اعتراض!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
Peyman-Pop گفت:
دوست عزیز موهی‌ .

آقا ایمان دلیل حذف تاپیک شمارو از انجمن عمومی‌ گفتن و شما هم جواب بعضی‌ از سوالهایی‌ که داشتید رو گرفتید.

پیمان

خیر آقا پیمان ... من جواب هیچ سوالی رو از آقا ایمان نگرفتم ! ... تنها چیزی که من دریافتم این بود که اون حذف تاپیک ها کار ایشون بوده !... و همینطور یک سری دلایل غیر منطقی برای توجیه کارشون! ... به نظر من بهتر هست که شما به اون ارسالی که من در صفحه قبل داشتم بروید و اون رو کامل بخونید تا ببینید که چه کسی حرف غیر منطقی میزند و کار چه کسی اشتباه بوده ! ... فکر میکنم شما اون ارسال من رو در صفحه قبل که در پاسخ به آقا ایمان ارسال کرده بودم رو نخوندید و یا کامل مطالعه نکردید ... اگر به اون ارسال مراجعه کنید خواهید دید که من تمام دلایل آقا ایمان رو با دلیل و مدرک جواب دادم و شما الان دوباره همون دلایلی رو مطرح کردید که من جوابش رو در همون ارسال نوشتم ... پس لطفا دوباره بروید و اون متن جوابیه من رو کامل بخونید و اگر دلیل جدیدی دارید مطرح بفرمائید ... چون تا اینجا شما فقط همون دلایل آقا ایمان رو دوباره نویسی کردید ...

آقا موهی‌ من تمام اون صحبت های شمارو در جواب آقا ایمان خوندم و تا جایی‌ که به ایشون مربوط می‌شه خودشون جواب گوی شما هستن اما قسمت هایی‌ که در مورد من و یا مربوط به من بود رو برای شما توضیح دادم .

اما شما جواب هیچ کدوم رو ندادید و به یک بهانه از جواب دادن به اونها طفره رفتید .

شما تا بحال چند بار برای من پیغام خصوصی‌ زدید ؟ شما که میگید جوابی‌ به شما در پیغام خصوصی‌ داده نشده کدوم پیغام بوده که برای من ارسال کردید و من جواب اونرو ندادم .

بحث مجید و بابک رو کنار بذارید چون مدیران 3 نفر هستند نه 2 نفر و تا مدیر سوم هست ایجاد تاپیک اعتراض دلیل منطقی‌ نداره .

ببینید آقا موهی‌ به شما گفتم این تاپیک استثنا بوده که در انجمن گذاشتم بمونه اما لطفا اگر میخواید واقعا جواب خودتون رو بگیرید با منطق صحبت کنید نه با بحث های دیگه وسوال از مجید بحث رو عوض کنید .

در مورد تاپیک اعتراض و انتقال اون طرف صحبت شما من هستم نه آقا ایمان نه مجید و نه شخص دیگه ای .

در مورد حذف تاپیک عکس شما هم طرف حساب شما آقا ایمان هستند نه منو مجید، ما فقط از بحث های موجود برداشت و تصمیم گیری می‌کنیم .

پس اگر حرفی‌ دارید منطقی‌ باهم حرف می‌زنیم .

پیمان

بافی

Member
saman_sweden گفت:
MrMohi گفت:
afsanehhhh گفت:
swi گفت:

تنوع لازمه 8) (آخر تنوعه)... راستي كارشناسي دادي يا كارداني؟!

دوست عزیز این تاپیک رو با پست های زائد پر نکنید ... من نمیخوام بحث این تاپیک منحرف بشه...
اگر حرفی برای گفتن دارید شروع کنید وگرنه با احترامات تشریف ببرید ... چون این تاپیک گپ و گفتگو نیست ... من اینجا کارهای مهمتری دارم ...

دوست عزیز من این اخطار رو به یکی ار کاربران در صفحه قبل داده بودم ولی شما باز هم تکرار کردید ! ... فکر نمیکنم لازم باشد این اخطار رو به تک تک کاربرها بدهم و همون یکبار کافی بوده باشه ...
لطفا دیگر تکرار نشود

موهي جان
اونا را ولشون بكن
بعضي ها واقعا >>>>>>كاشه داغتر از آش هستد
خوب ديگه همه جاي دنيا
دستمال بدست ****** داريم تو اين انجمن هم كم نيستند

[/color]

8O مرصي از لطفت آقا سامان...ببخشيد اگه اين جمع و بحث دوستانه به هم خورد...

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
Majid گفت:

آقا مجید من گفتم شما تشریف بیاورید تا این مشکل رو بیطرفانه حل کنید !... فکر میکنم مشکل رو با یک خنده و متهم کردن بنده حل کردید!...

آقا موهی‌ شما مثل اینکه به هیچ کدوم از حرفهای من توجه نکردید و یا نخواستید بکنید .

به شما گفتم که مجید در این بین نقشی‌ رو بر عهده نداره مجید مدیر سایت هست و مدیر انجمن من، تمامی‌ قوانین هم در درجه اول به من مربوط می‌شه پس طرف صحبت شما من هستم مجید از موضوعات انجمن خبر زیادی نداره برای همین جواب گوی شما نمیتونه باشه .

اگر با ایشون حرفی‌ دارید از طریق پیغام خصوصی‌ میتونید ارسال کنید، چون بحث این تاپیک رو عوض میکنه .

ممنونم .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
swi گفت:

دوست عزیز SWI شما هیچ کدوم از نوشته هارو نخونده برداشت شخصی‌ می‌کنید، کجا من گفتم موضوع فقط باید در مورد کامپیوتر باشه در این تاپیک که تاپیک منرو نقل قول می‌کنید ؟ من خودم طرفدار کمی‌ آزادی در عمومی‌ کامپیوتر هستم به همین خاطر گذاشتم تاپیک موزیک موهی‌ در انجمن بمونه چون از نظر من مشکلی‌ خاصی‌ نداشت اما نظر آقا ایمان مدیر این انجمن هم شرط هست .

اما اگر شما علاقه ای ندارید می‌تونم کاملا این انجمن رو به کامپیوتر محدود کنم تا از این مسایل نداشته باشیم .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
اگر عکس من بی محتوا بود و ربطی به انجمن عکاسی نداشت پس این همه عکس بی محتوا در انجمن عکاسی چکار میکند؟

شما که خودتون می‌بینید بیشتر عکس های غیر مرتبط در انجمن عکاسی‌ حذف می‌شه اما اگر کاربر جدید باشه و با قوانین ناآشنا دفعات اول بهش موضوع رو متذکر میشیم تا در جریان قوانین قرار بگیره .

در ضمن در مورد انجمن عکاسی‌ هیچ اعتراضی‌ مورد قبول نیست چون اون انجمن مدیر داشت و به درخواست خود شما کاربران انجمن مدیریت ایشون سلب شد .

پس از انجمنی‌ که خودتون خواستید مدیر نداشته باشه تقاضای رسیدگی‌ نداشته باشید، همین تعداد تاپیک هم که منتقل می‌شه من اونهارو حذف می‌کنم اما چون مدیر فقط یک انجمن نیستم نمیتونم کامل به تاپیک های اون انجمن رسیدگی‌ کنم .

بزودی یک مدیر جدید برای اون انجمن انتخاب می‌کنیم تا همین عکس های محدود هم دیگه در اون انجمن نداشته باشیم .

صحبت دیگر من که خدمت آقا ایمان هم عرض کردم و هنوز جوابی از ایشون نشنیدم این است که منظور شما از انجمن عمومی کامپیوتر چی هست؟ ... ببینید همونطور که میدونید طبق یکی از پروتکل های اینترنتی که یکی از اولین بنیان های وب هست هر گونه فایلی اعم از عکس و نوشته و موزیک و فیلم ونرم افزار و غیره وقتی در وب قرار میگیره جزو مالکیتهای اینترنت بحساب میاد و ربط مستقیم با اینترنت داره و بهشون میگن اطلاعات اینترنتی... خوب تا اینجاش درست ... شما هم در محیط وب فعالیت میکنید و خوب حتما این قوانین رو قبول دارید چون دارید درهمین محیط فعالیت میکنید ... چون این قوانین از اصول وب هست ... شما هم در اینجا یک انجمن دارید به اسم عمومی کامپیوتر ! ... خوب اینم درست ... انجمن های اختصاصی هم دارید برای نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر ... طبق فرموده شما اینجا یک سایت آموزشی هست و به مشکلات کاربرها رسیدگی میشود که البته تمرکز کارتون روی مشکلات گرافیکی کاربرهاست ... خوب مشکلات کاربرها هم یا سخت افزاری هست یا نرم افزاری ... برای هردوی اینها هم انجمن های زیادی در این سایت وجود داره ... خوب الان من میخواستم بدونم که منظور شما از تشکیل انجمن عمومی کامپیوتری چی هست؟

اگر طبق این تعریف شما بخوایم به موضوع نگاه کنیم هر عکسی‌ هر فیلمی‌ و هر بحثی‌ از سیاسی‌ تا غیر سیاسی‌ به انجمن عمومی‌ کامپیوتر مربوط می‌شه اگر اینطور میبود دیگه ما چرا اینقدر دسته بندی میکردیم یک انجمن میزدیم به اسم پرتکل اینترنت و تمام آموزش ها و نکاتی‌ که در اینترنت پیدا میشند رو در اونجا ارسال میکردیم .

اما دوست من اینجا قبل از هرچیز انجمن آموزشی‌ محسوب می‌شه حالا در کنار اون می‌شه کمی‌ بحث های مرتبط علمی‌ آموزشی‌ تفریحی‌ رو به اون اضافه کنیم اما نه اونقدر که بگیم این انجمن انجمن تفریح و سرگرمی‌ شده نه آموزشی‌ .

هر چیزی در حدش جالب و مفیده .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
afsanehhhh گفت:
swi گفت:

دوست عزیز این تاپیک رو با پست های زائد پر نکنید ... من نمیخوام بحث این تاپیک منحرف بشه...
اگر حرفی برای گفتن دارید شروع کنید وگرنه با احترامات تشریف ببرید ... چون این تاپیک گپ و گفتگو نیست ... من اینجا کارهای مهمتری دارم ...

دوست عزیز من این اخطار رو به یکی ار کاربران در صفحه قبل داده بودم ولی شما باز هم تکرار کردید ! ... فکر نمیکنم لازم باشد این اخطار رو به تک تک کاربرها بدهم و همون یکبار کافی بوده باشه ...
لطفا دیگر تکرار نشود

آقا موهی این دلیل نمی‌شه هر کاربری نظر خودش رو میگه و به نفع شما نباشه بگید مسیر تاپیک رو عوض نکنید و هرکس طرفداری بکنه بگید حرف منم همینه .

اگر قراره کاربران نظر بدن همه حق دارن نظر بدن حتی‌ اگر خلاف منو شما بگن، اگر هم میگید که موضوع تاپیک رو عوض می‌کنن و نباید نظرشون رو بگن پس هیچ کاربری نباید نظرش رو در این تاپیک بگه و فقط و فقط من و شما و آقا ایمان باهم بحث می‌کنیم .

امیدوارم دوستانی‌ چون مهیار عزیز و افسانه خانم از این موضوع ناراحت نشده باشن .

پیمان

MrMohi

Active Member
Peyman-Pop گفت:
آقا موهی‌ من تمام اون صحبت های شمارو در جواب آقا ایمان خوندم و تا جایی‌ که به ایشون مربوط می‌شه خودشون جواب گوی شما هستن اما قسمت هایی‌ که در مورد من و یا مربوط به من بود رو برای شما توضیح دادم .

اما شما جواب هیچ کدوم رو ندادید و به یک بهانه از جواب دادن به اونها طفره رفتید .

شما تا بحال چند بار برای من پیغام خصوصی‌ زدید ؟ شما که میگید جوابی‌ به شما در پیغام خصوصی‌ داده نشده کدوم پیغام بوده که برای من ارسال کردید و من جواب اونرو ندادم .
بحث مجید و بابک رو کنار بذارید چون مدیران 3 نفر هستند نه 2 نفر و تا مدیر سوم هست ایجاد تاپیک اعتراض دلیل منطقی‌ نداره .

ببینید ... صحبت شما این هست که خوب مجید و بابک به پی ام ها جواب ندادند ولی خوب من که هستم! ... شما توجه کنید یک کاربر وقتی از یک موضوعی شکایت داره باید یک نفر باشه که به شکایت اون رسیدگی کنه ... یعنی یک نفر باشه که وقتی موضوع پیشش مطرح میشه بتونه ازش جواب بگیره ... خوب در این سایت برای این مورد اومدن و 3 نفر رو قرار دادند ... یکی مجید یکی بابک و یکی هم شما ... خوب به نظر شما منطقیه که یک کاربر بخاطر یک مشکل کوچک بیاد به سه نفر پی ام بده تا بلکم یک نفر از موضوع خبردار بشه و به دادش برسه؟ ... شما میگید خوب به من پی ام میدادید ... خوب اولا من از کجا بدونم که شما میتونستید این مشکل رو حل کنید؟ ... تا جایی که یادم میاد و آخرین باری که قوانین رو دیدم جایی ننوشته بود که اگر مشکلی داشتید به مجید و بابک پی ام ندهید و به پیمان پی ام بدهید ... ثانیا همونطور که در ارسال های قبلی هم گفتم و باز هم میبینم که شما خوب ارسال ها رو مطالعه نکردید وقتی یک مدیر میاد بدون دلیل یک تاپیک رو حذف میکنه و صداش رو هم در نمیاره که چرا و توسط چه کسی این کار انجام شده تا لااقل نویسنده تاپیک بتونه بقول شما این مشکل رو بصورت پی ام حل کنه میاد و به بهانه اینکه " من عصبانی بودم و گفتم که بهت پی ام
نمیدم و میرم در انجمن مدیران مطرح میکنم " بخواد خودش رو توجیه کنه به نظر شما چه راه حلی باقی میمونه؟ ... وقتی این مدیر یک تاپیک رو بدون دلیل پاک میکنه این خودش توهین به کاربر هست ... خوب وقتی که ایشون در جمع به من به این شکل توهینی میکنند منطق حکم میکنه که اون موضوع در جمع مطرح بشه تا موضوع برای همه روشن بشه که اشتباه از چه کسی بوده ... چون در غیر اینصورت همه کاربر ها مثل آفا ایمان در مورد من فکر خواهند کرد و هیچ وقت این قضیه حل نمیشه ... پس امیدوارم که دلیل در جمع مطرح کردن این موضوع برای شما روشن شده باشد ...

ببینید آقا موهی‌ به شما گفتم این تاپیک استثنا بوده که در انجمن گذاشتم بمونه اما لطفا اگر میخواید واقعا جواب خودتون رو بگیرید با منطق صحبت کنید نه با بحث های دیگه وسوال از مجید بحث رو عوض کنید .

دوست عزیز من تمام دلایلم منطقی هست و اگر به نظر شما دلیل غیر منطقی از طرف من گفته شده میتونید ارجاع بدید تا بطور واضح تری اونو توضیح بدم ...

در مورد تاپیک اعتراض و انتقال اون طرف صحبت شما من هستم نه آقا ایمان نه مجید و نه شخص دیگه ای .

دوست عزیز من اصلا نمیدونم شما به چه لحاظ خودتون رو وارد بحث کردید ... من فقط میخواستم که اون شخصی رو که تاپیک رو به انجمن عمومی انتقال داده رو بشناسم که با معرفی شما شناختم ... نمیدونم دیگه چه اصراری دارید که خودتون رو طرف صحبت من معرفی کنید ! ... طرف صحبت من آقا ایمان و مجید هستند ... آقا ایمان به این خاطر که کار اشتباهی کردند و آقا مجید به این خاطر که از ایشون بخوام تکلیف این قوانین و انجمن ها رو برای کاربرها روشن کنند تا بالاخره همه بدونند که چه چیزی رو کجا باید بنویسد و یا اصلا ننویسند ...

در مورد حذف تاپیک عکس شما هم طرف حساب شما آقا ایمان هستند نه منو مجید، ما فقط از بحث های موجود برداشت و تصمیم گیری می‌کنیم .

خوب دوست عزیز من هم که چیزی نگفتم ... من هم میدونم طرف حساب من چه کسی هست ... اگر میبینید که من به مجید هم ریپلای میزنم به این خاطر هست که میخوام مجید بیاد و این مشکل برای همیشه حل بشه تا دیگه همچین اتفاقاتی نیوفته ...

پس اگر حرفی‌ دارید منطقی‌ باهم حرف می‌زنیم .

من هم همیشه همین رو گفتم ...

ady_constantine

Active Member
پيمان جان و ديگر مديران انجمنها !

بنده يك نظري در مورد حذف تاپيكها بيان نمودم كه متاسفانه در بحران بازگرداني ديتابيس تاپيك من حذف شد .

من كاري ندارم و اصراري ندارم كه چرا چند تاپيك من در عمومي پاك شد ؟ كار ندارم كه تاپيك موهي يا ديگر دوستان پاك ميشه !!! اما بهتر نيست كه پس از پاك كردن پست يك نويسنده آنرا به او تذكر داده و علت را بگيد !!!!!

باور كنيد كه وقتي آدم دنبال تاپيكش مي گردد و مدتي وقت صرف مي كند تا نظر ديگر دوستان را ببينيد و پيدا نمي كند كلافه ميشود و شايد كمي عصباني !!!‌ :wink:

علت حذف تاپيك و متوجه كردن او به قوانين و خواسته هاي مديران جلوي اين تاپيك هاي اعتراض آميز را خواهد گرفت !!!

اميدوارم اينبار جوابي به اين پيشنهاد من داده شود . :arrow:

MrMohi

Active Member
Peyman-Pop گفت:
شما که خودتون می‌بینید بیشتر عکس های غیر مرتبط در انجمن عکاسی‌ حذف می‌شه اما اگر کاربر جدید باشه و با قوانین ناآشنا دفعات اول بهش موضوع رو متذکر میشیم تا در جریان قوانین قرار بگیره .

در ضمن در مورد انجمن عکاسی‌ هیچ اعتراضی‌ مورد قبول نیست چون اون انجمن مدیر داشت و به درخواست خود شما کاربران انجمن مدیریت ایشون سلب شد .
.

همیشه از قدیم گفتند که حلال خدا هیچوقت حروم نمیشه و بالعکس ... اگر کاربر جدیدی اینجور اعمال ازش سر بزنه خوب پس قوانین سایت برای چی هست؟ ... مگر قرار نیست هر کاربری قبل از اینکه ارسالی داشته باشه اون قوانین رو بخونه؟ ... پس دیگه اولتیماتوم دادن شما به کاربران تازه وارد به چه شکل هست؟ ... یعنی اینجا فقط قوانین برای کاربرهای قدیمی صادقه؟
کاربر با کاربر فرقی نداره ... از همون اول هم قرار بود که این قوانین موقع ثبت نام به تمامی کاربر ها گوشزد بشود تا در صورت تخطی از اون با کاربر برخورد بشه ... این یک جور تبعیض هست که بین کاربرهای قدیمی و جدید سایت گذاشته شده ! ...

پس از انجمنی‌ که خودتون خواستید مدیر نداشته باشه تقاضای رسیدگی‌ نداشته باشید، همین تعداد تاپیک هم که منتقل می‌شه من اونهارو حذف می‌کنم اما چون مدیر فقط یک انجمن نیستم نمیتونم کامل به تاپیک های اون انجمن رسیدگی‌ کنم .

بزودی یک مدیر جدید برای اون انجمن انتخاب می‌کنیم تا همین عکس های محدود هم دیگه در اون انجمن نداشته باشیم

خوب اگر اینطوری هست خوب تاپیک من رو هم میگذاشتید که وقتی مدیر جدید اومد با تاپیک های بی محتوای قبلی حذف بشوند ... چرا تاپیک های من همیشه مورد پیش دستی قرار میگیرند؟

اگر طبق این تعریف شما بخوایم به موضوع نگاه کنیم هر عکسی‌ هر فیلمی‌ و هر بحثی‌ از سیاسی‌ تا غیر سیاسی‌ به انجمن عمومی‌ کامپیوتر مربوط می‌شه اگر اینطور میبود دیگه ما چرا اینقدر دسته بندی میکردیم یک انجمن میزدیم به اسم پرتکل اینترنت و تمام آموزش ها و نکاتی‌ که در اینترنت پیدا میشند رو در اونجا ارسال میکردیم .

اما دوست من اینجا قبل از هرچیز انجمن آموزشی‌ محسوب می‌شه حالا در کنار اون می‌شه کمی‌ بحث های مرتبط علمی‌ آموزشی‌ تفریحی‌ رو به اون اضافه کنیم اما نه اونقدر که بگیم این انجمن انجمن تفریح و سرگرمی‌ شده نه آموزشی‌ .

هر چیزی در حدش جالب و مفیده .

مثل اینکه شما منظور من رو متوجه نشدید ... من که نگفتم هر عکس و نوشته ای ... خوب قانون رو برای همین گذاشتند ! ... قوانین میتونند بگویند که مثلا اون عکس و نوشته به شخص یا دسته یا گروه یا مذهبی توهین نکنه یا مضمون سکس نداشته باشه ... همین ... دیگه این همه قانون و تبصره و قانون اساسی رو ورق زدن نمیخواهد ! ... که شکر خدا تاپیک مظلوم اینجانب هم جزو هیچ کدوم از این دار و دسته ها نمیشه و پاک بود ...

MrMohi

Active Member
Peyman-Pop گفت:
MrMohi گفت:
afsanehhhh گفت:
swi گفت:

لطفا دیگر تکرار نشود

آقا موهی این دلیل نمی‌شه هر کاربری نظر خودش رو میگه و به نفع شما نباشه بگید مسیر تاپیک رو عوض نکنید و هرکس طرفداری بکنه بگید حرف منم همینه .

اگر قراره کاربران نظر بدن همه حق دارن نظر بدن حتی‌ اگر خلاف منو شما بگن، اگر هم میگید که موضوع تاپیک رو عوض می‌کنن و نباید نظرشون رو بگن پس هیچ کاربری نباید نظرش رو در این تاپیک بگه و فقط و فقط من و شما و آقا ایمان باهم بحث می‌کنیم .

امیدوارم دوستانی‌ چون مهیار عزیز و افسانه خانم از این موضوع ناراحت نشده باشن .

پیمان

دوست عزیز به نظر شما درخواست قفل کردن تاپیک بی هیچ دلیلی و یا خوش و بش با کاربران حاضر در انجمن مسیر تاپیک رو منحرف نمیکند؟ ... خوب اگر من به این دوستان تذکر ندهم دوستان دیگه هم میان و میخوان این اعمال را تکرار کنند خوب اینجوری صد در صد تاپیک منحرف میشود!... به همین دلیل هم من از کاربر های عزیز خواهش کردم که اگر مایل به گفتگو هستند با دلیل و مدرک و مرتبط با صحبت های تاپیک بزنند . من چه موقع به مخالفانم گفتم که حرف نزند و بقیه حرف بزنند؟ ... اصلا مگر ما اینجا داریم با هم میجنگیم که من هوای موافقانم رو داشته باشم و مخالفان رو بکوبم؟ ... ما اینجا جمع شدیم که این مشکل رو حل کنیم تا دیگر از این اتفاقات نیوفتد
کاربران این سایت همگی دوستان من هستند و من قصد آزار هیج کدامشون رو ندارم ... من خیلی ساده فقط سعی کردم جلوی انحراف تاپیک رو بگیرم ... امیدوارم که خود این دوستان هم متوجه شده باشند

swi

Member
Peyman-Pop گفت:
swi گفت:

دوست عزیز SWI شما هیچ کدوم از نوشته هارو نخونده برداشت شخصی‌ می‌کنید، کجا من گفتم موضوع فقط باید در مورد کامپیوتر باشه در این تاپیک که تاپیک منرو نقل قول می‌کنید ؟ من خودم طرفدار کمی‌ آزادی در عمومی‌ کامپیوتر هستم به همین خاطر گذاشتم تاپیک موزیک موهی‌ در انجمن بمونه چون از نظر من مشکلی‌ خاصی‌ نداشت اما نظر آقا ایمان مدیر این انجمن هم شرط هست .

اما اگر شما علاقه ای ندارید می‌تونم کاملا این انجمن رو به کامپیوتر محدود کنم تا از این مسایل نداشته باشیم .

پیمان

مگه قانون يكي نيست . پس چطوري شما ميگيد باشه و آقا ايمان ميگن بايد حذف بشه
اگه قانون يكيه پس چرا شما نظرت با نظر آقا ايمان فرق داره
درست مثل اينه براي يه جرم دو قاضي دو حكم جداگانه بدند در حالي كه قانون يكيه
بعدشم چون شما مديري آقا ايمان دوست دارند تايپيك شما باشه ولي تايپيك آقاي موحي رو حذف مي كنند
بيربط بيربطه . هيچ فرقي نداره كه كي ارسال كرده . حتي اگه آقا بابك ارسال كننده تايپيك باشه

سکوت

Member
از ديگر دوستان شرمنده ام اما بايد پاسخ بعضي از افراد عوضي را داد
درسته 3panta

فکر میکنی نیمتونم 4 تا مثل خودت نثار ات کنم ؟؟

ولی شخصیت تو رو در حدی نیمیبینم که بخوام جواب ات را بدم . جواب بچه رو بدی پر رو میشه ( حالا بچه چه از لحاظ سنی و چه از لحاظ عقلی که از نظر عقلی من متوجه شدم شما خوب تربیست نشده اید . یه چند سالي وقت میخواد که بیاي پیش خودم تا ادب ات کنم . هر بار حرف زشت زدی میگیرمت بالا 4 تا میزنم پشتت .

متاسفانه مامان جون شما اونقدر مشغول .... بوده که وقت تربیت شما رو هم نداشته  . :D

در ضمن پیام خصوصی شما رو برای مدیران سایت و ادمین های سایت و همینطور 3panda ارسال میکنم که همه متوجه شخصیت شما باشند .

Pooriya_Online

Active Member
سکوت گفت:
جناب موحي شما كه شانس اوردي بنظر من ؟!

من امدم و تاپيكي بنام My fans رو تو هنر عکاسی دادم . اما نامه من به عمومی که منتقل نشد هیچ بلکه از جناب ( هویج ) 3panda اگه اشتباه نکنم نام کاربری اش را ، کلی توهین هم شندیم که اگه میخواستم جواب بدم که دیگه هیچی !! :)

حالا ادمین هم اینو بهانه کرده و هر کاری میکنم میگه :

(( یادتون نیست در انجمن هنر عکاسی چه کار کردید ؟ و چطور قانون رو رعایت نکردید ؟؟ چطور نظم را بر هم زدید ؟ و الی اخر ... ))

مگه قرار نبود تو ديگه حرف نزني...

بعدش اول معني Fans رو بفهم بد ** بزن خوشكله...

سکوت

Member
Pooriya_Online گفت:
سکوت گفت:

من امدم و تاپيكي بنام My fans رو تو هنر عکاسی دادم . اما نامه من به عمومی که منتقل نشد هیچ بلکه از جناب ( هویج ) 3panda اگه اشتباه نکنم نام کاربری اش را ، کلی توهین هم شندیم که اگه میخواستم جواب بدم که دیگه هیچی !! :)

(( یادتون نیست در انجمن هنر عکاسی چه کار کردید ؟ و چطور قانون رو رعایت نکردید ؟؟ چطور نظم را بر هم زدید ؟ و الی اخر ... ))

اي بابا تو ديگه از كجا پيدات شد :wink:

اولا اينكه اين من نبودم كه تاپيك خداحافظي بزنم

دوما - اينكه تازه ايدي ام رو عوش كردم كه حرف بزنم . :D

ميتوانيد به امضا رجوع كنيد .

خواهش ميكنم با من درگير نشويد .. بهتره پيام خصوصي سامان رو براي شما ( با وجود اينكه سن شما :wink: ) بفرستم تا متوجه امور بشويد . :wink:

mrgootik

Member
در اينجاست كه آدم ميگه :

ياده مجيد آنلاين قديم بخير......

:: بعضي آدم عقده اي خرابش كردن....... ::

اگرم دوست داريد بدونيد من كي عضو شدم بايد بگم من جزو 50 نفر اول بودم ........

يعني كاملا يادمه اون قديما مجيد آنلان چه خوب بود....

Pooriya_Online

Active Member
سکوت گفت:
Pooriya_Online گفت:
سکوت گفت:

اي بابا تو ديگه از كجا پيدات شد :wink:

اولا اينكه اين من نبودم كه تاپيك خداحافظي بزنم

دوما - اينكه تازه ايدي ام رو عوش كردم كه حرف بزنم . :D

ميتوانيد به امضا رجوع كنيد .

خواهش ميكنم با من درگير نشويد .. بهتره پيام خصوصي سامان رو براي شما ( با وجود اينكه سن شما :wink: ) بفرستم تا متوجه امور بشويد . :wink:

اولا كسي كه ****** ميگيره ديگه تا آخر عمرشم بايد *** بمونه...

دوما امضا پمزاتم كه ورداشته ***** كردي :lol: اين حرفا آخه چيه... همش ** *** :wink:

سوما با هركي بخوام درگير ميشم به تو هم ربطي نداره....

چهارما پيام خصوصي كه به سامانم دادي برام بزن تا جوابتو بنويسم...

پنجمن سن من چيه؟؟؟ ديگه از اين ***** نكنيا وگنه بد ميبيني...

Pooriya_Online

Active Member
mrgootik گفت:
در اينجاست كه آدم ميگه :

ساسان جان من نميدونم منظورت منم يا كساي ديگه ولي با حرفت موافقم...

saman_sweden

Active Member
mrgootik گفت:
در اينجاست كه آدم ميگه :

منكه قديم و قديم نبودم اما واقعا يادش بخير
انجمن هم همون انجمن قديم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا