آنجلينا جولي (Dark art style )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
چه جالب .... خدايي دلت مياد اون بابا رو اين ريختي كن؟

جالب شده ....

به كدامين گناه ؟!

مخلصيم, بارزام @

Broken-home

Member
Original photo

angelina.jpg

arashonline

Well-Known Member
به به حال كردم خداييش !!
خيلي جالبه بد بخت زنگ زده !
ولي اين آنجليا لبو چشاش خيلي مچ هستند !

yazdi_2007

Well-Known Member
حتما تصادف کرده تو ماشینش جزغاله شده....
الان هم فکر کنم تو بیمارستان تو بخش icu باشه :: من که دعا می کنم هرچه زودتر بمیره ::
:lol: :lol: :lol:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
افرین خیلی خوب کار کردی. راستی تو فلش هم کار میکنی!؟ چون اون طرحهایی که معمولا تو کارات استفاده میکنی (هم تو این کار هم تو طراحی هدر سایت هم تو امضات و ...) بیشتر شبیه کارای فلش کاراست و تو فلس خیلی جالب میشن اینجور طرحا.

Payam30

Active Member
خدایش خدایش این انجلینا خوشگله.
بدنشم خیلی عالیه. این امریکایی ها همشون ورزش کارن.

Broken-home

Member
خدایش خدایش این انجلینا خوشگله.
بدنشم خیلی عالیه. این امریکایی ها همشون ورزش کارن.

چه احساس شديدي ،موافقم
درسته .تناسب كاملا در اندامش رعايت شده.به خصوص در قياس با ايراني ها كه اكثرا اندامشون تناسب نداره:) .و سر يه مقدار از حالت عادي بزرگتره.توي طراحيه آناتومي بعد از اينكه تناسبات صحيح و استاندارد بدن انسان رو ميگن به عنوان تبصره اضافه ميكنن كه توي ايراني ها اغلب اين تناسب نميخونه.در مورد چهره و بيني هم كه چيزي نگيم بهتره.:D :wink:

Broken-home

Member
برد brad میاد حال همتونو میگیره....

اون بيشتر حال ميبره تا بگيره

افرین خیلی خوب کار کردی. راستی تو فلش هم کار میکنی!؟ چون اون طرحهایی که معمولا تو کارات استفاده میکنی (هم تو این کار هم تو طراحی هدر سایت هم تو امضات و ...) بیشتر شبیه کارای فلش کاراست و تو فلس خیلی جالب میشن اینجور طرحا.

ممنون.نه كار نميكنم.اين مدل كار مورد علاقم هست.واسه كاراي فلش روي كاغذ اتود ميزنم .اما الان اصلا وقت ندارم كه فلش كار كنم.اما قطعا روزي وقت خواهم كرد.جز برنامه هاي اصليمه.

قشنگ شده . آفرین .

مخلصیم
مصطفی

ممنون .مرسي

Payam30

Active Member
چه احساس شديدي ،موافقم
درسته .تناسب كاملا در اندامش رعايت شده.به خصوص در قياس با ايراني ها كه اكثرا اندامشون تناسب نداره:) .و سر يه مقدار از حالت عادي بزرگتره.توي طراحيه آناتومي بعد از اينكه تناسبات صحيح و استاندارد بدن انسان رو ميگن به عنوان تبصره اضافه ميكنن كه توي ايراني ها اغلب اين تناسب نميخونه.در مورد چهره و بيني هم كه چيزي نگيم بهتره.:D :wink:

اره درسته.
خوب دلیلش هم ورزش بهداشت . نه تنها خود فرد بلکه بهداشت پدر مادر قبل از تولید مثل و بعد از اون.استفاده از قرص های ویتامین دارو پروتین و کلا به خودشون میرسن. خوردن در روز 4 بار در روز. سبک خوابیدن تو شبا. ارامش اعصاب داشتند.
ماایرونی ها با خوردن گنده میشیم اما خوارجی با ورزش. ای کاش ماهواره ازاد میشد تا مردم یه تغییر میکردن

P.A.Y.T.O.N

Active Member
الاناس که قفل بشه
یه پیشنهاد دارم طراحای عزیز دور این حاج خانومو خط بکشین!!!

Broken-home

Member
نمي دونم جريان چيه هر وقت راجب آنجلينا جولي كار نشون كسي ميدم.هميشه كلي بحثاي اضافي ميكنيم :):)
راستي يه طرح جديد به پست اول اضاف كردم. نظرات مبسوطتتون رو راجب كار لطف كنيد بهم بگيد:wink:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا