انیمیشن Tehran 2121

موفقیت انیمیشن تهران 1500 در سی امین جشنواره فیلم فجر

• زیاد

رای: 11 50.0%
  • متوسط

رای: 4 18.2%
  • کم

رای: 7 31.8%

• مجموع رای دهندگان
    22

koochoo

Member
سلام بچه ها...

عکس هایی از آخرین روز نخستین همایش گردهمایی بازی سازان ایرانی مربوط به فرایند ساخت انیمیشن تهران 1500 و تبدیل آن به بازی که محل برگزاریش دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران (آمفی تاتر پژوهشکده خودرو) بود.(هدیه تهرانی به نظرم خیلی رئال طراحی شده به هر حال متوجه نشدیم سبک کاراکتر ها میخواد مثل پیکسار باشه یا...اما جالبه و مهم جانبخشی این کارکتر هاست که به خوبی انجام بشه به نظرم):)

bahram2.preview.jpg

hamid.preview.jpg

bahram1.preview.jpg

آخرین ویرایش:

koochoo

Member
سلام بچه ها....

عالیه بالاخره دمویی از این کار رو دیدیم.

چند ثانیه ای از این انیمیشن در برنامه 7 نمایش داده شده خیلی جالبه حتما ببینید.:)

بازم میگم بچه ها کار اوله ها تو روخدا سخت نگیرید زیاد

البته به دلیل کم کردن حجم کیفیت هم کمی پایین هست.

دانلود

دانلود

آخرین ویرایش:
حاجی ایشالا زوتر میاد می بینیم چیکا کردن
koochoo جون دست و پنجت درد نکنه واسه اطلاع رسانی بروزت دمت گرم

راستی منم یه چیزی یافتم ازش فکر نمی کنم گذاشته باشی کوچو جان اینم لینکش مستفیمه رو هاست خودم
البته شرمنده کیفیتش زیاد خوب نیست ولی خوب بدک نیست ! :)

آخرین ویرایش:

koochoo

Member
من الان کلمو میکوبم به دیوار:cry:
اکران شو دیگه:sad:
دوست عزیز سلام تا اکران چیز دیگه ای نمونده حالا جدای از این 30 دقیقه که در جشنواره فیلم فجر امسال نمایش داده میشه فکر میکنم اکران نهایی در نزدیکی ایام عید نوروز باشه حدودا 2 یا 3 ماهه دیگه خدا کنه که مورد استقبال قرار بگیره و فروش کنه ما که امید داریم اما به نظرم هدف اصلی فروش بالا نیست مهم اینه که کار با کیفیت عرضه بشه و مردم هم لذت کار ایرانی رو به نظرم بیشتر درک می کنند. این تصاویری که در برنامه 7 نمایش داده شد ما را امیدوار کرد اما بعد از پخش تصاویر در برنامه هم چند ثانیه ای هم راجب به کار توضیح داده شد راستی تا یادم نرفته بچه ها این جا هم یک نظر سنجی هست یعنی در سایت سینمافا که کدام فیلم در جشنواره فیلم فجر بیشتر می درخشد که با توجه به تعدد فیلم ها خوشبختانه تهران 1500 هم توی لیست این سایت قرار گرفته می تونید رای بدید.:)

koochoo

Member
حاجی ایشالا زوتر میاد می بینیم چیکا کردن
koochoo جون دست و پنجت درد نکنه واسه اطلاع رسانی بروزت دمت گرم

راستی منم یه چیزی یافتم ازش فکر نمی کنم گذاشته باشی کوچو جان اینم لینکش مستفیمه رو هاست خودم
البته شرمنده کیفیتش زیاد خوب نیست ولی خوب بدک نیست ! :)

سلام evil جان

بله بله فکر کنم توی همون صفحه اول تاپیک گذاشته باشتم فکر کنم هم همون مربوط به شبکه جام جم باشه دیگه درسته آهان آره آره درسته خودشه الان که دیدم ولی مهم نیست مستقیمه دیگه بهتره:)

koochoo

Member
ای بابا! فکر کنم اون همایشی که بالا عکسشو گذاشتیدو به من خبر دادن من نرفتم! نمیدونستم این بازیم هست!!

کماکان منتظریم!!

سلام دوست عزیز بله نخستین همایش GDC یا همون گردهمایی بازی سازان ایرانی بود که دانشگاه علم و صنعت محل برگزاریش بود و به فرآیند تبدیل این فیلم به بازی و همچنین مصاحبه عوامل ساخت فیلم مخصوصا استاد عظیمی کارگردان درباره تولید این انیمیشن پرداخت شد.:)

ای بابا! فکر کنم اون همایشی که بالا عکسشو گذاشتیدو به من خبر دادن من نرفتم! نمیدونستم این بازیم هست!!

کماکان منتظریم!!

البته اونطوری که توی پست های اول نوشته koochoo و من یادمه واسه اینکه قرار بود چنتا جشنواره جهانی شرکت کنه اسمش به 2021 تغییر کرد

سلام دوست عزیز بله نخستین همایش gdc یا همون گردهمایی بازی سازان ایرانی بود که دانشگاه علم و صنعت محل برگزاریش بود و به فرآیند تبدیل این فیلم به بازی و همچنین مصاحبه عوامل ساخت فیلم مخصوصا استاد عظیمی کارگردان درباره تولید این انیمیشن پرداخت شد.:)
فکر کنم همین بود! البته فکر کنم فقط مختصه این بازی نبود
چون من میخواستم با تیمه شرکته سورنا پردازش ( فرآیند تولید بازی استراتژیک - استودیو سورنا ) بیام که نرسیدم!

samvision

Member
بالاخره این بازیه یا انیمیشن؟:mad:
میگم این تو سینماهای امریکا و ...... اکران میشه ینی؟

koochoo

Member
بالاخره این بازیه یا انیمیشن؟:mad:
میگم این تو سینماهای امریکا و ...... اکران میشه ینی؟

دوست عزیز خیلی واضح هست دیگه فکر کنم توضیحات پست های قبل همه چیز رو روشن کرده همین طور بحث اکران و....

بله همینطور که از اسم تاپیک هم مشخص هست در اصل یک فیلم انیمیشن سه بعدی هست که فرآیند ساخت آن حدود 2 سال و نیم زمان برد مانند سایر انیمیشن ها در رابطه با نسخه بازی هم قراره که از روی فیلم هم یک بازی ویدئویی ساخته بشه که در همایش GDC به همین مسئله پرداخته شد.

در باره پخش بین المللی هم همان طور که در پایگاه های اطلاع رسانی و گفته های خود استاد عظیمی اشاره شده قرار هست که در چند کشور اروپایی و آسیایی با نام Tehran 2121 که به تاریخ میلادی تغییر پیدا کرده به اکران در بیاد که خود این کشورها خواستار اکران این انیمیشن بلند شده اند توی پست های قبل هم در صفحه های قبل اشاره کردم :)

