اولین سیستم آژاکس ( فارسی شد - رایگان)

spsgorgan

Active Member
پيشنهاد بخش آژاكس رو به مديران بكنيد تا تخصصي تر بررسي بشه

YTERROR

Active Member
راستش این سیستم به نظر من خیلی داره عقب می افته از جوملا و مامبو چون الان مامبو و جوملا اون قدر مد و ... آژاکس دارند که میشه یک سایت فول اژاکس ساخت و ......

فارسی سازیش جالبه ولی نمیشه گفت فارسی سازی چون فقط تا جایی که من دیدم فایل زبانش رو ترجمه کردید و سایر بخشها ناقصه و ......

امیدوارم پشتیبانی و ... هر روز قوی تر بشه و چند تا دمو که از این سیستم استفاده می کنند و سایتهایی خوب و قوب هستند معرفی کنید چون من هر چی دمو از این سیستم دیدم چمگی به دل نمی زد جز بخش کنترل پنلش

aghahamidgol2

Active Member
با نظرت کاملا موافقم ... خیلی کار داره برای توسعه دادن ... این مدت در حال ساخت سایت رسمی :
http://www.modx.ir
بودم فعلا یه دمو از قالب و سایت ساختم ... در حال کامل کردن تیم همکاری هستیم ... کسی بود همکاری کنه خیلی ممنون می شویم و جبران هم می کنیم ...
حرفاتون هم کاملا درست بود ... ممنون

worldman_safa

Active Member
راستیتش من فارسی سازی این سیستم رو تابستان سال قبل شروع کرده و تا 70 % کار پیش رفته بودم . منتها به علت مشغله ی فکری و کاری نتونستم ادامه بدم .

تقریبا اکثر قالب بندی سایت رو فارسی کردم . اگر مایل باشید ، در ادامه ی کار شما رو همراهی کنم .

مخلصم

امین

aghahamidgol2

Active Member
دوستان سایت فارسی زبان هم راه اندازی شد ... در بهبود و پیشرفت ان نظری دارید یا کمکی می توانید کنید استقبال می شود
www.modx.ir
منتشر نظرات شما هستم ساده , سبک برای سرعت لود بالا اینگونه طراحی شده است

bamshad

Well-Known Member
آقا حمید دمت گرم
انشا الله همیشه در کارهات موفق باشی
ولی من این سیستم رو تست کردم ولی چیز خاصی از آزاکس توش ندیدم
میشه توضیح بدی؟
ممنون

aghahamidgol2

Active Member
آقا حمید دمت گرم
انشا الله همیشه در کارهات موفق باشی
ولی من این سیستم رو تست کردم ولی چیز خاصی از آزاکس توش ندیدم
میشه توضیح بدی؟
ممنون

مدایکس را تست کردید و چیزی از آژاکس ندیدید ؟ دمو برنامه را دیدید ؟ منظورتان را نفهمیدم بامشاد جان

aghahamidgol2

Active Member
سلام
من که تاحالا نه فارسی سازی دیدم نه سایت شما بخشاش فعاله
خوب اینکه شما فارسی سازی در سایت رسمی نمیبینی مشکل بینایی ممکن است داری من که نمی دونم ...
دومان من دلم خوش نیست که کاری کردم و من تنها سعی کردم یک کاری را آغاز کنم و به مرور ببرم جلو ... آدم عاقل روی کارهای اوپن سورس زندگی اش را نمی زاره ...
به هر حال بزارید پست هاتون 2 رقمی شه بعدا تو این انجمن شروع کنید دادو بیداد :wink:

aghahamidgol2

Active Member
دوستان کجایید پس ؟ یک سری از شما داشتید همکاری می کردید یکدفعه غیب شدید ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا