اسكريپت سايت كلوب

www.atighe.ir

New Member
سلام دوستان من يه اسكريپت ميخوام دقيقا تمام امكاناتش مثل cloob.com باشه اگه مجاني هست لينك بدين اگه هم دارين يه قيمت بدين

iranads

Active Member
سلام سیستم aroundme هم هست ....من چند بار خودم فارسی سازشو خواستم کسی چیزی نگفت .....
حالا خودم با دوستم داریم فارسیش میکنیم

YTERROR

Active Member
یک سیستم دوستیابی ساده همین کارو انجام میده تیی مجید آنلاین بارها لینک فارسی و خود اسکریپت داده شده سرچ کنید لطفا تایپیک به نام اسکریپتهای درخواستی معرفی شده چند بار

thekhosrow

Member
سلام دوستان من يه اسكريپت ميخوام دقيقا تمام امكاناتش مثل cloob.com باشه اگه مجاني هست لينك بدين اگه هم دارين يه قيمت بدين

بابا اون بد بختا يه تيم هستن كه از صفر شروع كردن,شما اگه دقيقا همونو ميخاي با خودشون حرف بزن !!!
الان كلي اسكريپت ريخته كه ميشه باهاشون ور بري و چيزائي كه نياز داري بهشون اضافه كني..
و چيزي ((شبيه)) كلوپ رو بسازي..

iranads

Active Member
اگه صبر کنی 2_3 روز دیگه فارسیشو آپ میکنم تا همه استفاده کنن....دمو فارسیشم فردا سعی میکنم بزارم

www.atighe.ir

New Member
من يه سيستم دقيقا مثل كلوب ميخوام نه مثل آروندمي و اين جور چيزا كي ميتونه برام درست كنه ؟؟؟؟

iranads

Active Member
البته این سیستم از کلوب بهتره...البته از نظر من....ولی اگه مثل کلوب دوست داشته باشی فرق داره باید خرج کنی

SME

Banned
این اسکریپتهای کمتر از 3 --- 4 میلیون نیستن.
ولی اسکریپت دوست یابی خواستی بگو...

edesigner

New Member
من يه سيستم دقيقا مثل كلوب ميخوام نه مثل آروندمي و اين جور چيزا كي ميتونه برام درست كنه ؟؟؟؟

اسکریپت کلوب آماده نیست و خودشون نوشتن و به مرور زمان گسترش دادن.
من می توانم برنامه شو بنویسم ولی باید ببینی نسبط به هزینه که داره ارزش داره برات.

اینم یه نمونه سایت که دارم روش کار می کنم

http://www.fullarshive.com

iranads

Active Member
از اون لحاظ خیالت راحت.....قیمت رو هم اینجا نمیگم .....طبق قوانین سایت

I.NoBody

Active Member
کاملاً مشخصه که اين سایتو خودشون نوشتن و از اسکریپت آماده استفاده نکردن

جدیدترین ارسال ها

بالا