اجرا كردن يك swf توسط يك فايل swf ديگر

avang ‌جان ميشه يه نمونه برام بسازي؟
فكر كنم بدوني من چي مي خوام من مشگكلم اجراي swf ها نيست من مي خوام دقيقا در آن پنجره اجرا بشوند
ضمن اينكه چون تعداد زيادي از آنها هم بازي هستند امكان decompile ‌ندارند وبايد برنامه اجرا گر اصلي خودش را با آنها وفق بدهد ودر پنجره مخصوص نمايش بدهدشان نه اينكه بخواهيم چند صد فايل را تغيير سايز بدهيم

ممنون مي شوم در صورت نياز از لينك بالائي داونلود كن من چندين فلش با سايز هاي مختلف قرار داده ام تا كار آسان شود

مرسي آونگ جان

Avang2005

مدیر انجمن
دوست عزيز : من برات يه نمونه درست مي كنم ولي اينو بدون كه وقتي بازي داخل اين پنجره اجرا ميشه اندازه واقعي شو از دست ميده كه ممكنه كه خيلي كشيده بشه . پس بهترين راه اينه كه براي هر بازي يه فرم بسازي و هر بازي رو داخل فرم مخصوص خودش با loadMovie (); لود كني بنظر من اين بهترين راه

‌نه دوست من فقط بازيها نيستند ضمنا كادر من كوچك نيست نترس
فقط من مي خوام هخمه چيز موقع لود شدن به صورت درست داخل كادر ديده شوند ولبه هايشان بيرون نزند
مرسي بابت تذكرت من منتظرم راستي به من ياد بدهيد چطور به فلش بفهمانم برنامه ها را موقع لود درست داخل آن كادر اجرا كند ودر صورت نياز تغيير سايز دهد تا فيت شوند

Avang2005

مدیر انجمن
شما براي اينكار بايد ببينيد طول و عرض پنجرتون چقدره و در قست MC._width و MC._height اين طول و عرض رو به موي كليپي كه كليپ مي خواد داخلش لود بشه بزاريد *** حله ****

‌خوب فرض بكن پنجره ما 400 در 400 طول وعرضش هست حالا در حالي كه بيشتر فايل هائي كه بايد لود بشوند بيشتر از اين طول وعرض دارند ويا بعضي هم كم تر دارند تكليف چيست؟
چطور بايد بگويم 200 فايل با سايز هاي مختلف را يكي پس از ديگري با فشرده شدن دكمه مربوطه در اين پنجره نمايش دهد و در صورت نياز تغيير سايز دهد؟

بگو ببينم چطور حله؟
من طول وعرض movie clip اصلي يا همون main movie را در قسمت طول وعرض 400 در 400 وارد كرده ام ويك پنجره ساخته ام حالا بگو بعد چه كنم
راستي امكان دارد خودت هم يكبار تست كني؟

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
دوست عزيز ببين شما اول يه موي كليپ بسازيد و اسم تونو MC برزاريد بعد در قسمت كد نويسي در يه فريم تايملاين كد onClipEvent(load) رو بديد بعد زير اون اون دستوري كه گفته شد بزاريد من اگه تونستم خودم يه نمونه برات مي زارم الان نمي تونم چون يكم گيرم

نشد كه نشد!!!!
ببينم اول فايلهاي صفحه قبل رو داونلود كردي وروي اونها تست كردي؟
ضمنا كدها به نظر پس وپيش مي رسند
موردي ندارند؟
منظورم پرانتزها و....هستند

Avang2005

مدیر انجمن
اين كد ها رو ديگه خودت از اول بنويس من همينجوري نوشتم توشون غلط هم هست

shirini_forush

Well-Known Member
عزیزان width و height دیگه _ نداره.
در ضمن readonly ه. یعنی فقط خونده میشه.
شما باشد از نسبت ها استفاده کنید:

[math]MC._xscale = \frac{FrameWidth}{MC.width}*100[/math]

دوستان یکم ریاضی و انگلیسی هم کار کنید. ثواب داشته بید.

m-arab

New Member
// Action script...

on (press)
{
_parent.dragButton._y = _parent.dragButton._y + _parent.pageStep;
_parent.incDelay = _parent.pageDelay;
_parent.inc = -_parent.pageStep2;
if (_parent.dragButton._y < _parent.buttonSize)
{
_parent.dragButton._y = _parent.buttonSize;
} // end if
if (_parent.dragButton._y > _parent.buttonSize + _parent.scrollHeight - _parent.dragButtonHeight)
{
_parent.dragButton._y = _parent.buttonSize + _parent.scrollHeight - _parent.dragButtonHeight;
} // end if
}

on (release, releaseOutside, rollOut, dragOut)
{
_parent.inc = 0;
}
اقا من این کدها رو جایی دیدم که کاری مشابه رو واسه لود عکس به یه محل خاص انجام میداد <(البته فکر میکنم )
نمیدونم ارزشی داره یا نه یا اینکه درسته یا نه :cry: گفتم شاید به درد بخوره

ميشه سفير جان شما كه انگليسي ورياضي بلدي يه خورده برا ما توضيح بدي نسبت ها چي هستند وكجا هستند؟

ثواب داره !!!

sizanjavad

کاربر فعال
این دستوراتی که دوستان دادن برای مووی کلیپهاییه که داخل خود library هستن و برای مووی های لود شده از بیرون موثر نیستند

kiarash.M

Active Member
چه قدر میپیچونید !!
دقیقا میخواید چیکار گنید بحث 10- بار منحرف شده یکی درست بگه تمومش کنیم:)
این پست مال پارساله تاریخو نگاه کن
سفیر فعلا از اینجا رفته !!!
چ را میارید بالا من نیمدونم !!! اخطارم زیرش میخوره بازم میاریئد !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا