سلام لینک ها سالم هستن .یکی از دلایل این مشکل میتونه به خاطر استفاده از پروکسی باشه .
سلام دوباره نه مشکل از همین سایت بود کلا دیشب قاطی بود
کلیپی که درست کردید خیلی عالی بود و از نظر من برای بهتر شدنش در اینده چند تا با عرض معذرت اشکال رو بگم؟
1- اولیش این بود که تمام این وقایعی رو که با دوربین ثبت کردید به طور اتفاقی بوده تقریبا یعنی در بیشتر موارد یعنی کار از قبل برنامه ریزی شده نبوده وگرنه مطمئنا خیلی بهتر از این در میومد
2-باز هم تاثیر میگیره از اولی چون پراکنده فیلم گرفتی نظمی نداره که مثلا از تهران شروع میشد تا مقصد منظورم فقط مسیر نیست همه چیز رو در بر میگیره
3-شروعش جالب نیست شروعش رو میتونستی از قدرت افتر در به حرکت در اوردن نوشته ها به کار بگیری یا از پروژه های اماده استفاده کنی
4-موسیقی متن هم خوبه ولی به نظر من تو بیشتر سکانسها جور در نمیاد میتونست بهتر انتخاب بشه ولی اینو نمیتونم ایراد بگیرم چون دسترسی به ارشیو درست حسابی ندارید
در بقیه موارد مخصوصا صحنه دقیقه 2:01 و 2:11 بسیار زیبا در اومده و00:47 و... میتونم بگم از 70 درصد کارت نمیشه ایراد گرفت و مشکل اصلی بی برنامه کار کردنته
و در اخر تمام این نقدی که کردم فقط و فقط نظر من هست و امیدوارم برداشت بدی نکنید موفق و موید باشید .