خیلی زیبا هستش دارک دزاینر جان . اما یه نکته ای رو بگم . تا جایی که سطح اطلاعات من میکشه توی کارهای دارک آرت هیچ وقت از رنگ قرمز برای یه رنگ انبوه استفاده نمیشه . همیشه از رنگ های نیره تر مثل جگری و ... استفاده میشه . رنگ قرمز خالص فقط توی قسمت هایی استفاده میشه که وسعتشون هست . نه اینکه پایه طرح بر اون رنگ باشه .
نمونه زیر رو ببین . البته من برای کم کردن حجم مجبور شدم یکم کیفیت رو بیارم پائین . اما این عکس رو بگیر و کنار طرح خودت به مقایسه بپرداز . ببین کدومش به دارک بودن نزدیکتره . البته سوای از مسئله کمبود کیفیت تصویر :
![]()
با تشکر![]()
اصلاً ندیدن شما باید و نبایدی رو به وجود نمیاره عزیزحمید . باز من با حرف شما مخالفم . آزدی یعنی اینکه تو دارک آرت از رنگ صورتی استفاده کنی ؟
نه . من توی طرح های دارک آرتی که دیدم هیچ جا ندیدم برای رنگ یک دست از رنگ قرمز استفاده بشه . همیشه اگه قرار بوده از رنگ قرمز استفاده بشه از قرمز دارک استفاده میشده . یعنی همون رعایت قواعدی که شما میگین .
بازم شرمنده اگه منظورم رو اشتباده رسوندم .![]()
کدوم سبک؟پس شاید برداشت من از دارک آرت غلط باشه . چون من تابحال این سبکی رو که میگین ندیدم . بازم ممنون حمید .![]()
نه دوست عزیز.من به شما و اطلاعاتتون توهینی نکردم.در مورد تجربه هم میگم که تجربه من به شخصه خیلی کمه.همین که میگین میشه رنگ صورتی هم باهاش استفاده کرد دیگه . من میگم اینو تابحال ندیدم . اما احتمالا از تقلیل اطلاعات گرافیکی من باشه ، چون من توی دارک آرت کم تجربه هستم .![]()