اولین طرح شبه دارک من

dark.designer

Active Member
سلام این طرح رو من چند سال پیش کار کردم خیلی جالبه من اون موقع کار با براش ها رو بلد نبودم یعنی نمیدونستم برای زدن گرانج و اینا میشه از براش استفاده کرد:cry: برا همین خیلی برام سخت بود این جور کارا.

cold

Member
خیلی زیبا هستش دارک دزاینر جان . اما یه نکته ای رو بگم . تا جایی که سطح اطلاعات من میکشه توی کارهای دارک آرت هیچ وقت از رنگ قرمز برای یه رنگ انبوه استفاده نمیشه . همیشه از رنگ های نیره تر مثل جگری و ... استفاده میشه . رنگ قرمز خالص فقط توی قسمت هایی استفاده میشه که وسعتشون هست . نه اینکه پایه طرح بر اون رنگ باشه .
نمونه زیر رو ببین . البته من برای کم کردن حجم مجبور شدم یکم کیفیت رو بیارم پائین . اما این عکس رو بگیر و کنار طرح خودت به مقایسه بپرداز . ببین کدومش به دارک بودن نزدیکتره . البته سوای از مسئله کمبود کیفیت تصویر :

با تشکر :)

dark.designer

Active Member
ممنون از اینکه نظر دادین اما من خودم نوشتم که این اولین طرحمه
راستی اون موقع من فقط اسم دارک ارت رو شنیده بودم و حتی نمونه ای هم از اون ندیده بودم و با توجه به ذهنیات خودم یه همچین چیزی ساختم.

cold

Member
البته اینو هم بگم دارک جان . من طبق شنیده ها و دیده ها اینو گفتم ها . اما خود طرحت واقعا زیباست . آفرین . :)

hamid ir

Well-Known Member
خیلی زیبا هستش دارک دزاینر جان . اما یه نکته ای رو بگم . تا جایی که سطح اطلاعات من میکشه توی کارهای دارک آرت هیچ وقت از رنگ قرمز برای یه رنگ انبوه استفاده نمیشه . همیشه از رنگ های نیره تر مثل جگری و ... استفاده میشه . رنگ قرمز خالص فقط توی قسمت هایی استفاده میشه که وسعتشون هست . نه اینکه پایه طرح بر اون رنگ باشه .
نمونه زیر رو ببین . البته من برای کم کردن حجم مجبور شدم یکم کیفیت رو بیارم پائین . اما این عکس رو بگیر و کنار طرح خودت به مقایسه بپرداز . ببین کدومش به دارک بودن نزدیکتره . البته سوای از مسئله کمبود کیفیت تصویر :

با تشکر :)

یا این جملتون مخالفم.توی دارک ارت و یا بهتر بگیم توی دیجیتال آرت هیچ بایدی در اجرای طرح و شیوه ی اون وجود نداره.البته باید قواعد اون سبک رعایت بشه ولی درنحوه ی اجرا شما آزادی.
اگه بتونی با یه بک قرمز و چند تا براش منظورتو برسونی هیچ مشکلی هم نداره.
کلاً در شیوه ی اجرای طرح و رنگبندی کار هیچ بایدی وجود نداره و طراح آزاده

cold

Member
حمید . باز من با حرف شما مخالفم . آزدی یعنی اینکه تو دارک آرت از رنگ صورتی استفاده کنی ؟
نه . من توی طرح های دارک آرتی که دیدم هیچ جا ندیدم برای رنگ یک دست از رنگ قرمز استفاده بشه . همیشه اگه قرار بوده از رنگ قرمز استفاده بشه از قرمز دارک استفاده میشده . یعنی همون رعایت قواعدی که شما میگین .

بازم شرمنده اگه منظورم رو اشتباده رسوندم . :)

hamid ir

Well-Known Member
حمید . باز من با حرف شما مخالفم . آزدی یعنی اینکه تو دارک آرت از رنگ صورتی استفاده کنی ؟
نه . من توی طرح های دارک آرتی که دیدم هیچ جا ندیدم برای رنگ یک دست از رنگ قرمز استفاده بشه . همیشه اگه قرار بوده از رنگ قرمز استفاده بشه از قرمز دارک استفاده میشده . یعنی همون رعایت قواعدی که شما میگین .