koochoo

Member
نمايش 12 سكانس از «تهران1500» در جشنواره فيلم فجر

خبرگزاري فارس: 12 سكانس انتخابي از فيلم سينمايي انيميشن «تهران1500» در بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر ويژه كارشناسان سينمايي و اهالي رسانه روي پرده مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، «بهرام عظيمي» نويسنده و كارگردان در گفت‌و‌گو با ستاد خبري بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر، درباره اولين نمايش اين فيلم در اين رويداد سينمايي، بيان كرد: طي جلسه و صحبت‌هايي كه حدود يك ماه پيش با «مهدي مسعودشاهي» دبير جشنواره فيلم فجر داشتيم، تقاضا كرديم كه در صورت امكان، نمايش 35 دقيقه از اين كار را ترجيحا براي اهالي رسانه و هنرمندان سينما در سالن برج ميلاد داشته باشيم؛ چراكه اين فيلم از اولين تجربه هاي سينمايي انيميشن و پروژه سنگين و سختي است از اين رو، چون نمي‌توانيم تا زمان جشنواره فيلم را به پايان برسانيم، مي‌خواستيم فقط بخشي از فيلم را به نمايش بگذاريم.
وي اظهار كرد: تاكنون 70 درصد كل كار سپري و طبق برنامه‌ريزي كه انجام شده است، «تهران1500» تا پايان سال جاري تمام و نهايتا ارديبهشت ماه مراحل صداگذاري و موسيقي آن آماده مي‌شود. همچنين پس از آن فيلم را به نسخه 35 تبديل مي‌كنيم و درنظر داريم آن را در تابستان يا اوايل پاييز به نمايش عمومي درآوريم.
خالق «سيا ساكتي» به حضور انيميشن- سينمايي «قلب سيمرغ» ساخته وحيد نصيريان در جشنواره فيلم فجر اشاره كرد و گفت: از آنجا كه اين انيميشن با نسخه كامل در جشنواره شركت خواهد كرد، اهالي انيميشن دوست دارند امسال 2 انيميشن در جشنواره حضور داشته باشد چراكه سال‌هاست جاي اين نوع از سينما در بزرگ‌ترين رويداد سينمايي كشور خالي است.
عظيمي در ادامه گفت: در اين زمان 35 دقيقه‌اي حدود 12 سكانس فيلم را خواهيم داشت و سكانس‌هايي را انتخاب كرده‌ايم كه 8 بازيگر اصلي ما حضور داشته باشند. به طبع چون هديه تهراني، بهرام رادان و مهران مديري شخصيت‌هاي اصلي «تهران 1500» هستند حضورشان بيشتر و پررنگ‌تر است اما بازي هر 8 هنرپيشه در اين 35 دقيقه ديده خواهد شد. همچنين در انتخاب سكانس‌ها سعي كرده‌ايم داستان فيلم لو نرود؛ هرچند اين نوع نمايش به گونه‌اي است كه گويا انيميشن كامل نشان داده مي‌شود اما مسئله اي نيست چون ما بخش‌هاي جذاب و مهم‌تر فيلم را براي نسخه نهايي درنظر گرفته‌ايم.
كارگردان انيميشن سينمايي «تهران1500» با بيان اينكه مسئولان جشنواره فيلم فجر فعلا نظر مثبت خود را درباره نمايش اين انيميشن در يكي از سالن‌هاي برج ميلاد اعلام كرده‌اند، افزود: در حال حاضر دو گروه موافق و مخالف اين اقدام هستند. گروهي عنوان مي‌كنند كه با اين نوع نمايش، داستان لو مي‌رود و ممكن است پاي ايرادهاي فني كار به جرايد كشيده شود و از جذابيت اين انيميشن كاسته شود و گروهي ديگر اظهار دارند كه با اين اكران، اگر فيلم ضعفي داشته باشد- كه به اعتقاد خودم بي‌ضعف نيست- از سوي اهل فن ديده مي‌شود و اين به روند كيفي نسخه نهايي اين انيميشن براي اكران كمك خواهد كرد.
اين انيماتور به روند ساخت «تهران 1500» اشاره و خاطرنشان كرد: نزديك به 3 سال است كه بيش از 90 نفر روي اين پروژه كار مي‌كنند و در تمام بخش‌ها از حضور متخصصان ايراني بهره برده‌ايم. اما بايد بگويم ما از اين حدي كه ساخته‌ايم بالاتر نمي‌توانستيم و نهايت سعي و تلاش خود را در اين زمينه كرده‌ايم، از همان روزي كه كار را شروع كرديم با بچه‌ها هم قسم شديم كه با تمام سختي‌هاي احتمالي كه البته كم هم نبود، كاري در شان مردم كشورمان بسازيم تا بتوانيم پلكاني باشيم براي براي توليد آثاري فاخرتر.
عظيمي حضور انيميشن در جشنواره فيلم فجر امسال را جذابيتي بر اين رويداد سينمايي برشمرد و گفت: سينماي زنده ما با معيارهايي كه در سال‌هاي توليد به وجود آمده است، سنجيده مي‌شود. معمولا فيلم‌هاي ايراني را با آثار خارجي مقايسه نمي‌كنند مگر در ژانر اكشن و وحشت ممكن است اين اتفاق بيفتد و يا فيلمي مثل «ملك سليمان» با مشابه خارجي آن مقايسه شود، اما به طور كلي در سينماي ايران براي مفهوم و ساختار يك ميزان سنجش وجود دارد. از اين رو من و وحيد نصيريان از آنجا كه تا به حال اين گونه از سينماي انيميشن را نداشته‌ايم، معيار و ملاك سنجش مردم را نمي دانيم. آيا آن‌ها كار ما را با انيميشن‌هاي خارجي مقايسه خواهند كرد؟
وي در پايان اظهار كرد: در جشنواره بيست و نهم فيلم فجر 2 انيميشن شركت كرده‌اند كه مي‌تواند تأثير بسيار خوبي به همراه داشته باشد. من احساس مي‌كنم اتفاقي كه بايد سال‌هاي بعد به صورت نرمال در فجر ديده شود، امسال به وقوع بپيوندد و جاي خالي انيميشن در سينما پر شود.
وي همچنين گفت: «تهران 1500» در حال حاضر يك تهيه‌كننده خصوصي دارد و حضور شهرداري تهران تا اينجا نقش حمايتي براي فيلم داشته است.
براساس اين گزارش، انيميشن «تهران 1500» كه شهر تهران را در سال 1500 شمسي به تصوير مي‌كشد، از شخصيت‌ و كاراكترهاي بازيگران مشهور سينما هديه تهراني، بهرام رادان، مهران مديري، گوهر خيرانديش، مهتاب نصيرپور، محمدرضا شريفي‌نيا، حبيب رضايي و حسام نواب‌صفوي بهره برده است.
همچنين سيروس كهوري‌نژاد، امير كربلايي، الهام جعفر نژاد، زهرا اكرمي، حجت شرقي پور و مينا مقدم حصاري بازيگران استوري بورد اين انيميشن هستند.
فيلمنامه «تهران 1500» را امير مسعود علمداري و بهرام عظيمي با مشاوره محمد رحمانيان، پيمان معادي و حبيب رضايي نوشته‌اند.
فيلم در ژانر كمدي است و داستان آن درباره گذشته و حال پيرمردي 160 ساله به نام اكبرآقا (مهران مديري) است و زمان داستان 15 روز قبل از تحويل سال 1500 هجري شمسي است. در سال 1500 ربات‌ها در كنار مردم زندگي مي‌كنند و آدم‌هاي پولدار مي‌توانند با امكانات پيشرفته پزشكي تا 160 سال زندگي كنند!

koochoo

Member
سلام...

شاید بعضی از دوستان اطلاع نداشته باشند که در جشنواره فجر امسال علاوه بر انیمیشن تهران 1500 تصاویری از انیمیشن بلند قلب سیمرغ هم رونمایی می شود قصه ی «قلب سیمرغ» در سال ۲۳۰۰ روایت می شود. زمانی كه جنگ اتمی در جریان و جهان، رو به نابودی است، اژدهاك از دل كوه دماوند سربرون آورده و به جنگ با سیمرغ می پردازد.... در واقع نخستین بار هست که دو فیلم انیمیشن سه بعدی بلند در این جشنواره حضور پیدا می کنند که این موضوع خود می تواند نویدبحش یک حرکت خوب در جهت تولید کارهای قوی تر در سال های آتی باشد و همچنین استفاده صحیح و حمایت از این صنعت می تواند در رشد کیفی سینمای ما بسیار کمک کند و این خود غیر قابل انکار است.:)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا