حواسا جمع ... مخلصیم مصطفی
Broken-home Member Oct 15, 2006 #22 مثل اينكه قرار نيست تايپيك برگرده به خط اصليش .بيا مديرم تهديد كرد.همش تقصير اين پيام هست و من
arashonline Well-Known Member Oct 16, 2006 #26 حالا خوبه كه گفتن راجب به اين فرشته خانم (.......) بحث كار نزنديد !! به خدا اشكال نداره منتها طبق قانون وباشه بي ادبانه نباشه !! ممنون كاراي شما هم خوب بود منته جاي كار داره !!
حالا خوبه كه گفتن راجب به اين فرشته خانم (.......) بحث كار نزنديد !! به خدا اشكال نداره منتها طبق قانون وباشه بي ادبانه نباشه !! ممنون كاراي شما هم خوب بود منته جاي كار داره !!
Payam30 Active Member Oct 16, 2006 #27 Broken-home گفت: مثل اينكه قرار نيست تايپيك برگرده به خط اصليش .بيا مديرم تهديد كرد.همش تقصير اين پيام هست و من کلیک کنید تا باز شود... من هیچی نگفتم. گفتمک این خانوم خشکله به من چه بعضی ها حسودیشون میشه.
Broken-home گفت: مثل اينكه قرار نيست تايپيك برگرده به خط اصليش .بيا مديرم تهديد كرد.همش تقصير اين پيام هست و من کلیک کنید تا باز شود... من هیچی نگفتم. گفتمک این خانوم خشکله به من چه بعضی ها حسودیشون میشه.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 16, 2006 #28 ای بابا!!! آقا پیام شما چرا به تذکراتی که داده میشه توجه نمیکنی؟! این چندمین باره که شما اینطوری قوانین رو زیر پا میذاری. در صورت تکرار مجدد مجبورم به مدیران ارشد گزارش کنم! قفل - سارا
ای بابا!!! آقا پیام شما چرا به تذکراتی که داده میشه توجه نمیکنی؟! این چندمین باره که شما اینطوری قوانین رو زیر پا میذاری. در صورت تکرار مجدد مجبورم به مدیران ارشد گزارش کنم! قفل - سارا