بازم شرمنده اگه منظورم رو اشتباده رسوندم . :)
اصلاً ندیدن شما باید و نبایدی رو به وجود نمیاره عزیز
از صورتی هم میشه استفاده کرد.ولی طوری که طرح رو شاد نکنه.چرا نشه از صورتی استفاده کرد.خود طراح میفهمه که میتونه با دادن یه تکستچر به طرحش و یا تغیر مد به نتیجه مطلوب برسه.منظورم در قسمتهایی هستش که صورتی داره

cold

Member
پس شاید برداشت من از دارک آرت غلط باشه . چون من تابحال این سبکی رو که میگین ندیدم . بازم ممنون حمید . :)

cold

Member
همین که میگین میشه رنگ صورتی هم باهاش استفاده کرد دیگه . من میگم اینو تابحال ندیدم . اما احتمالا از تقلیل اطلاعات گرافیکی من باشه ، چون من توی دارک آرت کم تجربه هستم . :)

hamid ir

Well-Known Member
همین که میگین میشه رنگ صورتی هم باهاش استفاده کرد دیگه . من میگم اینو تابحال ندیدم . اما احتمالا از تقلیل اطلاعات گرافیکی من باشه ، چون من توی دارک آرت کم تجربه هستم . :)
نه دوست عزیز.من به شما و اطلاعاتتون توهینی نکردم.در مورد تجربه هم میگم که تجربه من به شخصه خیلی کمه.
شما منظور منو متوجه نشدی.یه سوال میکنم تا واضح تر به جواب برسیم.
شما کدوم یکی از این دوکار رو در قالب دارک آرت قبول داری؟:
1-اونی که از رنگهای تیره استفاده کرده باشه
2-اونی که با هر رنگی و شیوه ای در قالب دارک آرت مفهموم سیاهی و پلیدی رو رسونده باشه

cold

Member
خواهش میکنم . نه من حقیقت رو گفتم . تجربه من توی دارک آرت فقط دیده هاست .
در مورد سوالتون هم مسلما دومی . اما احساس میکنم هر رنگی نتونه این مفهوم رو برسونه . مثلا همون صورتی . زرد . سبز پسته ای . یا این سبک رنگ ها . قرمز خالصی هم که گفتم از نظر من توی همین خانواده است . :)

dark.designer

Active Member
آقا من که گفتم این طرح خیلی مبتدی و ضایعست برا همین ارزش نداره روی این جر و بحث کنین
106.gif
بجای این کار میتونین منبعی معرفی کنین که دارک آرت توش به کلی معنی شده باشه ممنون از همه بچ

cold

Member
نه دارک جان . جر و بحث نیست که . گفتگوی گرافیکی هستش . اصلا معنی تاپیک هم میشه مبحث . ما داریم با هم راجع به موضوع بحث میکنیم .

در ضمن کارتون هم خیلی قشنگ هستش . چرا فکر میکنی چون اولین کارته باید بد باشه ؟ :)

dark.designer

Active Member
برا اینکه یه پرینت ازش دارم دیروز بچه ها داشتن بجای کاغذ باطله روش نقاشی میکشیدن.
راستی اگه یه منبع برای دارک آرت معرفی کنین ممنون میشم. و اینکه من خیلی هوس یاد گرفتن دیجیتال پینتینگ و وکتور زده به سرم اگه لینک دانلود مستقیم فیلم آموزشی دارین ممنون میشم که بدین

hamid ir

Well-Known Member
منبع برای آموزش میخوای؟
اگه برای آموزش میخوای که خیلی کمه.اگر هم باشه بیتشر کلیاتشو گفتن تا جزییات.بهترن آموزشم اینه که بشینی کارای حرفه ای ببینی.www.deviantart.com منبع خوبی برای نمونه کاره.
اگه زیاد تمرین کنی و قلق اینکه تکستچر ها رو کجا و چگونه به کار ببری دستت بیاد خیلی زود راه میفتی

سلام حمید جون خیلی دستت درد نکنه اما این سایت رو من خیلی پیشتر میشناختم خیلی زیاد هم ازش نمونه بر داشتم حدود 1.5 گیگا اما الان که دارم میگردم یه چیزایی بدرد بخور در باره وکتوریدن پیدا کردم خیلی حال میده.
بحرحال دستتون درد نکنه بالاخره منم دارم دنبال چیزی میگردم که توش جزئیات رو گفته باشن نه کلیات اگه کمکم کنین بازم ممنون میشم.

نصفش براش و اینا (resource) بقیش هم کار هایی که اونجا قرار دادن و اینکه آموزش های اون سایت 90% بصورت عکس هستن و میشه گفت زخیره کردنش راحتتر از وب هستش من 30-40 تا از آموزش هایه اونارو هم دانلود کردم. یادمه یه آموزش دیجیتال آرت بود(کشیدن لب) فک کنم که حدود 30 مگ حجمش بود به سارا هم دادم که دانلود کنه خیلی باحال بود.

ببین حمید جان من بیشتر دنبال پک هایی هستم که مثلا ... ببین من از تورنت یه فایل دانلود کردم 300 مگابایت توش پره از براش های خوشکله. خوب یعنی بجای اینکه برم از یه سایت یکی یکی فایل بگیرم 100 تا فایل رو یجا میگیرم این خیلی در مصرف وقت صرفه جویی میشه. البته میدونم که تعداد این فایل ها کمه.
ممنونم مرضا

جدیدترین ارسال ها

بالا