر طول ميكشه اين فايل دانلود بشه تو كامپيوترمون ؟!

پويا جان اين پورت كجا هست؟

رو ماهواره يا رو پي سي

اگ يه آموزش تصويري بذاري خيلي باحال ميشه

mohsenshahbazi

Active Member
با سلام خدمت دوستان
و عرض معذرت به خاطر ديركرد در ارسال اين پست ...
مركز خدمات سرعت به دليل پاره اي مشكلات توسط طرف خارجي اين قرارداد از اعطاي سرويسهاي فوق الذكر معذور ميباشد .
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با ايميل [email protected] مكاتبه نماييد .

ضمنا مركز خدمات سرعت همچنان به كار خود در ارايه انواع كارتهاي DVB و اشتراك ها ادامه ميدهد و مشكلات پيش آمده فقط در مسير ارايه اشتراك هاي رايگان ميباشد .

محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا