Peyman-Pop
Active Member
MrMohi گفت:Peyman-Pop گفت:دوست عزیز موهی .
آقا ایمان دلیل حذف تاپیک شمارو از انجمن عمومی گفتن و شما هم جواب بعضی از سوالهایی که داشتید رو گرفتید.
پیمان
خیر آقا پیمان ... من جواب هیچ سوالی رو از آقا ایمان نگرفتم ! ... تنها چیزی که من دریافتم این بود که اون حذف تاپیک ها کار ایشون بوده !... و همینطور یک سری دلایل غیر منطقی برای توجیه کارشون! ... به نظر من بهتر هست که شما به اون ارسالی که من در صفحه قبل داشتم بروید و اون رو کامل بخونید تا ببینید که چه کسی حرف غیر منطقی میزند و کار چه کسی اشتباه بوده ! ... فکر میکنم شما اون ارسال من رو در صفحه قبل که در پاسخ به آقا ایمان ارسال کرده بودم رو نخوندید و یا کامل مطالعه نکردید ... اگر به اون ارسال مراجعه کنید خواهید دید که من تمام دلایل آقا ایمان رو با دلیل و مدرک جواب دادم و شما الان دوباره همون دلایلی رو مطرح کردید که من جوابش رو در همون ارسال نوشتم ... پس لطفا دوباره بروید و اون متن جوابیه من رو کامل بخونید و اگر دلیل جدیدی دارید مطرح بفرمائید ... چون تا اینجا شما فقط همون دلایل آقا ایمان رو دوباره نویسی کردید ...
آقا موهی من تمام اون صحبت های شمارو در جواب آقا ایمان خوندم و تا جایی که به ایشون مربوط میشه خودشون جواب گوی شما هستن اما قسمت هایی که در مورد من و یا مربوط به من بود رو برای شما توضیح دادم .
اما شما جواب هیچ کدوم رو ندادید و به یک بهانه از جواب دادن به اونها طفره رفتید .
شما تا بحال چند بار برای من پیغام خصوصی زدید ؟ شما که میگید جوابی به شما در پیغام خصوصی داده نشده کدوم پیغام بوده که برای من ارسال کردید و من جواب اونرو ندادم .
بحث مجید و بابک رو کنار بذارید چون مدیران 3 نفر هستند نه 2 نفر و تا مدیر سوم هست ایجاد تاپیک اعتراض دلیل منطقی نداره .
ببینید آقا موهی به شما گفتم این تاپیک استثنا بوده که در انجمن گذاشتم بمونه اما لطفا اگر میخواید واقعا جواب خودتون رو بگیرید با منطق صحبت کنید نه با بحث های دیگه وسوال از مجید بحث رو عوض کنید .
در مورد تاپیک اعتراض و انتقال اون طرف صحبت شما من هستم نه آقا ایمان نه مجید و نه شخص دیگه ای .
در مورد حذف تاپیک عکس شما هم طرف حساب شما آقا ایمان هستند نه منو مجید، ما فقط از بحث های موجود برداشت و تصمیم گیری میکنیم .
پس اگر حرفی دارید منطقی باهم حرف میزنیم .
پیمان